Tol1as Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Λοιπόν είχα πει οτι τέρμα τα μηχανικά, οσα είχα πάρει με απογοήτευσαν για τον Α ή Β λόγο. Είμαι στα μεμβράνης εδώ και χρόνια με τον συνδυασμό που με ενδιαφέρει, ενσύρματο full size + φωτισμός (5-6 χρώματα δε θέλω εφετζιλίκια) + multimedia keys (κυρίως mute, pause/play, volume). Αυτά βασικά. Αλλά τώρα με την προωθητική του public 25for100, με τρώει για μηχανικό... τα φθηνότερα τα έχω απορίψει γιατι δεξια κι αριστερά διαβάζω ότι πλήκτρα σταματάνε να δουλεύουν.. οκ να γίνει αυτό σε πληκτρολόγιο των 10€, κλαϊν, αλλά στων 100? Δε λέει. Το V3 λοιπόν έχει αυτά που θέλω + τα green switches διαβάζω ότι είναι clicky/tactile που θα το ήθελα + σώμα αλουμινίου premium. Από χρήση gaming σποραδικά, κυρίως πληκτρολόγηση. Οπότε όσοι το έχετε δουλέψει: - Αντέχουν τα πλήκτρα? Σταματάνε να δουλεύουν η έχουν διπλά πατήματα? Πως πάει σε βάθος χρόνου? - Το roller πως δουλεύει ακριβώς? Πόσες λειτουργίες μπορείς να του φορτωσεις ταυτόχρονα? (χρειάζομαι αρκετές) - Πως είναι η αίσθηση χρήσης? Πόσο ακούγονται τα πλήκτρα? Και ότι άλλο σας κατέβει. Θενκσ ιν αντβανς.
Chris2756 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Aν δεν το δεις απο κοντα και να το δοκιμασεις δεν μπορεις να ξερεις αν ταιριαζει στα χερια σου. Ομορφο δειχνει, καλες κριτικες για ποιοτητα κατασκευης εχει. Προσωπικα δεν θα το επερνα για δυο λογους. Εχει μικρο μεγεθος πληκτρων που εμενα δεν με βολευουν. Εχω ενα zeroground naito, που εχει σχεδον το ιδιο σχημα. Αυτο το περιθοριο, που ειναι για στηριξη καρπων δεν βοηθα. Δεν στηριζονται οι καρποι καθως πληκτρολογεις. Δελεαστικη η πτωση τιμης του απο 130 στα 100 Ε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα