logo15 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είμαι στα αντα μου. Γεματουλης και σέξι. Θέλω να ξεκινήσω κανένα ομαδικό άθλημα για άσκηση και να χάσω κάνα κιλό. Θα ήθελα είτε βόλλεϊ που έπαιζα χρόνια σε κολεγιακά (μέχρι τα 24) η μπάσκετ που είχα χρόνια να παίξω και βρέθηκα να παίζω τις προάλλες και νταξ δεν είμαι φιτ για την 1 ώρα που έπαιξα αλλά γουστάρα και την πάλεψα. Τι κάνω; χτυπάω πόρτα σε ομάδες τελευταίας τοπικής κατηγορίας και τους λέω αυτα; Αθήνα ειμαι Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από logo15
vamvakoolas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 καλητερα να πας σε κανενα γηπεδακι της γειτονιας να δεις τι ψαρια πιανεις και αν αντεχεις εστω και σε μονο 1
Ntinaras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, logo15 είπε Είμαι στα αντα μου. Γεματουλης και σέξι. Θέλω να ξεκινήσω κανένα ομαδικό άθλημα για άσκηση και να χάσω κάνα κιλό. Θα ήθελα είτε βόλλεϊ που έπαιζα χρόνια σε κολεγιακά (μέχρι τα 24) η μπάσκετ που είχα χρόνια να παίξω και βρέθηκα να παίζω τις προάλλες και νταξ δεν είμαι φιτ για την 1 ώρα που έπαιξα αλλά γουστάρα και την πάλεψα. Τι κάνω; χτυπάω πόρτα σε ομάδες τελευταίας τοπικής κατηγορίας και τους λέω αυτα; Αθήνα ειμαι υψος βαρος?
greekfragma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 γεματούλης και άντα δεν είναι καλός συνδυασμός να πιάσεις ότι να ναι άθλημα. οι τραυματισμοί παραμονεύουν. ξεκίνα με κάτι πιο ήπιο για λίγους μήνες να αποκτήσεις αντοχή, να ανοίξουν τα πνευμόνια και να θυμηθεί το κορμί την άθληση και μετά κάνεις οτι θες. από μένα λοιπόν για αρχή κολύμπι ή ελαφρύ γυμναστήριο με διάδρομο και λίγα κιλά σε όργανα (όχι ελεύθερα) και στη συνέχεια προχωράς. 5 1
logo15 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε καλητερα να πας σε κανενα γηπεδακι της γειτονιας να δεις τι ψαρια πιανεις και αν αντεχεις εστω και σε μονο Έπαιξα προχτές 1 ώρα μονακι με παιδιά που πάνε αν κατάλαβα κάθε μία στο τόσο. Βέβαια είναι σε νορμάλ κιλά. 8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε υψος βαρος? 187 120 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε γεματούλης και άντα δεν είναι καλός συνδυασμός να πιάσεις ότι να ναι άθλημα. οι τραυματισμοί παραμονεύουν. ξεκίνα με κάτι πιο ήπιο για λίγους μήνες να αποκτήσεις αντοχή, να ανοίξουν τα πνευμόνια και να θυμηθεί το κορμί την άθληση και μετά κάνεις οτι θες. από μένα λοιπόν για αρχή κολύμπι ή ελαφρύ γυμναστήριο με διάδρομο και λίγα κιλά σε όργανα (όχι ελεύθερα) και στη συνέχεια προχωράς. Κολύμπι βγαζω 2 με 3 ώρες θάλασσα. Κολύμπι, όχι αραγμα. Περίπου 3-5χλμ. Οπότε πάω. Ποδήλατο που επίσης κάνω, βγάζω 30-50χλμ σε 2 ώρες (έβγαλα Αθήνα Ρίο σε 6 προπερσυ 8 με διαλύματα). Γυμναστήριο δεν γουστάρω μια. Πήγα πέρυσι αλλά ήταν πηχτρα. Γενικά λέω για ομαδικά για να βρω και καμιά παρέα πέρα από την άθληση. Ξέρω ότι θα φτύσω αίμα, εφτυσα και προχθές στα 30 λεπτά με έντονους ρυθμούς καθλτω από τον ήλιο μεσημέρι, αλλά έβγαλα 30 ακόμα και το απόγευμα βγήκα και για ποδήλατο περίπου 15χλμ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από logo15 1
greekfragma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 σόρυ που θα στο χαλάσω αλλά 120 δεν είναι γεματούλης όπως το λες χαλαρά. με τόσα κιλά να έχεις σίγουρο το τραυματισμό σου και θα κάνεις πολλά βήματα πίσω και θα γίνεις χειρότερα. αερόβια άσκηση σε διάδρομο φουλ, σωστή διατροφή και κολύμπι. αφού κατέβεις στα 90κιλά κοιτάζεις και πιο απαιτητικά πράγματα. αν δε χάσεις τουλάχιστον τα πρώτα 20κιλά σε μια περίοδο 6μηνών με 1 έτος (ανάλογα τον οργανισμό και τη κληρονομικότητα), ότι άλλο και να κάνεις σε άθληση μόνο τραυματισμό και πισωγύρισμα θα είναι. με βάση όσα λες οτι βγάζεις 2-3 ώρες κολύμπι και ποδήλατο 30-50χλμ, τότε κάνεις κάτι πολύ λάθος με τη διατροφή σου. πως πας από διατροφικές συνήθειες; σουβλάκι πίτσα πόσο συχνά; αλήθειες έ....μη γράψεις ψέμα θα φανεί. 9
logo15 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε σόρυ που θα στο χαλάσω αλλά 120 δεν είναι γεματούλης όπως το λες χαλαρά. με τόσα κιλά να έχεις σίγουρο το τραυματισμό σου και θα κάνεις πολλά βήματα πίσω και θα γίνεις χειρότερα. αερόβια άσκηση σε διάδρομο φουλ, σωστή διατροφή και κολύμπι. αφού κατέβεις στα 90κιλά κοιτάζεις και πιο απαιτητικά πράγματα. αν δε χάσεις τουλάχιστον τα πρώτα 20κιλά σε μια περίοδο 6μηνών με 1 έτος (ανάλογα τον οργανισμό και τη κληρονομικότητα), ότι άλλο και να κάνεις σε άθληση μόνο τραυματισμό και πισωγύρισμα θα είναι. με βάση όσα λες οτι βγάζεις 2-3 ώρες κολύμπι και ποδήλατο 30-50χλμ, τότε κάνεις κάτι πολύ λάθος με τη διατροφή σου. πως πας από διατροφικές συνήθειες; σουβλάκι πίτσα πόσο συχνά; αλήθειες έ....μη γράψεις ψέμα θα φανεί. Κάνω κετο εδώ και 5 μήνες και έχω πέσει 26 κιλά. Πλέον δεν πέφτει το ριμαδι αν δεν κάνω ποδήλατο η κολύμπι κάθε μέρα. Αλλά είναι μοναχικά και δεν την παλεύω άλλο μόνος... Για αυτό πήγα και για μπάσκετ. 🤷🏻 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από logo15
Maurikycli Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λ Σε αυτή την ηλικία , όχι πως φταίει αυτή και συμμετέχοντας σε ομαδικά αθλήματα που έχουν επαφή είναι συνήθης ο τραυματισμός του γόνατος. Θες από υπερβάλλοντα ζήλο, από αδεξιότητα άλλου .... συμβαίνει Επίσης η "κετο" δεν είναι υγιεινή για μακροχόνια διατροφή Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από Maurikycli 3 1
greekfragma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, logo15 said: Κάνω κετο εδώ και 5 μήνες και έχω πέσει 26 κιλά. Πλέον δεν πέφτει το ριμαδι αν δεν κάνω ποδήλατο η κολύμπι κάθε μέρα. Αλλά είναι μοναχικά και δεν την παλεύω άλλο μόνος 🤷🏻 ήσουν δηλαδή 146; και πήγες 120 σε 5μηνες; 1
logo15 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Maurikycli είπε Σε αυτή την ηλικία , όχι πως φταίει αυτή και συμμετέχοντας σε ομαδικά αθλήματα που έχουν επαφή είναι συνήθης ο τραυματισμός του γόνατος. Θες από υπερβάλλοντα ζήλο, από αδεξιότητα άλλου .... συμβαίνει Το κατάλαβα και από τον προηγούμενο. Τι μπορώ να κάνω πέρα από γυμναστήριο που να έχει και παρέα; Εντομεταξυ είμαι στα πρώτα Άντα Ε! 😂 1
Maurikycli Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Συνέχισε αυτά που κάνεις αλλά με ισορροπημένη διατροφή μέχρι να φτάσεις σε πιο "αθλητικά" κιλά Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από Maurikycli 1
logo15 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Its not a lot, but its what it was honest work. 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε ήσουν δηλαδή 146; και πήγες 120 σε 5μηνες; Ότι έγραψα ακριβώς από πάνω. Δεν με άφησε να σε κάνω quote η τα σκάρωσα κάπου Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από logo15
Maurikycli Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Τί ποσότητες φαγητού καταναλώνεις και σε ποιες ώρες;
logo15 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Τί ποσότητες φαγητού καταναλώνεις και σε ποιες ώρες; Κάνω διαλυματικη. Πίνω στις 9-10 ηλεκτρολύτες χώρις υδατάνθρακες που φτιάχνω μόνος, δεκαετίανο 50 γρμ πεκαν και 100 μπλε τυρί, μεσημέρι 13 κάποιο κρεατικο συνήθως μοσχάρι 250-350γρμ και βράδυ μια από τα ίδια. Και διάφορες παραλλαγές αυτών.
greekfragma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, logo15 said: Its not a lot, but its what it was honest work. Ότι έγραψα ακριβώς από πάνω. Δεν με άφησε να σε κάνω quote η τα σκάρωσα κάπου έχεις κάνει μια καλή αρχή να ξέρεις. και η καλή αρχή είναι το ήμισυ της προσπάθειας. το μοναδικό που δε πρέπει να σε απογοητεύει ειναι η δυσκολία να φύγουν τα επόμενα 5-10-15 μέχρι να πέσεις στα 90. όσο προχωράς θα ανεβαίνει η δυσκολία αλλά αφού έχασες 25 σε 6μηνες είσαι σε ΠΟΛΥ καλό δρόμο. τη διατροφή σου προσέχεις, κομμένα λιπαρά πίτσες σουβλάκια και μόνο σπιτικό φαγητό με μικρά και πιο συχνά γεύματα φρουτάκι 2 φορές τη μέρα, γιαουρτάκι με μέλι για τις λιγούρες, και ένα κλικ ποσότητες από οτι έτρωγες πιο κάτω. φυσικά συνεχίζεις κάθε μέρα περπάτημα ποδήλατο κολύμπι ότι νομίζεις οτι σε ευχαριστεί. σε 6 μηνες θα είσαι πιστεώ άνετα -10 ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα