Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είχα ανοίξει και παλαίοτερα θέμα όπου έψαχνα έναν εναλλακτικό dialer για android που να υποστηρίζει ταχεία κλήση και μου είχατε προτείνει το true phone dialer. Πολύ καλό και συνεχίζω να το έχω. Έχω την free έκδοση και πλέον όλο και πιο συχνά μου εμφανίζει μήνυμα να πληρώσω για να μην έχω διαφημίσεις κάτι που το κάνει όταν θέλω να πάρω τηλέφωνο και γίνεται ενοχλητικό. Έτσι αποφάσισα να την αγοράσω μιας και μου άρεσε. Όμως όταν πήγα να την αγοράσω μου εμφάνισε πρόβλημα. Για να μην πολυλογώ, πλέον η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται από την google και δεν υπάρχει στο store.

Οπότε, υπάρχει κάποια αντίστοιχα καλή εφαρμογή που να υποστηρίζει και ταχεία κλήση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!

Δεδομένου ότι αντίστοιχους προβληματισμούς είχα και εγώ, ως χρήστης της εφαρμογής True Phone Dialer, μετά την απομάκρυνσή της από το Playstore και δεδομένου ότι δοκίμασα δεκάδες dialers το καλοκαίρι που πέρασε, σε χαλαρούς ρυθμούς και πάντα δίνοντας χρόνο και ευκαιρίες στον καθένα, τα προσωπικά συμπεράσματά μου είναι τα εξής:

1) ο True Phone Dialer είναι με διαφορά ο καλύτερος όσον αφορά την παραμετροποίηση και ευκολία χρήσης και κυρίως την απροβλημάτιστη λειτουργία. Επέστρεψα σε αυτόν

2) το Play store δεν είναι μονόδρομος . Αξιόπιστες και καθαρές λύσεις φυσικά και υπάρχουν και αλλού.

3) χρήσιμες πληροφορίες άντλησα από το αντίστοιχο topic εδώ: https://forum.xda-developers.com/t/app-4-0-true-phone-best-dialer-contact-manager-replacement.2934816/

4) είχα αγοράσει την εφαρμογή παλαιότερα, όπως κάνω με όλες όσες με βολεύουν ή μου προσφέρουν κάτι. Δε γνωρίζω πόσο εύκολη είναι η αγορά τώρα, αλλά σίγουρα θα βρεις την απάντηση σε αυτό στο forum που ανέφερα

5) Πολύ πρόσφατα έγινε και το πρώτο update εκτός playstore απροβλημάτιστα

JSD

Επεξ/σία από JSD
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, JSD είπε

Καλημέρα!

Δεδομένου ότι αντίστοιχους προβληματισμούς είχα και εγώ, ως χρήστης της εφαρμογής True Phone Dialer, μετά την απομάκρυνσή της από το Playstore και δεδομένου ότι δοκίμασα δεκάδες dialers το καλοκαίρι που πέρασε, σε χαλαρούς ρυθμούς και πάντα δίνοντας χρόνο και ευκαιρίες στον καθένα, τα προσωπικά συμπεράσματά μου είναι τα εξής:

1) ο True Phone Dialer είναι με διαφορά ο καλύτερος όσον αφορά την παραμετροποίηση και ευκολία χρήσης και κυρίως την απροβλημάτιστη λειτουργία. Επέστρεψα σε αυτόν

2) το Play store δεν είναι μονόδρομος . Αξιόπιστες και καθαρές λύσεις φυσικά και υπάρχουν και αλλού.

3) χρήσιμες πληροφορίες άντλησα από το αντίστοιχο topic εδώ: https://forum.xda-developers.com/t/app-4-0-true-phone-best-dialer-contact-manager-replacement.2934816/

4) είχα αγοράσει την εφαρμογή παλαιότερα, όπως κάνω με όλες όσες με βολεύουν ή μου προσφέρουν κάτι. Δε γνωρίζω πόσο εύκολη είναι η αγορά τώρα, αλλά σίγουρα θα βρεις την απάντηση σε αυτό στο forum που ανέφερα

5) Πολύ πρόσφατα έγινε και το πρώτο update εκτός playstore απροβλημάτιστα

JSD

Σε ευχαριστώ πολύ. 

Ήδη από προχθές μιλάω με τον δημιουργό (μάλλον), αλλά είχα αυτό στο μυαλό μου κατά πόσο θα είναι αξιόπιστη η εφαρμογή εκτός play store. Πλέον περιμένω να μου αν μπορώ να την αγοράσω μιας και η πληρωμή προς το παρόν υποστηρίζεται σε κατοίκους Ρωσίας. 

Οπότε αν γίνεται και είναι ασφαλής δε θα αλλάξω μιας και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη. 

Update κάνεις κανονικά και δεν χάνονται δεδομένα και προηγούμενες ρυθμίσεις σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να είσαι καλά!

Update έγινε κανονικά και απροβλημάτιστα μέσω της εφαρμογής. Λόγω προσωπικών ψυχαναγκασμών, πάντα κρατάω αντίγραφο των ρυθμίσεών μου σε 3-4 εφαρμογές που έχω στο κινητό και κυρίως με ενδιαφέρουν. Το True Phone Dialer το κάνει εύκολα αυτό. Σε κάθε αλλαγή συσκευής, με τελευταία προ μηνός, η επαναφορά των ρυθμίσεων γίνεται σε δευτερόλεπτα. Και μιλάμε για εφαρμογή που έχει πάμπολλες ρυθμίσεις!

Όσον αφορά στην ασφάλεια, δεν έχω παρατηρήσει κάτι μεμπτό, το antivirus του MIUI τουλάχιστον δεν έχει διαμαρτυρηθεί, αλλά και τόσα τσακάλια στο xda developers δεν έχουν αναφέρει το παραμικρό.

Ελπίζω όντως να μιλάς με το δημιουργό, γιατί είναι δυσεύρετος και προφανώς έχει λάβει χιλιάδες μηνύματα.

JSD

Επεξ/σία από JSD
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ναι είναι ο ίδιος που ποστάρει τις ενημερώσεις της εφαρμογής. Σίγουρα έχει δεχτεί πολλά μηνύματα γιατί από προχθές μου έχει απαντήσει μια φορά και περιμένω απάντηση για την πληρωμή. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...