Armoral Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Ζήστε την εμπειρία του Πολέμου των Άστρων στο πρώτο open world παιχνίδι Star Wars™, που τοποθετείται χρονικά μεταξύ των γεγονότων του "The Empire Strikes Back" (Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται) και "Return of the Jedi" (Η Επιστροφή των Τζεντάι). Εξερευνήστε ξεχωριστούς πλανήτες στο γαλαξία, τόσο γνώριμους όσο και καινούργιους. Μπείτε στον ρόλο της ριψοκίνδυνης Kay Vess, που ζητάει την ελευθερία της και να αρχίσει μια νέα ζωή, μαζί με τον σύντροφό της, Nix. Πολεμήστε, κλέψτε και ξεγελάστε τα συνδικάτα εγκλήματος του γαλαξία, καθώς σκαρφαλώνετε στη λίστα των πιο καταζητούμενων στο γαλαξία. Αν πάρετε το ρίσκο, ο γαλαξίας είναι γεμάτος ευκαιρίες. Επίσημη ιστοσελίδα Ubisoft Επίσημη ιστοσελίδα Massive Entertainment Gameplay Trailer Spoiler Το πρώτο παιχνίδι Open World στον κόσμο του Star Wars από τη Ubisoft. Ανάπτυξη από τη Massive Entertainment με χρήση της Snowdrop Engine. (The Division 1 & 2, Avatar: Frontiers of Pandora, Assassin's Creed : Revelations, Farcry 3, Ground Control 1 & 2, World in Conflict) 5
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάλι καλά τους έβαλε κάτω η lucasfilm games εκεί στην ubi και είπε, εμείς θα φτιάξουμε το παιχνίδι παρέα με την massive. Γιατί αλλιώς θα τον κλαιγαμε ήδη τον τίτλο αν έβαζε χεράκι η ubi και τα studios της. Με το καλό να έρθει. Η βάζουν? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από xtrmsnpr
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Άντε καιρός να φτιάξει και κάνας άλλος κάνα thread όλο εγώ έκανα. Το παιχνίδι δείχνει καλό αν και open-world οπότε θα έχει τα γνωστά της Ubisoft σίγουρα. 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε Πάλι καλά τους έβαλε κάτω η lucasfilm games εκεί στην ubi και είπε, εμείς θα φτιάξουμε το παιχνίδι παρέα με την massive. Γιατί αλλιώς θα τον κλαιγαμε ήδη τον τίτλο αν έβαζε χεράκι η ubi και τα studios της. Με το καλό να έρθει. Τι εννοείς ; Η Massive είναι studio της Ubi, σα να λέμε DICE/EA. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από Psycho_Warhead 1
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Άντε καιρός να φτιάξει και κάνας άλλος κάνα thread όλο εγώ έκανα. Το παιχνίδι δείχνει καλό αν και open-world οπότε θα έχει τα γνωστά της Ubisoft σίγουρα. Τι εννοείς ; Η Massive είναι studio της Ubi, σα να λέμε DICE/EA. Α ναι? Είχα την εντύπωση ότι είναι hands to hire. Λάθος είχα καταλάβει τότε. Εξού και τα studios τότε πού αναφέρονται. Να με σχωρατε. Ε δεν άφηνες και καμιά επιλογή για μας για να φτιάξουμε θέματα 😝, τώρα που ηρέμησες, μπορούμε. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από xtrmsnpr
Armoral Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Άντε καιρός να φτιάξει και κάνας άλλος κάνα thread όλο εγώ έκανα. Απορώ πως σου ξέφυγε. Τη φοβάμαι τη Ubi σε αυτά, αλλά λίγο η Lucasfilm, λίγο η Massive Entertainment, λίγο το βαρύ όνομα του franchise, πιστεύω να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Αυτό που θα έχουμε σίγουρα είναι υπερβολικά όμορφους κόσμους, εντυπωσιακά φτιαγμένους, η Ubi σε αυτά είναι μανούλα και αν δεν ισχύσει αυτό θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Τα επαναλαμβανόμενα μόνο με τα οποία τους γεμίζει να αφαιρέσει, γιατί από αυτά δεν κατάφερε να ξεφύγει ούτε το Jedi Survivor. Το trailer αν και CGI μου αρέσει υπερβολικά και είναι πάααρα πολύ προσεγμένο με μουσική επένδυση και εφέ που ξεχωρίζουν, αντάξιο του ονόματος της σειράς και δημιουργεί το ανάλογo hype. Το τυπάκι που πρωταγωνιστεί είναι ωραία φατσούλα και δείχνει μαγκάκι, πολύ συμπαθητική ηρωίδα και νέο αίμα στον κόσμο του Star Wars, ελπίζω να ανοίγει το δρόμο για τίτλους φτιαγμένους πάνω της, ειδικά αν πετύχει το πρώτο αυτό εγχείρημα. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Armoral είπε Απορώ πως σου ξέφυγε. Τη φοβάμαι τη Ubi σε αυτά, αλλά λίγο η Lucasfilm, λίγο η Massive Entertainment, λίγο το βαρύ όνομα του franchise, πιστεύω να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Αυτό που θα έχουμε σίγουρα είναι υπερβολικά όμορφους κόσμους, εντυπωσιακά φτιαγμένους, η Ubi σε αυτά είναι μανούλα και αν δεν ισχύσει αυτό θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Τα επαναλαμβανόμενα μόνο με τα οποία τους γεμίζει να αφαιρέσει, γιατί από αυτά δεν κατάφερε να ξεφύγει ούτε το Jedi Survivor. Το trailer αν και CGI μου αρέσει υπερβολικά και είναι πάααρα πολύ προσεγμένο με μουσική επένδυση και εφέ που ξεχωρίζουν, αντάξιο του ονόματος της σειράς και δημιουργεί το ανάλογo hype. Το τυπάκι που πρωταγωνιστεί είναι ωραία φατσούλα και δείχνει μαγκάκι, πολύ συμπαθητική ηρωίδα και νέο αίμα στον κόσμο του Star Wars, ελπίζω να ανοίγει το δρόμο για τίτλους φτιαγμένους πάνω της, ειδικά αν πετύχει το πρώτο αυτό εγχείρημα. Από πίσω είναι η lucasfilm δε θα αφήσουν να γίνει απόκλιση από το star wars universe. Είναι συγκεντρωμένα και συγκεκριμένα τα γραφικά/μουσικές/assets/lore. Δες και στις σειρές Disney, έχουν ένα μοτίβο, που δε σε πετάει εκτός του universe, και είναι πάντα immersive. Σα να έβλεπα τον γυναικείο Han Solo είναι, I like. 2
Armoral Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Σα να έβλεπα τον γυναικείο Han Solo είναι, I like. Πιο εύστοχα δε θα μπορούσες να την περιγράψεις. Αυτό ακριβώς. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από Armoral 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Armoral είπε Απορώ πως σου ξέφυγε. Τη φοβάμαι τη Ubi σε αυτά, αλλά λίγο η Lucasfilm, λίγο η Massive Entertainment, λίγο το βαρύ όνομα του franchise, πιστεύω να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Αυτό που θα έχουμε σίγουρα είναι υπερβολικά όμορφους κόσμους, εντυπωσιακά φτιαγμένους, η Ubi σε αυτά είναι μανούλα και αν δεν ισχύσει αυτό θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Τα επαναλαμβανόμενα μόνο με τα οποία τους γεμίζει να αφαιρέσει, γιατί από αυτά δεν κατάφερε να ξεφύγει ούτε το Jedi Survivor. Το trailer αν και CGI μου αρέσει υπερβολικά και είναι πάααρα πολύ προσεγμένο με μουσική επένδυση και εφέ που ξεχωρίζουν, αντάξιο του ονόματος της σειράς και δημιουργεί το ανάλογo hype. Το τυπάκι που πρωταγωνιστεί είναι ωραία φατσούλα και δείχνει μαγκάκι, πολύ συμπαθητική ηρωίδα και νέο αίμα στον κόσμο του Star Wars, ελπίζω να ανοίγει το δρόμο για τίτλους φτιαγμένους πάνω της, ειδικά αν πετύχει το πρώτο αυτό εγχείρημα. Γιατί έβαλες αυτό και όχι το gameplay που έχουν δείξει ; 1
Armoral Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Γιατί έβαλες αυτό και όχι το gameplay που έχουν δείξει ; Το έχω βάλει από κάτω σε spoiler για να μη γεμίσει η οθόνη όποιου ανοίξει το θέμα με video. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Ωραίος, καλό δείχνει αν και βλέπω αρκετά scripted events που δε νομίζω να τα δούμε στο release. 1
firepc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 btw, Jedi 3 στα σκαριά αλλά σε κάνα 5άρι χρόνια Ίσως νωρίτερα αν το βγάλουν σε pre alpha όπως το survivor
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Και περιμένουμε το Star Wars Eclipse αλλά πρέπει να είναι σε development hell σαν το remake του KOTOR.
Armoral Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Και περιμένουμε το Star Wars Eclipse αλλά πρέπει να είναι σε development hell σαν το remake του KOTOR. Heavy Rain, Detroit Become Human και Beyond Two Worlds; Δυνατοί.
valantis123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Φαίνεται ωραίο στα βίντεο.... φαντάζομαι δεν θα έχει καμία σχέση. Θα ήταν πιστεύω ωραίο σε linear φάση uncharted. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα