just getting started Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Γενικά ανέκαθεν, της ubisoft τα παιχνίδια (εκτός του άβαταρ), δεν βγάζουν μια "ασπρίλα" όμως? Δυστυχώς και για το lip sync, ακόμα πολλά στούντιο δεν μπορούν να χτυπήσουν ούτε του Witcher 3 του 15... Επίσης τα reflections φαίνονται πολύ meh, εκτός και αν έχεις όλες τις σχετικές ρυθμίσεις στα ultra + RR, το οποίο όμως στο σύνολό σου κόβει 30-40% ++ performance. Οπότε απλά τις αφήνεις high, και δείχνουν χάλια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Πάντα είχε κάποιο θέμα η Ubisoft στα παιχνίδια της με χάλι contrast και πολλά είχαν ασπρίλα. 1
optimus prime Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ποια ασπριλα ρε Psycho,μας το γραφεις αυτο απο την εποχη του Odyssey.. Κανεις λες και ειναι το πρωτο παιχνιδι που εχει artifacts,σχεδον το 90% των τιτλων εχει σε καποιο βαθμο απο τοuς upscalers. Το contrast ρυθμισε το,για αυτο υπαρχουν τα settings στα παιχνιδια.. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από optimus prime
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ρυθμίζεται ως ένα βαθμό αλλά άψογο δεν γίνεται, επίσης δεν μ' αρέσουν καθόλου τα μοντέλα και το άθλιο lip-sync δεν παλεύεται. Δεν είμαστε στο 2015 του TW3 αλλά στο 2024. Κατά τα άλλα παρατήρησα και ένα ελαφρύ ''halo'' γύρω από τα κεφάλια των NPCs και είναι το πρώτο παιχνίδι που με ενόχλησαν τα artifacts του FG. Και είμαι από αυτούς που τα παίζουν τα παιχνίδια της Ubi, ειδικά τα AC.. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από Psycho_Warhead
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Καλά το HDR το κλείνεις και παίζεις μια χαρά..
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 2 ώρες πριν, just getting started είπε Γενικά ανέκαθεν, της ubisoft τα παιχνίδια (εκτός του άβαταρ), δεν βγάζουν μια "ασπρίλα" όμως? Δυστυχώς και για το lip sync, ακόμα πολλά στούντιο δεν μπορούν να χτυπήσουν ούτε του Witcher 3 του 15... Επίσης τα reflections φαίνονται πολύ meh, εκτός και αν έχεις όλες τις σχετικές ρυθμίσεις στα ultra + RR, το οποίο όμως στο σύνολό σου κόβει 30-40% ++ performance. Οπότε απλά τις αφήνεις high, και δείχνουν χάλια. Iσχυει αυτο για αυτο ειναι αναγκαιο το reshade με curves/levels ωστε να καθαρισει το παιχνιδι αυτο υπαρχει απο πολυ παλια απο τα πρωτα ac games. Στρωνουν ομως ευκολα. Το avatar ειναι το δευτερο πιο ομορφο παιχνιδι μεχρι σημερα μετα το wukong καμια σχεση με outlaws και ας ειναι της ιδιας εταιριας. Παντως εμαθαν απο το τεραστιο repetitive avatar και το εκαναν αρκετα μικροτερο το παιχνιδι για 100%. Που 30 ωρες που 70 που θελει το avatar. Οποτε σιγουρα θα ειναι πιο δεμενο χωρις να κανετε πολλες φορε τα ιδια και τα ιδια 2
TitanX Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Αντιμετωπίζεται frames drops? Εκεί που με frame generation έχω 50-60 ξαφνικά πέφτουν στο 10
optimus prime Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, TitanX said: Αντιμετωπίζεται frames drops? Εκεί που με frame generation έχω 50-60 ξαφνικά πέφτουν στο 10 Eαν εχεις βαλει RT direct lighting,κλειστο.. Αυτο ειναι που μου την εκανε εμενα.. 1 hour ago, Arkin said: Iσχυει αυτο για αυτο ειναι αναγκαιο το reshade με curves/levels ωστε να καθαρισει το παιχνιδι αυτο υπαρχει απο πολυ παλια απο τα πρωτα ac games. Στρωνουν ομως ευκολα. Το avatar ειναι το δευτερο πιο ομορφο παιχνιδι μεχρι σημερα μετα το wukong καμια σχεση με outlaws και ας ειναι της ιδιας εταιριας. Παντως εμαθαν απο το τεραστιο repetitive avatar και το εκαναν αρκετα μικροτερο το παιχνιδι για 100%. Που 30 ωρες που 70 που θελει το avatar. Οποτε σιγουρα θα ειναι πιο δεμενο χωρις να κανετε πολλες φορε τα ιδια και τα ιδια Αυτα τα νουμερα πρεπει να ισχυουν για αυτους που μαλλον κανουν fast travel συνεχεια.. Δεν παιζει το completionist να ειναι τοσο λιγο. Ηδη εχω γραψει 18 ωρες και ακομα δεν εχω παει στους αλλους 2 μεγαλους πλανητες και εχω αφησει και καποια quest στον Toshara που ειναι ο πρωτος. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από optimus prime 1
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, optimus prime είπε Eαν εχεις βαλει RT direct lighting,κλειστο.. Αυτο ειναι που μου την εκανε εμενα.. Αυτα τα νουμερα πρεπει να ισχυουν για αυτους που μαλλον κανουν fast travel συνεχεια.. Δεν παιζει το completionist να ειναι τοσο λιγο. Ηδη εχω γραψει 18 ωρες και ακομα δεν εχω παει στους αλλους 2 μεγαλους πλανητες και εχω αφησει και καποια quest στον Toshara που ειναι ο πρωτος. Θα φανει μολις το τελειωσεις. Στο avatar σκεψου γραφουν 76 ωρες το εκανα 100% στα 64-65 και ειχα συνεχως μετα τη μεση το πουλι δεν εκανα fast travel δηλαδη. Θα ξερεις οταν το τελειωσεις ποσες θα γραψεις μπορει να ειναι αρκετα μικροτεροι οι αλλοι 2 πλανητες και να βγαινουν αυτες οι ωρες. Στο 99% παντως οτι γραφει το howlongtobeat συνηθως ειμαι 5-10% πιο κατω ποτε παραπανω εκτος αν απλα χαζευα στο παιχνιδι εδω και εκει και σκεψου μεσα στις ωρες αυτες ειναι και τα loading + photo mode θελει και αυτο το χρονο του σε καθε παιχνιδι μαζευονται οι ωρες.
optimus prime Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Arkin δεν εχω παει στον Tatooine ακομα και στον Akiva οι οποιοι ειναι μεγαλοι σαν τον Toshara.. Eδω τους δειχνει λιγο σαν μεγεθος.. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από optimus prime 1
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 51 λεπτά πριν, optimus prime είπε Arkin δεν εχω παει στον Tatooine ακομα και στον Akiva οι οποιοι ειναι μεγαλοι σαν τον Toshara.. Eδω τους δειχνει λιγο σαν μεγεθος.. Οταν το τελειωσεις ανεφερε ποσο σου πηρε να εχουμε ενα μπουσουλα. Και το avatar σκεψου εχει 3 τεραστιους κοσμους αλλα αν δεν ειχε τα 100 camps και τα εκατονταδες collectibles ανετα θα ηταν 20 ωρες μικροτερο. Εδω τωρα στο outlaws φαινεται επειδη τους εκραξαν στο avatar το εκαναν πιο δεμενο χωρις πολυ loot οποτε μειωσαν αρκετα τις ωρες για 100%.
7nisiotis Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 6 hours ago, just getting started said: lip sync Ισχύει, ναι. H Naughty Dog επισης πολυ καλη με πειστικό, ρεαλιστικό σχεδιασμό προσώπων. 1
Skywalker333 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 20 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ισχύει, ναι. H Naughty Dog επισης πολυ καλη με πειστικό, ρεαλιστικό σχεδιασμό προσώπων. indeed αλλα δεν ειναι κ συγκρισιμα τα παιχνιδια. αλλο να εχεις mocap για κλειστα scripted παιχνιδια με 10-15-20 χαρακτηρες και αλλο ενα open world game με εκατονταδες. το κοστος για να πετυχεις το animation & character fidelity του LoS2 σε ενα παιχνιδι οπως το Outlaws μαλλον θα ηταν εξωπραγματικο, γιαυτο κ δε γινεται. Γενικα, οι βασικοι χαρακτηρες του παιχνιδιου ειναι οκ σχεδιασμενοι. Η ποιότητα πεφτει παρα πολυ στους περιφερειακους τριτους npcs που κυκλοφορουν τριγυρω ή θα πουν 1-2 προτασεις. εκει θυμιζει λιγο ME Andromeda 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα