Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους έκλεισα ραντεβού στην Θεσσαλονίκη για εμένα και την οικογένεια. Βγάλανε κι άλλα διαθέσιμα ραντεβού, και όλο τον Νοέμβριο 

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, prototypegr είπε

Καλημέρα. Φαντάζομαι εννοείς ότι έχει 4 θέσεις εργασίας και εξυπηρετούνται ταυτόχρονα 4 άτομα. Γιατί έτσι όπως το έγραψες, άλλο θα καταλάβουν μερικοί.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχεις απόλυτο δίκιο. Ναι εξυπηρετούνται 4 άτομα ταυτόχρονα με 1 ραντεβού

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geovision_gr είπε

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχεις απόλυτο δίκιο. Ναι εξυπηρετούνται 4 άτομα ταυτόχρονα με 1 ραντεβού

Δεν είναι 1 ραντεβού. Είναι 4 διαφορετικά, απλώς την ίδια ώρα 😉

Δημοσ.
Μόλις τώρα, prototypegr είπε

Δεν είναι 1 ραντεβού. Είναι 4 διαφορετικά, απλώς την ίδια ώρα 😉

Εντάξει παραδίνομαι! Πολύ σωστά!!!! χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Δημοσ.
41 minutes ago, geovision_gr said:

Καλημέρα σε όλους. Πήγα σήμερα και ολοκλήρωσα την διαδικασία στην Πάτρα. Σε κάθε ραντεβού αντιστοιχούν 4 άτομα. Έυκολα και γρήγορα. Συνολικά 20-25 λεπτά με την μέτρηση ύψους και την φωτογράφιση. Όλα δούλεψαν μια χαρά. Δεν το περίμενα αλλά οκ.

Σε πόσο καιρό σου είπαν ότι παραλαμβάνεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geovision_gr είπε

Καλημέρα σε όλους. Πήγα σήμερα και ολοκλήρωσα την διαδικασία στην Πάτρα. Σε κάθε ραντεβού αντιστοιχούν 4 άτομα. Έυκολα και γρήγορα. Συνολικά 20-25 λεπτά με την μέτρηση ύψους και την φωτογράφιση. Όλα δούλεψαν μια χαρά. Δεν το περίμενα αλλά οκ.

Για την πληρωμή σού ζήτησαν μόνο την απόδειξη για το παράβολο των € 10,00, ή και γι' αυτό των € 0,50;

• Like 1
Δημοσ.

Για ενημέρωση, πήρα το ΑΤ να ρωτήσω αν το ψηφιακό παράβολο το θέλουν τυπωμένο η όχι.

Μου απάντησαν ότι τους αρκεί ο κωδικός από το κινητό.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panosntok είπε

Για ενημέρωση, πήρα το ΑΤ να ρωτήσω αν το ψηφιακό παράβολο το θέλουν τυπωμένο η όχι.

Μου απάντησαν ότι τους αρκεί ο κωδικός από το κινητό.

Να είσαι καλά, φίλε μου, ήταν μία από τις απορίες μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλήσπερα σας ξέρουμε ακριβως τα δικαιολογητικά που χρείαζονται να εχουμε μαζι μας?

Εdit τα βρηκα! συγνψμη για την ενοχληση

Επεξ/σία από ChristosFis
Δημοσ.

Αυτό με το ύψος πως προέκυψε και για ποιον λόγο είναι υποχρεωτικό;;;  Δηλαδή είμαι έτσι κιαλιως κοντός τώρα θα υπάρχει και επίσημο έγγραφο που το αποδεικνύει...

Δημοσ.

Ότι γύρισα και γω από το τμήμα της γειτονιάς μου, μην πάτε σε άλλο τμήμα από αυτό που ψηφίζετε, ο αστυνόμος έδιωχνε όσους δεν ήταν δημότες της περιοχής.
Δεν μπορώ να πω ότι αυτό είναι παντού, αλλά στο Α.Τ. Γλυφάδας αυτό έκαναν

1 hour ago, manost said:

Για την πληρωμή σού ζήτησαν μόνο την απόδειξη για το παράβολο των € 10,00, ή και γι' αυτό των € 0,50;

Ζήτησαν και 0,50€ σε μένα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Manoleros95 είπε

Αυτό με το ύψος πως προέκυψε και για ποιον λόγο είναι υποχρεωτικό;;;  Δηλαδή είμαι έτσι κιαλιως κοντός τώρα θα υπάρχει και επίσημο έγγραφο που το αποδεικνύει...

Παντα ρώταγαν για ύψος,και στο διαβατήριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...