Niki1996 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι κάτοχος του iphone 13. Είναι αγορασμένο τον Φεβρουάριο του 2023. Είναι άψογο, χρώματος λευκό, δεν έχει γρατσουνιστεί, έχω βάλει τζαμάκι από την δεύτερη μέρα αγοράς του. Η υγεία της μπαταρίας του είναι 95%. Πρώτη φορά, είμαι κάτοχος iphone αφού τόσα χρόνια είχα μόνο android. Θα μπορούσατε να με συμβουλεύσετε πόσο μπορώ να το πουλήσω ; Θα αναμένω απαντήσεις σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1
koutsis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 9 minutes ago, Niki1996 said: Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι κάτοχος του iphone 13. Είναι αγορασμένο τον Φεβρουάριο του 2023. Είναι άψογο, χρώματος λευκό, δεν έχει γρατσουνιστεί, έχω βάλει τζαμάκι από την δεύτερη μέρα αγοράς του. Η υγεία της μπαταρίας του είναι 95%. Πρώτη φορά, είμαι κάτοχος iphone αφού τόσα χρόνια είχα μόνο android. Θα μπορούσατε να με συμβουλεύσετε πόσο μπορώ να το πουλήσω ; Θα αναμένω απαντήσεις σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Απο ότι κατάλαβα προτιμάς android τελικα. Μπορείς να βάλεις αγγελία εδώ στο insomnia και εννοείται στο Facebook marketplace. 2
enlightened Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 14 minutes ago, Niki1996 said: Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι κάτοχος του iphone 13. Είναι αγορασμένο τον Φεβρουάριο του 2023. Είναι άψογο, χρώματος λευκό, δεν έχει γρατσουνιστεί, έχω βάλει τζαμάκι από την δεύτερη μέρα αγοράς του. Η υγεία της μπαταρίας του είναι 95%. Πρώτη φορά, είμαι κάτοχος iphone αφού τόσα χρόνια είχα μόνο android. Θα μπορούσατε να με συμβουλεύσετε πόσο μπορώ να το πουλήσω ; Θα αναμένω απαντήσεις σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μπαίνεις στο marketplace ή εδώ και βλέπεις πόσο περίπου παίζει και το βάζεις γύρω σε αυτήν την τιμή. Ανάλογα με το πόσο το βιάζεσαι ή όχι το βάζεις σε υψηλότερη ή χαμηλότερη τιμή 3
M A T R I X Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Ένα άλλο μέλος έψαχνε να αγοράσει το 13αρι μεταχειρισμένο από μαγαζί, αν θέλεις κάνε μία προσπάθεια μήπως τα βρείτε στην τιμή. Δεν γράφω όνομα κλπ, αλλά θα το βρεις λίγο πιο κάτω σε αυτήν την κατηγορία. Ίσως τα βρείτε. 3
aces Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Niki1996 είπε Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι κάτοχος του iphone 13. Είναι αγορασμένο τον Φεβρουάριο του 2023. Είναι άψογο, χρώματος λευκό, δεν έχει γρατσουνιστεί, έχω βάλει τζαμάκι από την δεύτερη μέρα αγοράς του. Η υγεία της μπαταρίας του είναι 95%. Πρώτη φορά, είμαι κάτοχος iphone αφού τόσα χρόνια είχα μόνο android. Θα μπορούσατε να με συμβουλεύσετε πόσο μπορώ να το πουλήσω ; Θα αναμένω απαντήσεις σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 669 εως 625€ εχει σφραγισμένο το 13 αναλογα το κατ/μα οποτε στο περιπου απο 540 εως 520/500 τελικη 3
kounga Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Kαλησπέρα, για να μην ανοίγω νεο θέμα, κέρδισα το 14 Midnight 128Gb που βλέπω αρχίζει απο 820€ στην αγορά. Επειδή δεν ειχα ασχοληθεί ποτέ, σε περίπτωση που το κρατήσω*: 1) Πέραν της καλής κάμερας και του διαφορετικού λογισμικού απο Android, τι άλλο διαφορετικό μπορεί να εχει; 2) αυτο με τις e-sim που βλέπω στα χαρακτηριστικά δεν το κατάλαβα, θα εχω κανονικά δυο κάρτες-αριθμούς; 3) δεν περιλαμβάνει φορτιστή, χρειάζομαι ειδικό κι όχι οποιονδήποτε type C? 4) ποια είναι μια λογική τιμή να το βάλω για πώληση εδώ ή στο fb σφραγισμένο όπως μου το έστειλαν; 5) δεν συνοδεύονταν απο κάποια παραστατικά εγγύησης, δεν θα μου ζητήσει ο αγοραστής; * ανοίκω στην κατηγορία "περνάω με κινητό 300€ 3-4 χρόνια" ** δεν εχω ιδιαίτερη ανάγκη για μετρητά άμεσα, αλλά αντιλαμβάνομαι οτι οσο πιο σύντομα το πουλήσω, τόσο περισσότερο θα κοστίσει. *** βρίσκομαι σε επαρχία και γι αυτό προφανώς δεν θέλω να μπλέξω με κατάσταση τύπου "πληρωμή-αποστολή" για ευνόητους λόγους. 1
d_gkal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 1. Τίποτα διαφορετικό αν κάνεις απλή χρήση (ομιλία, social, φωτογραφίες και λοιπά) 2. Σωστά. Μια φυσική Sim και νομιζω έως 10 esim (σύνολο ενεργές έως 2) 3. Μπορείς να αγοράσεις καλώδιο USB type Α και να χρησιμοποιήσεις τον φορτιστή απ το τωρινό σου τηλέφωνο. 4. 50+ ευρώ κάτω απ όσο βλεπεις skroutz / best price. 5. Ισχύει ένας χρόνος εγγύηση απ 5η στιγμή που θα πρώτο ανοίξει το τηλέφωνο απ την Apple (αναγραφεται η ημερομηνία λήξης στις ρυθμίσεις) 2
kounga Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, d_gkal είπε 1. Τίποτα διαφορετικό αν κάνεις απλή χρήση (ομιλία, social, φωτογραφίες και λοιπά) 2. Σωστά. Μια φυσική Sim και νομιζω έως 10 esim (σύνολο ενεργές έως 2) 3. Μπορείς να αγοράσεις καλώδιο USB type Α και να χρησιμοποιήσεις τον φορτιστή απ το τωρινό σου τηλέφωνο. 4. 50+ ευρώ κάτω απ όσο βλεπεις skroutz / best price. 5. Ισχύει ένας χρόνος εγγύηση απ 5η στιγμή που θα πρώτο ανοίξει το τηλέφωνο απ την Apple (αναγραφεται η ημερομηνία λήξης στις ρυθμίσεις) 2) μα αυτό ρωτώ, μια φυσική σιμ ΟΚ βάζω την ίδια που εχω ήδη, για τη δεύτερη τι πρέπει να κάνω, ρωτώ σε κατάστημα του παρόχου να την κάνει e-sim? 4) 50€ μονο, μακάρι... Εννοώ πολύ φιλόδοξο μου φαίνεται για να εμπιστευθεί κάποιος έναν άγνωστο να γλιτώσει μόλις 50€ ειδικά για μια τέτοια συσκευή. 5) Α δηλαδή δεν δίνει το κύκλωμα διανομής/πώλησης γραπτή εγγύηση για τα i-phone, σωστά ; Θέλω να πιστεύω οτι όποιος το ζητήσει να το ξέρει αυτό, γιατί θυμίζω την ιδιαιτερότητα του οτι ειναι δώρο και γι αυτο δεν έχω κάποιο παραστατικό.
d_gkal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 2. Σωστά. 4. 50+. Ιδανικά 100 ευρω κάτω. 5. Δίνει και ισχύει 2 χρόνια (ο δεύτερος χρόνος καλύπτεται απ το κατάστημα αν η αγορά έγινε εντός ΕΕ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα