kavadias Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου πάντως στα open world παίζει μεγάλο ρόλο πόσο προσωπικά τον καθένα τον "τραβάει" ο κόσμος. Σίγουρα η ubi δεν έχει την ποιότητα του elden ring/w3/rdr2 αλλά αν ο κόσμος σου αρέσει παραβλέπεις filler/σαπια sidequests κλπ. γιατί γουστάρεις να εισαι μες σ αυτόν τον κόσμο. Κάπως έτσι πχ. εγώ έχω γράψει 75 ώρες στο FarCry 6 ενώ το FC5 στο 10ώρο τοχω παρατήσει και τις 2 φορές που το πιάσα πχ. ενώ ειναι τα ίδια επαναλαμβανόμενα γεμάτα φιλλερ με τζενερικ ιστορία παιχνίδια με διαφορετικά skins. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Δεν δείχνει τίποτα φοβερό, απλά καλό θα έλεγα και θα δείξει απ' το πόσο επαναλαμβανόμενο θα είναι.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Θα κλάψουμε όταν βγει! Φαίνεται να έχει ζωή ότι έχουν φτιάξει σε πόλεις στο από πάνω βίντεο, αλλά ως εκεί.
just_a_dude Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Κλασσικά action πραγματάκια, έχει όμως και κάποια ωραία στοιχεία όπως π.χ. ότι αν έχεις καλό rep με κάποιο faction μπορεί να σε βοηθήσουν σε main quests. Βέβαια εγώ δεν έχω καταφέρει ποτέ να συνδεθώ με το Star wars. Μπορεί να ακουστεί ηλίθιος ο λόγος αλλά έχει τόσα πολλά ονόματα και δύσκολα, βάλε και το τέρμα complex story και δεν έβγαζα ποτέ άκρη τι γίνεται.
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Πάντως σε αυτά τα gameplay videos το παιχνίδι δείχνει πολύ θολό, καμία σχέση με αυτό που έχει δείξει η NVIDIA. 1
optimus prime Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Τα προηγουμενα gameplay videos ειναι απο κονσολα,μονο σε αυτο το preview event που εγινε πριν απο 2 εβδομαδες τους εβαλαν να παιξουν σε pc... Επεξ/σία 31 Ιουλίου από optimus prime 1
Arkin Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Φαινεται η διαφορα στις κονσολες μια θολουρα σε pc θα ειναι κρυσταλλο οπως καθε παιχνιδι.
optimus prime Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Το παιχνιδι θα εχει και ray reconstruction,μια χαρα θα φαινεται.
just getting started Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 4 hours ago, just_a_dude said: Βέβαια εγώ δεν έχω καταφέρει ποτέ να συνδεθώ με το Star wars. Μπορεί να ακουστεί ηλίθιος ο λόγος αλλά έχει τόσα πολλά ονόματα και δύσκολα, βάλε και το τέρμα complex story και δεν έβγαζα ποτέ άκρη τι γίνεται. Βρε συ, από τις πιο απλές ιστορίες είναι τα star wars 😂, ειδικά τα παλιά. Δες a new hope και empire strikes back. Αν δεν σου αρέσει κάπως το πρώτο, το δεύτερο είναι πολύ καλύτερο. Αν πάλι δεν σου πει τίποτα και εκείνο, μην ασχοληθείς άλλο, θα χάνεις το χρόνο σου. Εγώ πιστεύω θα σου αρέσουν και θα βάλεις μετά ένα σωστό star wars να παίξεις (fallen order + Jedi Survivor), και όχι του τίτλου 😂 4
just_a_dude Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 8 ώρες πριν, just getting started είπε Εγώ πιστεύω θα σου αρέσουν και θα βάλεις μετά ένα σωστό star wars να παίξεις (fallen order + Jedi Survivor), και όχι του τίτλου 😂 Έχω παίξει το fallen order αλλά δεν μου άρεσε αυτό το semi-soulslike και το άφησα. Είμαι νουμπάς εγώ, θέλω open world action, μακάρι να είναι καλό το Outlaws αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες. 1
optimus prime Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Οπως και να καταληξει το παιχνιδι τουλαχιστον αυτοι της Massive ξερουν την μηχανη τους και θα μας δωσουν ενα παιχνιδι που θα τρεχει βουτυρο. Αυτοι που εφτιαξαν τα Jedi μας εδωσαν δυο παιχνιδια τιγκα στα stutter.. 2
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου View the PC specifications for Star Wars Outlaws below: Minimum Operating System: Windows 10, Windows 11 (64-bit versions), DirectX 12 CPU: AMD Ryzen 5 3600 @ 3.6 GHz, Intel Core i7-8700K @ 3.70 GHz, or better Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1660 (6 GB), AMD RX 5600XT (6 GB), Intel Arc A750 (8 GB, with ReBAR on) or better RAM Memory: 16 GB (dual-channel mode) Storage: 65 GB SSD Resolution: 1080P, 30 FPS, LOW graphics preset with upscaler set to Quality Recommended Operating System: Windows 10, Windows 11 (64-bit versions), DirectX 12 CPU: AMD Ryzen 5 5600X @ 3.7 GHz, Intel Core i5-10400 @ 2.9 GHz, or better Graphics: NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti (8 GB), AMD Radeon RX 6700 XT (12 GB) or better RAM Memory: 16 GB (dual-channel mode) Storage: 65 GB SSD Resolution: 1080P, 60 FPS, HIGH graphics preset with upscaler set to Quality High Operating System: Windows 10, Windows 11 (64-bit versions), DirectX 12 CPU: AMD Ryzen 7 5800X @ 3.8 GHz or Intel Core i5-11600K @ 3.9 GHz Graphics: NVIDIA GeForce RTX 3080 (10 GB)/NVidia GeForce RTX 4070 (12GB), AMD Radeon RX 6800 XT (16 GB) or better RAM Memory: 16 GB (dual-channel mode) Storage: 65 GB SSD Resolution: 1440P, 60 FPS, HIGH graphics preset with upscaler set to Quality Ultra Operating System: Windows 10, Windows 11 (64-bit versions), DirectX 12 CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D @ 3.4 GHz or Intel Core i7-12700K @ 3.8 GHz Graphics: NVIDIA GeForce RTX 4080 (16 GB), AMD Radeon RX 7900 XTX (24 GB) or better RAM Memory: 16 GB (dual-channel mode) Storage: 65 GB SSD Resolution: 2160p, 60 FPS, ULTRA graphics preset with upscaler set to Quality 1
Arkin Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Δυνατα requirements αναλυτικα και οπως πρεπει. Θα πεσουν σαγονια λογικα αν παρουμε και απο το avatar στα γραφικα στα θετικα και το dlss 3 κατι που ελειπε απο το avatar οποτε το smooth gameplay θα ειναι σιγουρο. Πρεπει η respawn να δωσει τους σεναριογραφους στην ubisoft και η ubisoft τη μηχανη στην respawn μπας και δουμε καλο performance στα jedi και καλο σεναριο στο outlaws. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα