Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, ccplz said:

Aυτό με τη πάγια χοντρή χρέωση στα ντελίβερι τι εξυπνάδα είναι; Αυτοί και τα KFC μου ζητάνε 3 ευρώ για να φέρουν παραγγελία 1.5 χιλιόμετρο απόσταση και πάλι όποτε πηγαίνω να παραλάβω από εκεί βλέπω μια ορδή από woltαδες να περιμένουν παραλαβή...

Βλέπουν μάλλον οτι έχουν πολύ κίνηση και "βαράνε" στο delivery fee. Για λιγότερο από 1 χιλιόμετρο και wolt και efood θέλουν 2.5 και 3€ για delivery σε εμένα, ενώ συνήθως τόσο χρεώνουν για μαγαζιά 4-5 χιλιόμετρα μακρυά.

Δημοσ.

Αααααα... McDonalds, καλές εποχές..

Εκεί που έτρωγες το "τύπου μοσχάρι" σε burger, κατά λάθος δάγκωνες το κουτί και είχε καλύτερη γεύση από αυτό..

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, TheStranger80 είπε

Οταν με 7ε πλεον παιρνεις κατι θηρια burger που ειναι και πιο ωραια και ποιοτικα κατεμε δεν αξιζει.

Για στείλε κανα ποιότικο θηρίο στα 7 γιατί στις σοβαρές αλυσίδες burger , xl μέγεθος και κάτω απο 9.5 τα τελευταία 3 χρόνια δεν έχω δει ούτε με το κυάλι.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/9/2023 στις 10:35 ΠΜ, Razakus_gr είπε

Για στείλε κανα ποιότικο θηρίο στα 7 γιατί στις σοβαρές αλυσίδες burger , xl μέγεθος και κάτω απο 9.5 τα τελευταία 3 χρόνια δεν έχω δει ούτε με το κυάλι.

Οταν ειμαι Αθηνα παιρνω απο ενα που λεγετε Greenburgerie η καπως ετσι στο μπουρναζι (εμενα εστω μου αρεσει πολυ).

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πήρα απόψε απο Wolt και δεν είχε το εχτρά Mcchicken δώρο είδα να το λέει με τις άλλες προσφορές στο μαγαζί ενώ το είχε στήν αρχική σελίδα διαμήμιση.Mήπως είναι μόνο για κάποιες ώρες ?

Επεξ/σία από ELMastas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...