logokrimenos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω το αρχαίο δίπλωμα τύπου καρτέλας, το οποίο έχει κυριολεκτικά λιώσει στο πορτοφόλι. Μιας και ετοιμάζομαι να βγάλω τη νέα ταυτότητα, είπα οτι είναι ευκαιρία να τα κάνω όλα μαζί. Η ερώτησή μου είναι αν γνωρίζει κάποιος να μου πει το συνολικό κόστος για την αντικατάσταση του διπλώματος με νέου τύπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Έχω το αρχαίο δίπλωμα τύπου καρτέλας, το οποίο έχει κυριολεκτικά λιώσει στο πορτοφόλι. Μιας και ετοιμάζομαι να βγάλω τη νέα ταυτότητα, είπα οτι είναι ευκαιρία να τα κάνω όλα μαζί. Η ερώτησή μου είναι αν γνωρίζει κάποιος να μου πει το συνολικό κόστος για την αντικατάσταση του διπλώματος με νέου τύπου. https://www.gocar.gr/useful/tips/40137,xartino_diplwma_odhghshs_plastiko_allaxe.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Πρόσφατα που το άλλαξα πλήρωσα 41 ευρώ συνολικά. 30 ευρώ παράβολο. 3 ευρώ ανταποδοτικό τέλος. 8 ευρώ στο φωτογραφείο για τις φωτογραφίες και το myPhoto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, Charismo said: Πρόσφατα που το άλλαξα πλήρωσα 41 ευρώ συνολικά. 30 ευρώ παράβολο. 3 ευρώ ανταποδοτικό τέλος. 8 ευρώ στο φωτογραφείο για τις φωτογραφίες και το myPhoto. Ακριβώς αυτό χρειαζόμου. Σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Το ανταποδοτικό τέλος δεν ξέρω αν είναι για όλες τις περιφέρειες, πάντως στην Κεντρικής Μακεδονίας, όταν με κάλεσαν για την παραλαβή μου το ζήτησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Άλλαξα το δίπλωμα μου από χάρτινο στο καινούργιο. Τι γίνεται με το ψηφιακό στο wallet όμως ? Θα εμφανιστεί το νέο και εκεί και θα το κατεβάσω ? Πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία? Επεξ/σία 5 Απριλίου από GaGaS_Thess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 6 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου On 05/04/2024 at 07:50, GaGaS_Thess said: Καλημέρα. Άλλαξα το δίπλωμα μου από χάρτινο στο καινούργιο. Τι γίνεται με το ψηφιακό στο wallet όμως ? Θα εμφανιστεί το νέο και εκεί και θα το κατεβάσω ? Πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία? Διαγράφεις το παλιο και μετα απο 1 2μερες ξαναπέρνα με του κωδικούς σου. Θα πάρει αυτόματα το νέο διπλωμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου 5 ώρες πριν, logokrimenos είπε Διαγράφεις το παλιο και μετα απο 1 2μερες ξαναπέρνα με του κωδικούς σου. Θα πάρει αυτόματα το νέο διπλωμα Σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου Κι εγω θα ηθελα να αντικαταστησω το διπλωμα μου, λογω φθορας. Ξερει κανεις αν μπορω να παραλαβω το νεο διπλωμα με κουριερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα