Προς το περιεχόμενο

Πως το διαγραφω ?

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vounisios,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου.τη βοηθεια σας θα ηθελα. Θελω να διαγραψω το: Ολοι οι σελιδοδεικτες, που βρισκεται στη Γραμμη σελιδοδεικτων στο τελος Δεξια, μου πιανει χωρο. Ενω μεχρι προχτες ηταν ολα οκ, μετα απο μια επανεγκατασταση των WIN 10, μου μπηκε εκει & δεν μπορω να το διωξω με τιποτα. Τι delete παταω τι οτιδηποτε,αλλα αυτο εχει μουλαρωσει & δεν φευγει...Θα ηθελα την βοηθεια σας ωστε να φυγει αυτος ο παρεισακτος σελιδοδεικτης στο τερμα δεξια πανω απο το Gmail. σας ευχαριστω. Σας βαζω & μια φωτο.

Σελιδοδεικτης για Ανεβασμα.jpg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, micos000 είπε

spacer.png

Καλησπερα φιλε μου micco....Οταν κανω δεξι κλικ, εμενα δεν μου βγαζει τα ιδια & δεν μου βγαζει κατω αυτο που λεει στο δικο σου: Δηλαδη το: Εμφανιση αλλων σελιδοδεικτων, για να το Ξετικαρω. οποτε τωρα τι θα ξετικαρω ?   Γιατι το δικο μου στον chrome δεν ειναι το ιδιο ?  Βαζω & μια φωτο....

ΣΕΛΙΔΟΔ.2--ΦΩΤΟ.jpg

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, vounisios είπε

Καλησπερα φιλε μου micco....Οταν κανω δεξι κλικ, εμενα δεν μου βγαζει τα ιδια & δεν μου βγαζει κατω αυτο που λεει στο δικο σου: Δηλαδη το: Εμφανιση αλλων σελιδοδεικτων, για να το Ξετικαρω. οποτε τωρα τι θα ξετικαρω ?   Γιατι το δικο μου στον chrome δεν ειναι το ιδιο ?  Βαζω & μια φωτο....

ΣΕΛΙΔΟΔ.2--ΦΩΤΟ.jpg

Kαι εμένα έτσι είναι,όπως σε εσένα.Πρέπει να έγινε τελευταία αυτή η προσθήκη,δεν το είχα προσέξει παλιά.Το άφησα έτσι.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, profile είπε

@vounisios  chrome://flags  ->  Power bookmarks side panel  -> disabled

To δοκίμασα προηγουμένως,το δοκίμασα και τώρα που έκανε μια αναβάθμιση  

Google ChromeOS

Your Chromebook is up to date

Version 117.0.5938.115 (Official Build) (64-bit)

δεν άλλαξε τίποτα απο την αλλαγή μέσω  flags

Δημοσ.
21 ώρες πριν, vounisios είπε

ΣΕΛΙΔΟΔ.2--ΦΩΤΟ.jpg

Στον chrome αναφερόσουν; Δεν το είχες γράψει και απάντησα για τον firefox.

Το flag για το power bookmarks side panel που έγραψε ο profile παραπάνω αφαιρεί το "Όλοι οι σελιδοδείκτες", τουλάχιστον σε μένα το κάνει κανονικά. (chrome 117.0.5938.92)

Δημοσ.

Γεια σας...παντως το εκανα & εγω χτες βραδυ με τα Flags και εδιωξε το παρεισακτο....οποτε καθαρισσε ολη η γραμμη....[chrome://flags  ->  Power bookmarks side panel  -> disabled].....

Ευχαριστω.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΡΑ.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vounisios είπε

Ευχαριστουμε φιλε Profile!!!

Τέλεια!

Ευτυχώς βρήκες τη λύση....μόνος σου!

Ούτε καν like σε αυτόν που προτείνει την λύση....είδα και τις υπόλοιπες 5 απαντήσεις που έχεις στο ιστορικό σου..τι "βραβείο" νομίζεις οτι θα κερδίσεις...;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vounisios είπε

Το ευχαριστω δεν το ειδες αγαπητε ?   καλο βραδυ!

Ως λύση "μαρκάρουμε" το αυτονόητο, τη λύση, όχι το δικό μας σχόλιο που παραπέμπει σε αυτόν που έδωσε τη λύση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...