Προς το περιεχόμενο

Star Wars Outlaws [Ubisoft]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 minutes ago, optimus prime said:

Τα ιδια και τα ιδια ειναι φιλε εαν κατσεις και το δεις πιο ωριμα..

Ειτε ειναι η δομη των αποστολων που διαφερουν λιγο μεταξυ τους ειτε ειναι το combat με τα ιδια animations και τα skills τα οποια θα επαναλαμβανεις συνεχεια.

Καλά αν το απλοποιήσεις έτσι, το ίδιο το gaming είναι μια λούπα που επαναλαμβάνεις.

Τι να πούνε τα shooter δηλαδή που είναι απλά point and click με το σκεπτικό σου.

15 minutes ago, optimus prime said:

Μια λουπα ειναι ολα και οταν την κανεις για 40-50-60 ωρες καποια στιγμη θα βαρεθεις.

Προφανώς όλα τα παιχνίδια έχουν μια Χ-Ψ λούπα. Αλλά ακόμα και αν βαρεθείς, ένα καλό παιχνίδι θα σου έχει αφήσει κάποια εντύπωση, κάποια εμπειρία, κάποια ανάμνηση, κάτι που σκέφτεσαι αφού το αφήσεις.

Αν αναρωτηθείς: τι μου άφησε αυτό το παιχνίδι στις 60 ώρες? - Και η απάντηση είναι: outposts, grind, level unlock, loot και collectibles, ε κάτι πήγε πολύ λάθος.

Εκεί θα κριθεί και το outlaws. Αν είναι δηλαδή ένα generic ubi game, με μόνο κίνητρο να το παίξεις να είναι ο κόσμος του star wars, τότε απέτυχαν σαν devs.

• Απαντ. 529
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, optimus prime είπε

Eνταξει μετα απο τοσες ωρες,οταν κανεις τα ιδια θα βαρεθεις οσο καλη και να ειναι η ιστορια.

Και το Elden Ring το εφτασα σε ενα σημειο μετα απο 60 ωρες και το παρατησα..

Το Witcher 3 το τερματισα πιο πολυ για την ιστορια αλλα το combat δεν ηταν και κατι το ιδιαιτερο.

Και επειδη ειναι βαρετα ποτε δεν τα παιζω με την μια,μπορει να ξεκινησω καποιο αυριο π.χ και να το τελειωσω μετα απο εναν χρονο.

Εντάξει γούστα είναι αυτά.

3 ώρες πριν, Tambas91 είπε

σώπα ρε μάγκα επειδή το λες εσύ?  εγώ λέω star wars outlaw>>>>>>> witcher3

μη μαλώνεις με τα παιδιά, φρόνιμος να κάθεσαι σε παρακαλώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, just getting started said:

Εκεί θα κριθεί και το outlaws. Αν είναι δηλαδή ένα generic ubi game, με μόνο κίνητρο να το παίξεις να είναι ο κόσμος του star wars, τότε απέτυχαν σαν devs.

Kοιτα ολα δειχνουν οτι θα εχει ωραιες τοποθεσιες,μην ξεχνας οτι το εκαναν σε συνεργασια με LucasFilms.

Aλλα απο την αλλη oμως με ενα blaster που θα εχουμε στο παιχνιδι εμενα δεν μου φαινεται οτι δεν θα γινει βαρετο και αυτο...

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.

Όντως λογικά θα πάσχει σε αυτό το τομέα, εκτός και αν βρουν τρόπους να κάνουν πιο ποικίλο το combat με gadgets/environmental takedowns κλπ.

Απλά ελπίζω να μην έχει τα κλασικά stealth tropes σε υπερβολικό βαθμό τύπου "περιμένω να γυρίσει πλάτη ο φρουρός", ή το "δεν καταλαβαίνει κανείς ότι λείπει κάποιος xD" και άλλα που έχουμε δει σε υπερβολικό βαθμό τα τελευταία χρόνια.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, just getting started είπε

Απλά ελπίζω να μην έχει τα κλασικά stealth tropes σε υπερβολικό βαθμό τύπου "περιμένω να γυρίσει πλάτη ο φρουρός", ή το "δεν καταλαβαίνει κανείς ότι λείπει κάποιος xD" και άλλα που έχουμε δει σε υπερβολικό βαθμό τα τελευταία χρόνια.

Από κάτι βίντεο που έχουν βγει κάπως έτσι θα είναι το gameplay loop. Όλα τα action έτσι είναι λίγο ως πολύ. Το θέμα είναι το story και αν τα quests θα είναι ενδιαφέρονται. Μόνο η CDPR σε κρατάει και σε main και σε side, και η Sony κυρίως στο main.

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, KilliK είπε

μου αρεσει που συγκρινετε ενα open world rpg με ενα semi-open world action adventure παιχνιδι.

δεν συγκρίνουμε τα games, συγκρίνουμε την ποιότητα του writing ανά studio.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

δεν συγκρίνουμε τα games, συγκρίνουμε την ποιότητα του writing ανά studio.

δεν ξερω, εγω σχολια για τις λουπες των παιχνιδιων διαβασα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KilliK είπε

δεν ξερω, εγω σχολια για τις λουπες των παιχνιδιων διαβασα.

ε οκ και πάλι συγκρίσιμα είναι. δεν έκανα σύγκριση το hades ξέρω 'γω με το starwars που είναι 100% διαφορετικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν την έχετε μάθει ρε παιδιά τη Ubisoft;

Αυτοί τα παιχνίδια τα φτιάχνουν σαν γραμμή παραγωγής στην Κίνα. 

Δεν έχουν καμια ψυχή και δημιουργικότητα τα παιχνίδια τους.

copy-paste , copy-paste. Το ίδιο παιχνίδι με νέο skin. Και να ήταν καλό το skin να έλεγα...

Θα παρακολουθώ μήπως και συμβεί να κάνω λάθος. Ποτέ δεν ξέρεις.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...