7nisiotis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Όμορφα φαίνονται σαφώς, να δούμε τι κρύβεται στα ενδότερα και αν έχει ψυχή σαν Star Wars game. Μιας και το franchise σπάνια προκαλεί συγκινήσεις πια. Εκεί πάσχουν τα πρόσφατα παιχνίδια της νεωτεριστικής Ubisoft. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2024 από 7nisiotis 2
optimus prime Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δεν ξέρω για εσάς και τις συγκινήσεις σας αλλά εγώ με Star Wars και Star Trek έχω μεγαλώσει.. Εδώ παίξαμε τα unoptimized Jedi,εδώ θα ξινισουμε?
Arkin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 21:9 cinematic το παρακατω βιντεο μολις εσκασε μυτη απο nvidia 2
xartemporas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 15 minutes ago, Arkin said: 21:9 cinematic το παρακατω βιντεο μολις εσκασε μυτη απο nvidia 1 2
Arkin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 2 λεπτά πριν, xartemporas είπε Τα κανει κατι τετοια η ubisoft. Πεφτει το κασερι οποτε και λιγη προωθηση δεν βλαπτει. Ομορφο δειχνει βεβαια το youtube compression βαραει κοκκινο και πιστευω στις οθονες μας θα ειναι κρυσταλλο σαν το avatar και το division 2 που ειναι απο τα πιο ομορφα παιχνιδια των τελευταιων χρονων.
optimus prime Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Αυτά είναι παιχνίδια Arkin... Ποιο wukong και πράσινα άλογα,star wars με reflections,gi και ray reconstruction.. Και θα τρέχει και βούτυρο...
7nisiotis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, optimus prime said: Δεν ξέρω για εσάς και τις συγκινήσεις σας αλλά εγώ με Star Wars και Star Trek έχω μεγαλώσει.. Εδώ παίξαμε τα unoptimized Jedi,εδώ θα ξινισουμε? Ότι μεγάλωσες - μεγαλώσαμε άλλαξε ή κείτεται νεκρό, λόγω της "διαφορετικοτητας, της εκπροσώπησης και του προσδιορισμού" εις βάρος της καλής γραφής, ελάχιστα παραδείγματα πια σπάνε τον νέο αυτό "κανόνα". Σημασία πια έχει η φλούδα, το περιτύλιγμα να είναι ωραίο για να καλύψει έναν στυφό κ άγευστο, αδιάφορο καρπό, όπου η γεύση του δε θα σου μείνει ως ανάμνηση. Τα Jedi είναι παιχνιδαρες, ενός εκ των τελευταίων καλών στούντιο από την σαπιοΕΑ. Ούτε οι ίδιοι δε το πίστευαν ... Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2024 από 7nisiotis
optimus prime Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, 7nisiotis said: Ότι μεγάλωσες - μεγαλώσαμε άλλαξε ή κείτεται νεκρό, λόγω της "διαφορετικοτητας, της εκπροσώπησης και του προσδιορισμού". Τα Jedi είναι παιχνιδαρες, ενός εκ των τελευταίων καλών στούντιο από την σαπιοΕΑ. Tα jedi θα μπορούσαν να ήταν πολύ καλύτερα εάν τρέχανε και σωστά. Νεκρό δεν κοιτεται καθόλου φίλε,το franchise φέρνει ακομα εκατομμύρια κάθε χρόνο σε όλους τους τομείς. Απλά οι millenials δεν μεγάλωσαν με τέτοια αλλά με Bob σφουγγαράκι και anime... Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2024 από optimus prime
7nisiotis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, optimus prime said: Νεκρό δεν κοιτεται καθόλου φίλε,το franchise φέρνει ακομα εκατομμύρια κάθε χρόνο σε όλους τους τομείς. Εκατομμύρια φέρνει , όμως διατηρεί την αύρα του παρελθόντος ή απλά ξεζούμισμα ? ΤΑΙΝΙΑΡΕΣ τα 7 8 9 ε? Acolyte αριστούργημα σωστά ? 7 minutes ago, optimus prime said: millenials Το 1995 είμαι, late millennial. Μπομπ σφουγγαράκι δεν έβλεπα, δεν μαρεσε. Βαρετό και λίγο περίεργο. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2024 από 7nisiotis 3
optimus prime Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, 7nisiotis said: Εκατομμύρια φέρνει , όμως διατηρεί την αύρα του παρελθόντος ή απλά ξεζούμισμα ? ΤΑΙΝΙΑΡΕΣ τα 7 8 9 ε? Acolyte αριστούργημα σωστά ? Κότα να δεις υπάρχουν και κάποιες αναποδιές,από την άλλη όμως ότι σειρά έχει κάνει το Disney όπως Andor,Mandalorian,Ashoka κτλ είναι μεγάλες επιτυχίες. Και αυτά Star Wars είναι.. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2024 από optimus prime
Arkin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Αυτά είναι παιχνίδια Arkin... Ποιο wukong και πράσινα άλογα,star wars με reflections,gi και ray reconstruction.. Και θα τρέχει και βούτυρο... Μπα αν ειναι σαν avatar Meh δυστυχώς. Θα το παίξουμε γιατί θα είναι fun αλλα σοβαρό δεν δείχνει. Στο star wars σύμπαν προτιμώ jedi fallen order το απόλαυσα και jedi survivor θα το παίξω το χειμώνα. Τo wukong είναι σε άλλο επίπεδο από τα παιχνίδια της ubisoft όπως δείχνει. Αν ένα far cry 6 Valhalla outlaws κτλ περνει 6 το wukong είναι του 9 δυστυχώς το repetitive και τα πολύ κακά side mission σχεδόν όλων των ubisoft παιχνιδιών της τελευταίας 10ετιας δεν τα αφήνουν να γίνουν σοβαρά παιχνίδια. Ναι είναι fun και τα έχω παίξει όλα μέχρι και breakpoint αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. 35 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Εκατομμύρια φέρνει , όμως διατηρεί την αύρα του παρελθόντος ή απλά ξεζούμισμα ? ΤΑΙΝΙΑΡΕΣ τα 7 8 9 ε? Acolyte αριστούργημα σωστά ? Το 1995 είμαι, late millennial. Μπομπ σφουγγαράκι δεν έβλεπα, δεν μαρεσε. Βαρετό και λίγο περίεργο. Μεγάλωσα με DragonBall smurfs Pokémon tintin power ranger Flintstones ούτε Bob ούτε τίποτα άλλο από αυτες τις βλακειες. Και αν πάμε και στα σημερινά έχουν πιάσει πάτο τα παιδικά. Ένα star κρατάει την ποιότητα μιας και δείχνει ακόμα τα παλιά κλασικά. 1
7nisiotis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, optimus prime said: Andor,Mandalorian Έτυχαν καλά παραδείγματα λόγω συγκεκριμένων ανθρώπων μέσα. Το Mandalorian καλό, αν κ κάπως μπερδεμένη ήταν η τελευταία πράξη, όπως και να χει δεν φτάνει το αποτέλεσμα δύο καλών σχετικα σειρών, για να σώσει το time-line και τις όποιες αποφάσεις πάρθηκαν. Φυσικά, εμ τι να λέμε ... η Disney, μα τι τρομερό σεβασμό έδειξε σ ότι θρυλικό πήρε πχ βλέπε Indiana Jones δε λεγεταιχαχαχα Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2024 από 7nisiotis
optimus prime Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, 7nisiotis said: Έτυχαν καλά παραδείγματα λόγω συγκεκριμένων ανθρώπων μέσα. Το Mandalorian καλό, αν κ κάπως μπερδεμένη ήταν η τελευταία πράξη, όπως και να χει δεν φτάνει το αποτέλεσμα δύο καλών σχετικα σειρών, για να σώσει το time-line και τις όποιες αποφάσεις πάρθηκαν. Φυσικά, εμ τι να λέμε ... η Disney, μα τι τρομερό σεβασμό έδειξε σ ότι θρυλικό πήρε πχ βλέπε Indiana Jones δε λεγεταιχαχαχα Μην πέφτεις θύμα της προπαγάνδας και της παραπληροφορησης.. Το franchise φερνει λεφτά και θα συνεχίσει να φέρνει και παγκοσμίως γνωστο είναι και θα παραμείνει.. 2 hours ago, Arkin said: Μπα αν ειναι σαν avatar Meh δυστυχώς. Θα το παίξουμε γιατί θα είναι fun αλλα σοβαρό δεν δείχνει. Στο star wars σύμπαν προτιμώ jedi fallen order το απόλαυσα και jedi survivor θα το παίξω το χειμώνα. Τo wukong είναι σε άλλο επίπεδο από τα παιχνίδια της ubisoft όπως δείχνει. Αν ένα far cry 6 Valhalla outlaws κτλ περνει 6 το wukong είναι του 9.. Αrkin εάν το παιχνίδι δεν τρέχει καλά και 11αρι να είναι εγώ θα προτιμήσω να παίξω το Star Wars του 7. Άσε που εάν κάτσεις και τα συγκρίνεις και τα δυο με βαση το footage που κυκλοφορει θα δεις ότι το Wukong είναι άδειο,δεν έχει assets καθολου. Πετρες,βραχια και δεντρα με θαμνους ειναι...υπαρχει και καποιος ναος που και που. Το Star wars της Massive ειναι ενας κοσμος δυναμικος και ζωντανος με λεπτομερειες παντου.. Αρκετά stutter έχουμε φάει τόσα χρόνια,τώρα εάν εσείς την βρίσκετε έτσι μεγεία σας.. Εγώ θέλω τα παιχνίδια που παιζω να τρέχουν ομαλά.. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2024 από optimus prime
Arkin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Μην πέφτεις θύμα της προπαγάνδας και της παραπληροφορησης.. Το franchise φερνει λεφτά και θα συνεχίσει να φέρνει και παγκοσμίως γνωστο είναι και θα παραμείνει.. Αrkin εάν το παιχνίδι δεν τρέχει καλά και 11αρι να είναι εγώ θα προτιμήσω να παίξω το Star Wars του 7. Άσε που εάν κάτσεις και τα συγκρίνεις και τα δυο με βαση το footage που κυκλοφορει θα δεις ότι το Wukong είναι άδειο,δεν έχει assets καθολου. Πετρες,βραχια και δεντρα με θαμνους ειναι...υπαρχει και καποιος ναος που και που. Το Star wars της Massive ειναι ενας κοσμος δυναμικος και ζωντανος με λεπτομερειες παντου.. Αρκετά stutter έχουμε φάει τόσα χρόνια,τώρα εάν εσείς την βρίσκετε έτσι μεγεία σας.. Εγώ θέλω τα παιχνίδια που παιζω να τρέχουν ομαλά.. Δεν με επιασες βρε optimus. Λεω για σεναριο gameplay παθος πραγματα που εχουν εκλειψει απο τα παιχνιδια της ubisoft εδω και πολλα χρονια αντιθετως εχουν βρει μια φορμουλα που απλα πουλαει με χαζα side quest κοσμους ομορφους και ας ειναι γεματοι δεν εχουν κατι να σε δωσουν συναισθηματικα και gameplay που 50 ωρες κανεις τα ιδια και 10 ωρες ιστορια. Δεν μιλησα για performance καθολου αλλα για αυτο που πραγματικα πρεπει να ειναι τα παιχιδια. Εχοντας παιξει σχεδον τα παντα απο ubisoft προσωπικα απολαυσα οσο τιποτα το far cry primal και το fenyx rising. 2 παιχνιδια οσο πιο underrated γινεται τα οποια ομως εχουν ψυχη και αυτο που κανουν το κανουν τελεια. Το Wukong ειναι σε τελειως αλλο επιπεδο στα του gameplay+σεναριου. Εγω επειδη βαζω στη βαθμολογια και γραφικα+κοσμο εκει ειναι που με κερδιζει η ubisoft στο 90% της και ανεβαινει. Αν ηταν να αξιολογησω καθαρα ιστορια gameplay θα εβαζα 5-6/10 στα περισσοτερα παιχνιδια της. Το wukong δειχνει να ειναι ενα επος συγκριτικα με οτι εχουμε δει απο ubisoft τωρα αν εχει κανα micro stutter η δεν εχει NPC ειναι το τελευταιο που νοιαζει τους περισσοτερους νομιζω. Θα παιξω και το outlaws εννοειται και ελπιζω να φτασει εστω και στο 20% σε αυτο που μας προσφερε το jedi survivor πανω στο star wars lore και μην γινει ακομα ενα ατελειωτο repetitive παιχνιδι οπως ειναι τα παιχνιδια της massive μεχρι σημερα που αποτελουνται απο 80% το ιδιο πραγμα και ενα 20% βαρια βαρια ιστορια.
nikos5800 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 15 ώρες πριν, Arkin είπε 21:9 cinematic το παρακατω βιντεο μολις εσκασε μυτη απο nvidia Από γραφικά είναι καταπληκτικό αλλά δεν ξέρω παικτικα κάτι δεν μου αρέσει,μοιάζει σαν άλλο ένα παιχνίδι της Ubisoft με potential που θα πάει χαμένο😁κάτι σαν το avatar 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα