Προς το περιεχόμενο

Star Wars Outlaws [Ubisoft]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 529
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Screenshot_2024-09-04-21-21-47-400_org.mozilla.firefox-edit.jpg

Λογικό αφού το ΑΙ είναι για το ανάθεμα κυριολεκτικά. Και απορω. 

Η massive έβγαλε 

Division με εξαιρετικό ΑΙ 

AVATAR που πριν πάρει τα patches ήταν πολύ δύσκολο με το ΑΙ να σε περνει πρέφα και να βρίσκει στόχο για πλάκα από χιλιόμετρα 

Και πάει και μου βγάζει το outlaws με ΑΙ που δεν θα έβγαζε ούτε τρίτοτεταρτη εταιρία. 

Από τη μια έχεις το wukong που το κάθε boss δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα και από την άλλη το outlaws που είναι σαν περίπατος. 

Όπως εχω πει ούτε ubisoft plus αξίζει τώρα που το πήγαν στα 18 ευρώ. 3 4 χρόνια μετά να έρθει και Steam η complete εκδοση στο 15αρι max και τέλος. Θα έχει πάρει 10 20 patches και τότε θα παίξουμε το παιχνίδι που θα έπρεπε να βγει σήμερα. Και όχι στα 120 ευρώ που έχει η complete με season pass αλλά πολύ χαμηλότερα. 

Έπαιξα day one breakpoint mirage avatar motorfest. Με εξαιρεση το breakpoint που το έφτιαξαν πολύ μετά με τα patches τα υπόλοιπα 3 ήταν κομπλέ day one. Το outlaws είναι ακριβώς το αντίθετο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Arkin said:

AVATAR που πριν πάρει τα patches ήταν πολύ δύσκολο με το ΑΙ να σε περνει πρέφα και να βρίσκει στόχο για πλάκα από χιλιόμετρα 

Δεν εχει να κανει αυτο που γραφεις..

Εδω να δεις ποσο γρηγορα σε παιρνουν πρεφα,με το που βγαλεις κεφαλι απο την καλυψη εχουν γινει alert.

Το προβλημα ειναι οτι εδω το Ai ειναι αγαλματακια ακουνητα.

Δεν τρεχει να καλυφτει η να σε κανει flank απλα καθεται εκει και πυροβολαει...

...και θα σε πετυχουν,δεν βαρανε στον γαμο του καραγκιοζη..

Τουλαχιστον στο Hard που το εχω εγω,αλλη δυσκολια δεν εχω δοκιμασει.

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Δεν εχει να κανει αυτο που γραφεις..

Εδω να δεις ποσο γρηγορα σε παιρνουν πρεφα,με το που βγαλεις κεφαλι απο την καλυψη εχουν γινει alert.

Το προβλημα ειναι οτι εδω το Ai ειναι αγαλματακια ακουνητα.

Δεν τρεχει να καλυφτει η να σε κανει flank απλα καθεται εκει και πυροβολαει...

...και θα σε πετυχουν,δεν βαρανε στον γαμο του καραγκιοζη..

Είδα κάτι βίντεο είσαι πχ χόρτα βγαίνεις έχει 4 5 κακούς σκοτώνεις τον ένα μπροστά στον άλλο σε βλέπει ο άλλος και στο καπάκι ξανά κρύβεσαι στα χόρτα και ξανά ψάχνουν και σε λίγο φεύγουν και από τα χόρτα. Δεν το λες σοβαρό πράγμα τώρα αυτό. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, Arkin said:

Είδα κάτι βίντεο είσαι πχ χόρτα βγαίνεις έχει 4 5 κακούς σκοτώνεις τον ένα μπροστά στον άλλο σε βλέπει ο άλλος και στο καπάκι ξανά κρύβεσαι στα χόρτα και ξανά ψάχνουν και σε λίγο φεύγουν και από τα χόρτα. Δεν το λες σοβαρό πράγμα τώρα αυτό. 

Ασε τι ειδες στα βιντεο,εγω το παιζω και σου λεω τι εχω βιωσει στις 26 ωρες που εχω γραψει εως τωρα..

Στα πιο πολλα Games αυτο γινεται,δεν ειναι κατι που συμβαινει πρωτη φορα εδω.

Και στα Αssasins εαν κρυφτεις στα χορταρια πιο διπλα η σε σπιτια σταματανε μετα απο λιγο.

Eαν εχεις wanted lvl πανω απο δυο/τρια θα σε κυνηγανε και εδω σαν διαολεμενοι,οπου και να κρυφτεις θα σε βρουν.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ασε τι ειδες στα βιντεο,εγω το παιζω και σου λεω τι εχω βιωσει στις 26 ωρες που εχω γραψει εως τωρα..

Στα πιο πολλα Games αυτο γινεται,δεν ειναι κατι που συμβαινει πρωτη φορα εδω.

Και στα Αssasins εαν κρυφτεις στα χορταρια πιο διπλα η σε σπιτια σταματανε μετα απο λιγο.

Ubisoft και αυτό στα λόγια μου έρχεσαι για αυτό που λέμε για το ΑΙ πόσο κακό έχει γίνει. Και ο armoral το παίζει είναι στις 30 ώρες και μου λέει τέτοιο χαλι στην ΑΙ δεν έχω ξανά δει. Ενώ έχει πολύ καλά τοπία γραφικά μουσική ιστορία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Για κάθε έναν που γκρινιάζει στα φορα για ένα παιχνίδι, υπάρχουν 10 που τον αγνοούν γιατί ευχαριστιούνται παίζοντας το παιχνίδι"

Γέροντας Game-ίσιους

Επεξ/σία από Braveheart1980
typo
  • Like 4
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

"Για κάθε έναν που γκρινιάζει στα φορα για ένα παιχνίδι, υπάρχουν 10 που τον αγνοούν γιατί ευχαριστιούνται παίζοντας το παιχνίδι"

Γέροντας Game-ίσιους

Πρέπει να είναι αυτοί οι 10 του 42% για να ευχαριστιούνται αυτή την πατάτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλη μια αποτυχία του AC Shadows για να ισιώσει το κορμάκι της ubisoft

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με λίγες ώρες παιχνιδιού κι από εμένα συμφωνώ και επαυξάνω όσον αναφορά την AI απλά τραγική και μηλάμε για παιχνίδι 80% stealth τα υπόλοιπα δεν με χαλάνε και πολύ θα μου άρεσε παράδειγμα να καβατζώνει ένα όπλο των εχθρών και να το βάζει στο inventory  μόνο ένα όμως όχι ολόκληρο οπλοστάσιο.

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Like 1
Δημοσ.

Εμένα από όσα έχω δει, πέρα από την ψιλό τραγική AI, με ενοχλεί το κατοικίδιο.

Είναι απλά υπερβολικά χρήσιμο, και πολύ εύκολο να το εκμεταλλευτείς.

Κάνει τα πάντα, και πρακτικά μπροστά στα μούτρα των npcs, χωρίς κόστος ή κάποιο μειονέκτημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...