Moderators stormrain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, prototypegr είπε β) Εφόσον επιθυμείτε να αναγραφεί επί του δελτίου η ομάδα και το RHESUS του αίματός σας, θα πρέπει να προσκομίσετε βεβαίωση νοσηλευτικού ιδρύματος ή υγειονομικού εργαστηρίου, στην οποία να αναγράφεται αυτή. Ναι το πετυχα αυτο, αλλα δεν καταλαβα αν ειναι αποκλειστικά δεκτη απο δημόσιο, οπως στο διπλωμα.
prototypegr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, stormrain είπε Ναι το πετυχα αυτο, αλλα δεν καταλαβα αν ειναι αποκλειστικά δεκτη απο δημόσιο, οπως στο διπλωμα. Θεωρώ ότι από την στιγμή που δεν το διευκρινίζει, ότι γίνονται δεκτά και από τα δύο. Στο δίπλωμα που αναγράφει ομάδα αίματος? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από prototypegr Προσθήκη ερώτησης. 1
manolis940 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, Manoleros95 είπε Ποιο επισημο εγγραφο; Η ταυτοτητα που εχω τωρα στο υψος δεν εχει τιποτα γιατι πολυ απλα κανεις δεν με ρωτησε περι υψους οταν την εβγαλα. Να προσθέσω ότι ούτε 5 χρόνια είναι που έβγαλα την δικιά μου και γράφει κανονικά το ύψος μου το οποίο είχαν και μετρήσει στο τμήμα. 18 ώρες πριν, prototypegr είπε Δεν παίζει ρόλο που είσαι δημότης, αλλά ο τόπος κατοικίας. Αν προσωρινά κατοικώ σε ένα άλλα τόπο κατοικία θα μου αρνηθούν την έκδοση ταυτότητας; Από πότε ισχύει αυτό και γιατί δεν σου βγάζει η πλατφόρμα άμεσα το μοναδικό ΑΤ που μπορείς να εξυπηρετηθείς μέσω των στοιχείων σου στην ΑΑΔΕ;
prototypegr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, manolis940 είπε Να προσθέσω ότι ούτε 5 χρόνια είναι που έβγαλα την δικιά μου και γράφει κανονικά το ύψος μου το οποίο είχαν και μετρήσει στο τμήμα. Αν προσωρινά κατοικώ σε ένα άλλα τόπο κατοικία θα μου αρνηθούν την έκδοση ταυτότητας; Από πότε ισχύει αυτό και γιατί δεν σου βγάζει η πλατφόρμα άμεσα το μοναδικό ΑΤ που μπορείς να εξυπηρετηθείς μέσω των στοιχείων σου στην ΑΑΔΕ; Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει στην αίτησή του, Αρχή Έκδοσης με βάση τη διεύθυνση μόνιμης ή προσωρινής του διαμονής στην Ελλάδα. Αυτό προβλέπει, αυτό έχω πει πολλές φορές. Μόνιμη ή προσωρινή. Ο καθένας κρίνει τι εννοεί και πράττει αναλόγως. Ανέκαθεν αυτό ίσχυε. Δεν μπορεί να γίνει αυτό, γιατί τότε π.χ. δεν θα μπορούσες να κλείσεις, όπως έχεις το δικαίωμα, ραντεβού για κάποιον άλλον, γιατί θα τον περιόριζες με βάση τον δικό σου τόπο κατοικίας. Επίσης, κάτοικοι εξωτερικού που δεν κάνουν φορολογική δήλωση στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσαν να κλείσουν ραντεβού.
manolis940 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, prototypegr είπε Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει στην αίτησή του, Αρχή Έκδοσης με βάση τη διεύθυνση μόνιμης ή προσωρινής του διαμονής στην Ελλάδα. Νομίζω ότι το προσωρινής τα λέει όλα. Προσωρινά μπορεί να διαμένω σε ένα ξενοδοχείο για επαγγελματικούς σκοπούς. Δεν θα βγάλω ταυτότητα επειδή το όργανο θέλει μόνο γλυφαδιώτες; Ακόμη το με βάση δεν σημαίνει το πλησιέστερο ΑΤ. Από Μαρούσι μπορώ να πάω Γλυφάδα εύκολα, οπότε με βάση την μόνιμη κατοικία μου το επέλεξα. Πιστεύω το παραπάνω είναι πιο πολύ σύσταση, παρά περιορισμός, Αναφορά σε κείμενο Δεν μπορεί να γίνει αυτό, γιατί τότε π.χ. δεν θα μπορούσες να κλείσεις, όπως έχεις το δικαίωμα, ραντεβού για Αυτό φυσικά είναι σωστό.
prototypegr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, manolis940 είπε Νομίζω ότι το προσωρινής τα λέει όλα. Προσωρινά μπορεί να διαμένω σε ένα ξενοδοχείο για επαγγελματικούς σκοπούς. Δεν θα βγάλω ταυτότητα επειδή το όργανο θέλει μόνο γλυφαδιώτες; Ακόμη το με βάση δεν σημαίνει το πλησιέστερο ΑΤ. Από Μαρούσι μπορώ να πάω Γλυφάδα εύκολα, οπότε με βάση την μόνιμη κατοικία μου το επέλεξα. Πιστεύω το παραπάνω είναι πιο πολύ σύσταση, παρά περιορισμός, Αυτό φυσικά είναι σωστό. "Με βάση" σημαίνει σε ποιο Α.Τ. ανήκει η διεύθυνσή σου, τώρα αν εσύ θες να το ερμηνεύσεις διαφορετικά, καλά κάνεις. Το προσωρινά το ερμηνεύει ο καθένας όπως θέλει. Εγώ π.χ. θεωρώ ότι το προσωρινά αναφέρεται μόνο στους κατοίκους του εξωτερικού. Στην ουσία εγώ το βλέπω ως ένα παραθυράκι, το οποίο απλώς το εκμεταλλεύονται όλοι. Βέβαια, μετά βγαίνουμε και φωνάζουμε γιατί κι άλλοι χρησιμοποιούν διάφορα παραθυράκια εις βάρος μας.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τώρα που τα σκέφτομαι αν αυριο θελει καποιος μια νεα ταυτότητα για να ταξιδέψει τι γίνεται; Βγάζουν τις υπάρχουσες ακομα ή θα κάνει το ταξιδι σε κανένα χρονο που θα είναι το ραντεβού 😂 Ευτυχώς προλαβα απο πέρσι Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από NikosKallithea
enlightened Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 3 minutes ago, NikosKallithea said: Τώρα που τα σκέφτομαι αν αυριο θελει καποιος μια νεα ταυτότητα για να ταξιδέψει τι γίνεται; Βγάζουν τις υπάρχουσες ακομα ή θα κάνει το ταξιδι σε κανένα χρονο που θα είναι το ραντεβού 😂 Ευτυχώς προλαβα απο πέρσι Διαβατήριο πολύ απλά. Όσοι ταξιδεύουμε συχνά ξέρουμε πόσο ταλαιπωρία είναι να έχεις απλή ταυτότητα μαζί σου (ακόμα και του καινούργιου τύπου). Ειδικά με την παλιά πολλές φορές σε σταματάνε γιατί νομίζουν ότι έχεις κάνει πλαστογράφηση και τους κοροϊδεύεις στα μούτρα. Με διαβατήριο υπάρχουν πια ειδικά μηχανήματα με «μπάρες» σε όλα τα αεροδρόμια που περνάς αυτόματα χωρίς να περιμένεις σε ουρές να σε ανακρίνουν τα όργανα κλπ 2
manolis940 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, enlightened είπε Διαβατήριο πολύ απλά. Όσοι ταξιδεύουμε συχνά ξέρουμε πόσο ταλαιπωρία είναι να έχεις απλή ταυτότητα μαζί σου (ακόμα και του καινούργιου τύπου). Ειδικά με την παλιά πολλές φορές σε σταματάνε γιατί νομίζουν ότι έχεις κάνει πλαστογράφηση και τους κοροϊδεύεις στα μούτρα. Με διαβατήριο υπάρχουν πια ειδικά μηχανήματα με «μπάρες» σε όλα τα αεροδρόμια που περνάς αυτόματα χωρίς να περιμένεις σε ουρές να σε ανακρίνουν τα όργανα κλπ Αν ταξιδεύεις συχνά ναι, λογικό να βγάλεις διαβατήριο. Αν φεύγεις μια φορά στα δύο χρόνια έξω, είναι ταλαιπωρία να πας βγάλεις διαβατήριο.
Thechosennone Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Είχα κλείσει ραντεβού για σήμερα το απογευμα. Εφτασα 10 λεπτά νωρίτερα στο ραντεβού αλλά μπήκα αμέσως. Είχα πληρώσει τα παράβολα ηλεκτρονικά αλλά τα εκτύπωσα καλού κακού. Η παλαιά ταυτότητα είναι απαραίτητη και επιστρέφεται μέχρι να σου δώσουν την νέα. Μερικές ερωτήσεις για διαμονή και κάποια άλλα στοιχεία, φωτογραφία και ύστερα δαχτυλικά αποτυπώματα με δυο μικρά σκανερ. Η διαδικασία διήρκησε 10 λεπτά ακριβώς. 5
ZoReN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, Thechosennone είπε Είχα κλείσει ραντεβού για σήμερα το απογευμα. Εφτασα 10 λεπτά νωρίτερα στο ραντεβού αλλά μπήκα αμέσως. Είχα πληρώσει τα παράβολα ηλεκτρονικά αλλά τα εκτύπωσα καλού κακού. Η παλαιά ταυτότητα είναι απαραίτητη και επιστρέφεται μέχρι να σου δώσουν την νέα. Μερικές ερωτήσεις για διαμονή και κάποια άλλα στοιχεία, φωτογραφία και ύστερα δαχτυλικά αποτυπώματα με δυο μικρά σκανερ. Η διαδικασία διήρκησε 10 λεπτά ακριβώς. Σε ευχαριστούμε για το feedback. 2 ερωτήσεις. Συγγνώμη αν είναι ηλίθιες. 1. Ο μάρτυρας που αναγράφεται στο σαιτ της αστυνομίας είναι μόνο για την περίπτωση που έχασες την ταυτότητα σου? Εσύ πήγες μόνος για την έκδοση εφόσον έχεις την ταυτότητα μαζί σου? 2. Για τον αριθμό που λένε ότι θα βγει απο Δεκέμβριο, θα ξαναπάς στο ΑΤ για να στον τυπώσουν? Το ρωτάω γιατί δεν βιάζομαι να εκδώσω την καινούρια οπότε μπορώ να περιμένω μερικούς μήνες για να γλυτώσω το δεύτερο ραντεβού
HALF EVIL Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 https://techmaniacs.gr/min-pas-na-vgaleis-apo-tora-nea-taytotita/ 1 1
enlightened Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Ξέρουμε πόσες μέρες θέλει για έκδοση και παραλαβή από το αστυνομικό τμήμα;
Estevan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, enlightened είπε Ξέρουμε πόσες μέρες θέλει για έκδοση και παραλαβή από το αστυνομικό τμήμα; Ο χρόνος ο οποίος θα απαιτείται από την ημέρα που θα καταθέσετε την αίτησή σας στο Τμήμα της περιοχής σας μέχρι την παραλαβή του νέου σας δελτίου, κυμαίνεται στις 7 ημέρες.
Thechosennone Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ZoReN είπε Σε ευχαριστούμε για το feedback. 2 ερωτήσεις. Συγγνώμη αν είναι ηλίθιες. 1. Ο μάρτυρας που αναγράφεται στο σαιτ της αστυνομίας είναι μόνο για την περίπτωση που έχασες την ταυτότητα σου? Εσύ πήγες μόνος για την έκδοση εφόσον έχεις την ταυτότητα μαζί σου? 2. Για τον αριθμό που λένε ότι θα βγει απο Δεκέμβριο, θα ξαναπάς στο ΑΤ για να στον τυπώσουν? Το ρωτάω γιατί δεν βιάζομαι να εκδώσω την καινούρια οπότε μπορώ να περιμένω μερικούς μήνες για να γλυτώσω το δεύτερο ραντεβού 1.Ναι ο μάρτυρας είναι απαραίτητος όταν έχεις χάσει ή σου εχει κλαπεί η ταυτότητα σου ή την εκδίδεις για πρώτη φορά. Εγώ πήγα μόνος μου καθώς είχα την ταυτοτητα μου. 2. Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω υπεύθυνα αλλά θα ρωτήσω μόλις την παραλάβω και θα ενημερώσω εδώ. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από Thechosennone 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα