Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Μόλις τώρα, nikosgnr είπε Εν τω μεταξύ ξέρεις πως το "θέμα ημερών" = καλό Νοέμβριο. Και καλο 2027 μπορει να ειναι. Για ελλαδα μιλαμε που ολα πανε με ρυθμους χελωνας. Μονο αν ειναι για προστιμα εκει ολοι ειναι σφαιρα και τα δινουν πριν την ωρα τους. 1
MadPax Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Εν τω μεταξύ ο καθένας στο δημόσιο, και στην αστυνομία κατ' επέκταση, έχει το δικό του μπαϊράκι και πράττει κατά το δοκούν. Διαβάζω τόσο καιρό πως σε μια βδομάδα περίπου έχουν την ταυτότητα με ενημέρωση e mail. Μια χαρά λες, μέχρι που πας στο ΑΤ Περιστερίου με το ραντεβού σου, και κάποια στιγμή αφού έχει περάσει καμιά ώρα από το ραντεβού και αφού εξυπηρετούν άσχετα βύσματα και γνωστούς του διοικητή που έρχονται, κάποια στιγμή ένας νεαρός, αστυνομικός προφανώς, σε ρωτάει τι ώρα έχεις ραντεβού και παράλληλα έρχονται και άλλοι που έχουν ραντεβού μετά από εσένα, ένα μπάχαλο, όταν παραπονιέσαι σου απαντάνε αγενέστατα και στον ενικό "να πας στο διοικητή" ... Τέλος πάντων αφού σε φωνάζουν, αρχίζουν σε άπταιστο ενικό, λες και είσαι ο κολλητός τους, με την διαδικασία, μέχρι και αν μου αρέσουν οι ΠΥΞ ΛΑΞ ρωτήθηκα (!!!!). Τελειώνει λοιπόν η διαδικασία σχετικά γρήγορα και ρωτάω πότε περίπου θα μου έρθει μήνυμα να περάσω για παραλαβή και πάλι σε άπταιστο ενικό μου απάντησε ο νεαρός "μέτρα 20 εργάσιμες και έλα να παραλάβεις" όταν τον ρώτησα γιατί το site η ΕΛΑΣ γράφει πως ειδοποιούμαστε με mail, μου απάντησε "δεν ξέρω ρώτα στο site". Προφανώς πήγα στο διοικητή να παραπονεθώ μόλις τελείωσα, πρώτον για την αγένεια και δεύτερον για τη διαδικασία, ένας ευγενικός κυριούλης μου απάντησε" Εχετε δίκιο, αλλά αυτούς έχω δεν μπορώ να κάνω τίποτα" , Τα παράβολα δεν τα κοίταξε καθόλου ούτε τα ζήτησε, ούτε καν να δει το κινητό, πήγα και πήρα την ταυτότητα κανα μήνα μετά, απογευματινή ώρα τις δίνουν, όχι πρωί, πάλι το ίδιο μπάχαλο γινόταν, οπότε όσοι πάτε στο συγκεκριμένο τμήμα να έχετε υπομονή και μη τους δώσετε καμμία σημασία, μόνο τα τυπικά.
Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 1 ώρα πριν, MadPax είπε Εν τω μεταξύ ο καθένας στο δημόσιο, και στην αστυνομία κατ' επέκταση, έχει το δικό του μπαϊράκι και πράττει κατά το δοκούν. Διαβάζω τόσο καιρό πως σε μια βδομάδα περίπου έχουν την ταυτότητα με ενημέρωση e mail. Μια χαρά λες, μέχρι που πας στο ΑΤ Περιστερίου με το ραντεβού σου, και κάποια στιγμή αφού έχει περάσει καμιά ώρα από το ραντεβού και αφού εξυπηρετούν άσχετα βύσματα και γνωστούς του διοικητή που έρχονται, κάποια στιγμή ένας νεαρός, αστυνομικός προφανώς, σε ρωτάει τι ώρα έχεις ραντεβού και παράλληλα έρχονται και άλλοι που έχουν ραντεβού μετά από εσένα, ένα μπάχαλο, όταν παραπονιέσαι σου απαντάνε αγενέστατα και στον ενικό "να πας στο διοικητή" ... Τέλος πάντων αφού σε φωνάζουν, αρχίζουν σε άπταιστο ενικό, λες και είσαι ο κολλητός τους, με την διαδικασία, μέχρι και αν μου αρέσουν οι ΠΥΞ ΛΑΞ ρωτήθηκα (!!!!). Τελειώνει λοιπόν η διαδικασία σχετικά γρήγορα και ρωτάω πότε περίπου θα μου έρθει μήνυμα να περάσω για παραλαβή και πάλι σε άπταιστο ενικό μου απάντησε ο νεαρός "μέτρα 20 εργάσιμες και έλα να παραλάβεις" όταν τον ρώτησα γιατί το site η ΕΛΑΣ γράφει πως ειδοποιούμαστε με mail, μου απάντησε "δεν ξέρω ρώτα στο site". Προφανώς πήγα στο διοικητή να παραπονεθώ μόλις τελείωσα, πρώτον για την αγένεια και δεύτερον για τη διαδικασία, ένας ευγενικός κυριούλης μου απάντησε" Εχετε δίκιο, αλλά αυτούς έχω δεν μπορώ να κάνω τίποτα" , Τα παράβολα δεν τα κοίταξε καθόλου ούτε τα ζήτησε, ούτε καν να δει το κινητό, πήγα και πήρα την ταυτότητα κανα μήνα μετά, απογευματινή ώρα τις δίνουν, όχι πρωί, πάλι το ίδιο μπάχαλο γινόταν, οπότε όσοι πάτε στο συγκεκριμένο τμήμα να έχετε υπομονή και μη τους δώσετε καμμία σημασία, μόνο τα τυπικά. Επεσες στην περιπτωση λογικα ειναι ενα τμημα για παρα πολυ κοσμο και γινεται αυτο το μπαχαλο με τα βυσματα. Εδω σε μας εκλεισα βεβαια μετα απο 1 μηνα αλλα οκ πηγα μπηκα 20 λεπτα πριν το ραντεβου μου μιας και ειχα 4 πηγα 20 λεπτα πιο νωρις και μολις εφευγε το προηγουμενο ραντεβου και μπηκα αμεσως. Και σε ακριβως 7 μερες ηρθε το mail εστειλα συγγενη πηγε την πηρε με εξουσιοδοτηση απο gov και ολα καλα. Απλα δεν εχει τον προσωπικο αριθμο.
stavpup Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Ακόμα ο προσωπικός αριθμός... ούτε στη ΔΕΘ ανακοινώθηκε κάτι... 😅
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 19 minutes ago, stavpup said: Ακόμα ο προσωπικός αριθμός... ούτε στη ΔΕΘ ανακοινώθηκε κάτι... 😅 Έχασα το στοίχημα ρε γμτ, περίμενα πρώτα από όλα μετρό Θεσσαλονίκης και τελικά σε 7 μέρες θα αρχίσει πρώτο το Giga Voucher (FTTH) που το περιμέναμε από τα τέλη του 2022, οπότε πλέον η μόνη ελπίδα είναι να βγει μετά τις 30 Νοεμβρίου ο προσωπικός αριθμός. 1
stavpup Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Σε μια στιγμή έμπνευσης, έκανα την αίτηση και ολοκλήρωσα τη διαδικασία για έκδοση νέας ταυτότητας... Ο προσωπικός αριθμός ας έρθει και του χρόνου. Το ραντεβού ήταν χαλαρό αλλά όπως είπαν από το τμήμα προβλέπεται πανικός προσεχώς..
manolis940 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 37 λεπτά πριν, stavpup είπε Σε μια στιγμή έμπνευσης, έκανα την αίτηση και ολοκλήρωσα τη διαδικασία για έκδοση νέας ταυτότητας... Ο προσωπικός αριθμός ας έρθει και του χρόνου. Το ραντεβού ήταν χαλαρό αλλά όπως είπαν από το τμήμα προβλέπεται πανικός προσεχώς.. Ναι αυτό που όλοι περιμένουν τον προσωπικό για να βγάλουν την νέα ταυτότητα. . . . Έχει προτεραιότητα το μετρό Θεσσαλονίκης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα