Metaksas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.public.gr/product/perifereiaka/keyboards/gaming-keyboards/corsair-k60-pro-tkl-rgb-gaming-mixaniko-ensurmato-pliktrologio-tenkeyless-me-corsair-opx-diakoptes-kai-rgb-fotismo-gr/1720755 Απλα βαλτε κατι πχ σαν γομα να βγει το ποσο 50€ και μετα στο checkout βαλτε το κουπονι 10FOR50 στο σκρουτζ απο 140 https://www.skroutz.gr/s/38489834/Corsair-K60-Pro-TKL-RGB-Gaming-Michaniko-Pliktrologio-Tenkeyless-me-Corsair-OPX-diakoptes-kai-RGB-fotismo-Elliniko.html Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από Metaksas 16 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Τι σόι διακόπτες είναι αυτοί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lgre_p Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Thanks για την ενημέρωση. "Έπεσε" Παραγγελία. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για ποντίκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Παιζει μερες αυτη η τιμη στο Public. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, lgre_p είπε Thanks για την ενημέρωση. "Έπεσε" Παραγγελία. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για ποντίκι; Από Corsair έχω το Corsair Vengeance M65 Pro RGB εδώ και ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος Συχνά-πυκνά πέφτει στα 30κατι ευρώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και έχω παραγγήλει το Corsair K63 TKL στα ίδια λεγτά περίπου. θα το ακυρώσω και θα πάρω αυτό εδώ, μου φαίνεται καλύτερο Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από k_dinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν το χρειάζομαι Δεν το χρειάζομαι Δεν το χρειάζομαι Δεν το χρειάζομαι Σατανάδες 😂😂 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prasino Mantarinh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Για προγραμματισμο πως ειναι ? Απο τι εχω δει σε reviews εχει πολυ sensitive κουμπια με το που τα ακουμπησεις κανει register Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Απλά για να ξέρετε για τι κατάστημα-καφενείο πρόκειται. Κάνω παραγγελία άνω των 50 Ευρώ για να πάρω και το -10Ευρώ κουπόνι. Την επόμενη μέρα μου ήρθε ενημέρωση ότι από τα 4 προϊόντα δεν βρήκαν το 1 (μετά από ψάξιμο λέει στο παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών), έγινε refund και το γνωστό κουπόνι love, αλλά το προϊόν εξακολουθεί 4 μέρες μετά να υπάρχει στο site και μάλιστα σε έκπτωση..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Πολύ μεγάλη έκπτωση, ιδιαίτεροι διακόπτες που θα βολέψουν λίγους. Εγώ δεν κατάφερα να αντισταθώ πήρα ένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, elpenor είπε Πολύ μεγάλη έκπτωση, ιδιαίτεροι διακόπτες που θα βολέψουν λίγους. Εγώ δεν κατάφερα να αντισταθώ πήρα ένα. και εγω τσίμπησα ενα, πολυ δελεαστική τιμη... παρ οτι εχω πληρες razer setup που δεν θελω να σπασω 🤐, καπου θα το χρησιμοποιήσω και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulaki1976 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Ευχαριστω ω ω ω ω ω ω ω ω ω ω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Είχα razer setup και το άλλαξα με hyperx. Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα παράγγειλα αυτό και ψάχνω και για ποντίκι. Είμαι ευχαριστημένος με τα hyperx παρόλα αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 απο θορυβος παντως ειναι να σε πεταξει η γυναικα εξω απο το σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BeepBeepImaJeep Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Ο θόρυβος είναι πιο δυνατός από cherry red ή στα ίδια επίπεδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις