Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, Manoleros95 said: Αυτό με το ύψος πως προέκυψε και για ποιον λόγο είναι υποχρεωτικό;;; Δηλαδή είμαι έτσι κιαλιως κοντός τώρα θα υπάρχει και επίσημο έγγραφο που το αποδεικνύει... Πάντα υπήρχε επίσημο έγγραφο που το αποδείκνυε, μιας και δεν είναι η πρώτη ταυτότητα που γράφει ύψος. 😛
Manoleros95 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ποιο επισημο εγγραφο; Η ταυτοτητα που εχω τωρα στο υψος δεν εχει τιποτα γιατι πολυ απλα κανεις δεν με ρωτησε περι υψους οταν την εβγαλα. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από Manoleros95
enlightened Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 41 minutes ago, panosntok said: Για ενημέρωση, πήρα το ΑΤ να ρωτήσω αν το ψηφιακό παράβολο το θέλουν τυπωμένο η όχι. Μου απάντησαν ότι τους αρκεί ο κωδικός από το κινητό. Λογικό μου ακούγεται, σε διαβατήριο που έβγαλα πριν 2 μήνες το παράβολο το βρήκαν μέσα από το ΑΦΜ μου κατευθείαν. Και απόσο ξέρω είναι η ίδια υπηρεσία που βγάζει τα διαβατήρια βγάζει και τις ταυτότητες πια 6 minutes ago, Manoleros95 said: Αυτό με το ύψος πως προέκυψε και για ποιον λόγο είναι υποχρεωτικό;;; Δηλαδή είμαι έτσι κιαλιως κοντός τώρα θα υπάρχει και επίσημο έγγραφο που το αποδεικνύει... Πιο παλιά αναγραφόταν το ύψος στις ταυτότητες και αναγράφεται σε όλα τα διαβατήρια παγκοσμίως μέχρι σήμερα
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέχρι πόσο στο μέλλον σας αφήνει να δείτε ημερομηνίες;Κοίταγα να κλείσω για Γενάρη αλλά δείχνει μέχρι Δεκέμβρη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, Manoleros95 said: Ποιο επισημο εγγραφο; Η ταυτοτητα που εχω τωρα στο υψος δεν εχει τιποτα γιατι πολυ απλα κανεις με ρωτησε περι υψους οταν την εβγαλα. Και στις 2 ταυτότητες που έχουν περάσει απο τα χέρια μου, χειρόγραφη με ελληνικούς και μηχανογραφημένη με λατινικούς χαρακτήρες, έγραφαν το ύψος μου. Μπορεί να σου έτυχε αστυνομικός που βαριόταν να σε μετρήσει για να γράψει το ύψος. Επίσης το γράφει και στο διαβατήριο όπως είπαν οι προλαλλήσαντες. Σχετικά με το διαβατήριο (διάρκεια, ισχύς κλπ) - Συχνές Ερωτήσεις (passport.gov.gr) 1
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Ποιο επισημο εγγραφο; Η ταυτοτητα που εχω τωρα στο υψος δεν εχει τιποτα γιατι πολυ απλα κανεις δεν με ρωτησε περι υψους οταν την εβγαλα. σε τι ηλικία έβγαλες την παλιά;
prototypegr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Ποιο επισημο εγγραφο; Η ταυτοτητα που εχω τωρα στο υψος δεν εχει τιποτα γιατι πολυ απλα κανεις δεν με ρωτησε περι υψους οταν την εβγαλα. Αν την έβγαλες ενώ δεν είχες κλείσει τα 24, αν θυμάμαι καλά, δεν αναγράφεται ύψος. 5 λεπτά πριν, Thresh είπε Και στις 2 ταυτότητες που έχουν περάσει απο τα χέρια μου, χειρόγραφη με ελληνικούς και μηχανογραφημένη με λατινικούς χαρακτήρες, έγραφαν το ύψος μου. Μπορεί να σου έτυχε αστυνομικός που βαριόταν να σε μετρήσει για να γράψει το ύψος. Επίσης το γράφει και στο διαβατήριο όπως είπαν οι προλαλλήσαντες. Σχετικά με το διαβατήριο (διάρκεια, ισχύς κλπ) - Συχνές Ερωτήσεις (passport.gov.gr) Δεν υπάρχει βαριέμαι, εφόσον είναι υποχρεωτικό κάτι. Είναι λόγος ακύρωσης. 2
ChristosFis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, comfuzio είπε Ότι γύρισα και γω από το τμήμα της γειτονιάς μου, μην πάτε σε άλλο τμήμα από αυτό που ψηφίζετε, ο αστυνόμος έδιωχνε όσους δεν ήταν δημότες της περιοχής. Δεν μπορώ να πω ότι αυτό είναι παντού, αλλά στο Α.Τ. Γλυφάδας αυτό έκαναν Ζήτησαν και 0,50€ σε μένα μαλλον ειναι στην περίπτωση του καθενους. Μίλησα εγω με την ασφάλεια Ηρακλείου και μου ειπαν οτι μπορω να την αλλάξω αν και δεν ειμαι δημοτης Ηρακλείου
prototypegr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, ChristosFis είπε μαλλον ειναι στην περίπτωση του καθενους. Μίλησα εγω με την ασφάλεια Ηρακλείου και μου ειπαν οτι μπορω να την αλλάξω αν και δεν ειμαι δημοτης Ηρακλείου Δεν παίζει ρόλο που είσαι δημότης, αλλά ο τόπος κατοικίας. 2
NickTG Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 26 minutes ago, comfuzio said: Ζήτησαν και 0,50€ σε μένα Ηλεκτρονικό παράβολο ή τα έδωσες εκεί?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 6 minutes ago, NickTG said: Ηλεκτρονικό παράβολο ή τα έδωσες εκεί? Βγάλε 500ευρο και ζήτα ρέστα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 και γιατί δεν έβαλαν και τα δύο παράβολα μαζι μόνο το ελληνικό κράτος ξέρει. 1
runner69 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 53 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Ποιο επισημο εγγραφο; Η ταυτοτητα που εχω τωρα στο υψος δεν εχει τιποτα γιατι πολυ απλα κανεις δεν με ρωτησε περι υψους οταν την εβγαλα. Αν οταν την εβγαλες ησουν πιτσιρικας, ειναι λογικο να μην σου βαλουν υψος γιατι σου λεει μπορει να ψηλωσει και αλλο. Ανεκαθεν υπηρχε. 14 ώρες πριν, lost2 είπε Καταρχήν δεν έγινε διαγωνισμός αλλά άμεση ανάθεση, κάτι το οποίο βρωμάει σε όλες τις φάσεις. 2ον αν δεν ξέρουμε τι πραγματικά περιέχει η νέα ταυτότητα σε τεχνολογία , σίγουρα δεν μπορούμε να βγάλουμε και το κόστος, π.χ. θα έχει ένα απλό nfc τι συχνότητα τι μνήμη κλπ, με μια κρυπτογράφηση ποιου; θα έχει και κάτι άλλο; σίγουρα το πλαστικό από μόνο του είναι φτηνό πόσο δε μια κάρτα nfc που στο εμπόριο λιανική άδειες αγοράζεις 10δα με 5 και 10 ευρώ . Εκτός των άλλων το μεγάλο μου ερώτημα είναι τι διαφορετικό θα κάνετε οι πιο πολλοί με την νέα κάρτα από την παλιά, και πραγματικά γελάω και με τις δύο πλευρές , αρνητές και φανατικούς λάτρεις, και οι δύο παρατάξεις έχετε σκοτώσει τη λογική εδώ και χρόνια . Φυσικα και υπηρξε διαγωνισμος αλλα τον τρεναραν οι υποψηφιοι με ενστασεις ολη την ωρα για αυτο και τοσα χρονια δεν ειχε προχωρησει.
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Για την ομαδα αίματος απαιτείται βεβαιωση απο δημοσιο φορεα ή και απο ιδιωτικό εργαστήριο είναι οκ?
prototypegr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, stormrain είπε Για την ομαδα αίματος απαιτείται βεβαιωση απο δημοσιο φορεα ή και απο ιδιωτικό εργαστήριο είναι οκ? β) Εφόσον επιθυμείτε να αναγραφεί επί του δελτίου η ομάδα και το RHESUS του αίματός σας, θα πρέπει να προσκομίσετε βεβαίωση νοσηλευτικού ιδρύματος ή υγειονομικού εργαστηρίου, στην οποία να αναγράφεται αυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα