Προς το περιεχόμενο

[Gaming Πληκτρολόγιο TKL] Corsair K60 Pro RGB 40€ [ΤΕΛΟΣ]

Metaksas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.public.gr/product/perifereiaka/keyboards/gaming-keyboards/corsair-k60-pro-tkl-rgb-gaming-mixaniko-ensurmato-pliktrologio-tenkeyless-me-corsair-opx-diakoptes-kai-rgb-fotismo-gr/1720755

Απλα βαλτε κατι πχ σαν γομα να βγει το ποσο 50€ και μετα στο checkout βαλτε το κουπονι 10FOR50

στο σκρουτζ απο 140 https://www.skroutz.gr/s/38489834/Corsair-K60-Pro-TKL-RGB-Gaming-Michaniko-Pliktrologio-Tenkeyless-me-Corsair-OPX-diakoptes-kai-RGB-fotismo-Elliniko.html

Επεξ/σία από Metaksas
  • Like 16
  • Thanks 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, lgre_p είπε

Thanks για την ενημέρωση. "Έπεσε" Παραγγελία. 

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για ποντίκι;

Από Corsair έχω το Corsair Vengeance M65 Pro RGB εδώ και ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος

Συχνά-πυκνά πέφτει στα 30κατι ευρώ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και έχω παραγγήλει το Corsair K63 TKL στα ίδια λεγτά περίπου.

θα το ακυρώσω και θα πάρω αυτό εδώ, μου φαίνεται καλύτερο

Επεξ/σία από k_dinos

Απλά για να ξέρετε για τι κατάστημα-καφενείο πρόκειται.

Κάνω παραγγελία άνω των 50 Ευρώ για να πάρω και το -10Ευρώ κουπόνι. Την επόμενη μέρα μου ήρθε ενημέρωση ότι από τα 4 προϊόντα δεν βρήκαν το 1 (μετά από ψάξιμο λέει στο παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών), έγινε refund και το γνωστό κουπόνι love, αλλά το προϊόν εξακολουθεί 4 μέρες μετά να υπάρχει στο site και μάλιστα σε έκπτωση.....

• Like 2

12 λεπτά πριν, elpenor είπε

Πολύ μεγάλη έκπτωση, ιδιαίτεροι διακόπτες που θα βολέψουν λίγους. Εγώ δεν κατάφερα να αντισταθώ πήρα ένα.

και εγω τσίμπησα ενα, πολυ δελεαστική τιμη... παρ οτι εχω πληρες razer setup που δεν θελω να σπασω  🤐, καπου θα το χρησιμοποιήσω και αυτο

Είχα razer setup και το άλλαξα με hyperx. Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα παράγγειλα αυτό και ψάχνω και για ποντίκι. Είμαι ευχαριστημένος με τα hyperx παρόλα αυτά... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...