Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Powerwalker VI 1500 GXB

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από mike299,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε μένα είναι c όλα. Δηλαδή είναι έτσι όπως στην φώτο

20220119170907_aa3bdaa8.jpeg&f=1&nofb=1&

με δύο usb. Να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλα μοντέλα παρόμοια που αλλάζουν για λίγο τα χαρακτηριστικά τους. Αυτό το συγκεκριμένο έχει μόνο την usb-c θήρα συν τα αχρείαστα χρώματα.

Επεξ/σία από chek2fire
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημέρα σας, εχω αγορασει πριν 2 μήνες αυτο PowerWalker Basic VI 600 STL και το περιεργο ειναι οτι σε διακοπη ρευματος κρατησε 3-4 λεπτα και εσβησε...ειχε πανω του μονο το ρουτερ του ιντερνετ...τιποτα αλλο...μετα για να το ελεχξω αφου φορτισε 100% εβαλα 4 λάμπες συνολικα 100w και πάλι στα 3-4 λεπτά έσβησε....φταει η μπαταρία ή το UPS ειναι για πεταμα;

Δημοσ.

Βάλε 300 W και παρατήρησε τους χρόνους πάλι. Είναι μικρή η διαφορά στα φορτία που έβαλες στις δυο περιπτώσεις για να δεις αξιόλογη διαφορά στους χρόνους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενταξει εκτος απο τις λαμπες ήταν και φορτιστης 2 λαπτοπ που φορτιζαν αφου τα λπατοπ ηταν αναμενα και οι μπαταριες τους ηταν νεκρες..και ενα σκουπακι..που ηταν και αυτο σε φορτιση...τελος παντων δε ξερω τι να τσεκαρω για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι η μπαταρια και οχι το UPS....δεν ειμαι σιγουρος αλλα και 20 ευρω για μπαταρια σε  2 μηνων UPSA νομιζω ειναι κοροιδια...αλλα δε θα καλυψει το eshop το κοστος...της μπαταριας ειμαι σιγουρος αφου θα πει οτι ειναι αναλωσιμο...

Επεξ/σία από trelomam
Δημοσ.

Αν δεν σου κρατάει είναι ξεκάθαρα μπαταρία. Από τι φαίνεται το συγκεκριμένο έρχεται με κάτι μπαταρίες κινέζικες της πλάκας. 

Πάρε αυτές που έχω βάλει στο link. Από την στιγμή που τις άλλαξα είναι φοβερά σταθερό σε κάθε απώλεια ρεύματος. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, trelomam είπε

ενταξει εκτος απο τις λαμπες ήταν και φορτιστης 2 λαπτοπ που φορτιζαν αφου τα λπατοπ ηταν αναμενα και οι μπαταριες τους ηταν νεκρες..και ενα σκουπακι..που ηταν και αυτο σε φορτιση...τελος παντων δε ξερω τι να τσεκαρω για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι η μπαταρια και οχι το UPS....δεν ειμαι σιγουρος αλλα και 20 ευρω για μπαταρια σε  2 μηνων UPSA νομιζω ειναι κοροιδια...αλλα δε θα καλυψει το eshop το κοστος...της μπαταριας ειμαι σιγουρος αφου θα πει οτι ειναι αναλωσιμο...

Αν μιλάμε για 2 μηνών αγορά αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις να το πας στο κατάστημα και να παραπονεθείς.

Συνήθως μετά το 6μηνο δεν αναγνωρίζουν πρόβλημα με τις μπαταρίες οι περισσότερες εταιρείες.

Δημοσ.

Αν ειναι διμηνου, τοτε θα σου αλλαξουν τη μπαταρια. Λογικα πολυκαιρισμενο το UPS ηταν και σε συνδυασμο με το οτι ειναι μπαταρια της πλακας, τα εφτυσε.

Το θεμα ειναι οτι θα το στειλουν σερβις και θα παρει κανα μηνα η διαδικασια. Για μενα παρε με 15 ευρω καμια επωνυμη. Γιατι και στο σερβις λογικα παλι αχρηστη θα βαλουν, οποτε σε κανα χρονο παλι τα ιδια θα κανει.

Δημοσ.

Συμβουλη:

Οταν τον ξαναβγάλει αγοράστε τον. Οποιο νεο μοντελο το ίδιο ειναι.

Ultimate Speed Φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου ULGD 5.0 C1 ...

Επαναφέρει ζωή σε πεσμενες μπαταριες και συντηρει οσες δεν πολυχρησιμοποιείτε.

Δεν κάνει θαύματα να αναστήσει πεθαμένες αλλά δίνει παράταση ζωής όπου είναι εφικτό.

Kανει και για τις μπαταριες των UPS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...