jack124 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, golity said: Η ταυτότητα είναι παλιά έχει λήξει Πάρε να ρωτήσεις, κατι θα γίνεται πόσα χρόνια είναι η ταυτότητα που έχεις ? 1
t-shock Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, golity είπε Η ταυτότητα είναι παλιά έχει λήξει Άμα βιάζεσαι αρκετά, πάρε τηλ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και πες να κλείσεις άμεσα ραντεβού γιατί έχασες την ταυτότητα σου. Βέβαια θα πληρώσεις έξτρα παράβολο, αλλά θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα (μάλλον) 1
JcD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Για όσους αναρωτιέστε ακόμα περί ενημερώσεως των υπηρεσιών, έχω αλλάξει ταυτότητα από το 2017 και ο εφκα έχει ακόμα την παλιά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ασφαλιστικά μου θέματα.🤦♂️😄 Πιστεύω ότι η υποχρεωτικοτητα δεν θα εφαρμοστεί εν τέλη πέραν όσων θέλουν να την χρησιμοποιήσουν σε αεροδρόμια κλπ.
manolis940 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, JcD είπε Για όσους αναρωτιέστε ακόμα περί ενημερώσεως των υπηρεσιών, έχω αλλάξει ταυτότητα από το 2017 και ο εφκα έχει ακόμα την παλιά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ασφαλιστικά μου θέματα.🤦♂️😄 Πιστεύω ότι η υποχρεωτικοτητα δεν θα εφαρμοστεί εν τέλη πέραν όσων θέλουν να την χρησιμοποιήσουν σε αεροδρόμια κλπ. Ο ΕΦΚΑ είναι μια κατηγορία μόνος τους. Τα πληροφοριακά του συστήματα είναι τόσο χάλια που δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο όλο αυτό. Τώρα η υποχρεωτικότητα πιστεύω ότι θα εφαρμοστεί. Όσο μπανανία και να είμαστε δεν γίνεται να υπάρχουν 2 έντυπα ταυτοποίησης μεταξύ πολιτών. Στο τέλος έτσι κι αλλιώς ενδέχεται οι συναλλαγές με ιδιωτικούς φορείς όπως τράπεζες να ζητάνε την νέα ταυτότητα αναγκαστικά μέχρι και για να ανοίξεις καταθετικό λογαριασμό. Ήδη άλλα παρόμοια ιδρύματα όπως γνωρίζω η Viva δεν σου φτιάχνει λογαριασμό αν η ταυτότητα σου είναι παλιά χωρίς Λατινικούς χαρακτήρες. 1 ώρα πριν, prototypegr είπε Όσες υπηρεσίες βγάζουν ταυτότητες, βγάζουν και φωτογραφίες. Ας είναι και στην πινέζα, που λένε. Κανόνισε να με πάρεις στο λαιμό σου. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από manolis940
epicouros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Ξέρετε πιστοποιούμενους φωτογράφους στο MyPhoto στο Παλαιο Φάληρο η στους όμορους δήμους;
manolis940 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, epicouros είπε Ξέρετε πιστοποιούμενους φωτογράφους στο MyPhoto στο Παλαιο Φάληρο η στους όμορους δήμους; Θέλω να πιστεύω ότι ο κάθε επαγγελματίας που έχει ένα μαγαζί θα έχει πιστοποιηθεί. 1
comfuzio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, t-shock said: Άμα βιάζεσαι αρκετά, πάρε τηλ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και πες να κλείσεις άμεσα ραντεβού γιατί έχασες την ταυτότητα σου. Βέβαια θα πληρώσεις έξτρα παράβολο, αλλά θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα (μάλλον) δλδ αν πεις ότι έχασες την ταυτότητα θέλει και άλλο παράβολο πέραν του 1894?
ZoReN Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Είναι η πρώτη φορά που θα αλλάξω ταυτότητα. Διάβασα στο σαιτ της αστυνομίας ότι θα χρειαστεί και μάρτυρας μαζί με εμένα για να την εκδώσω. Αυτό ισχύει σε κάθε περίπτωση ή μόνο σε απώλεια της παλιάς ταυτότητας?
enlightened Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 7 minutes ago, comfuzio said: δλδ αν πεις ότι έχασες την ταυτότητα θέλει και άλλο παράβολο πέραν του 1894? Ναι είναι +9€, μαζι με τα 10 είναι 19€ συνολικά
comfuzio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, enlightened said: Ναι είναι +9€, μαζι με τα 10 είναι 19€ συνολικά έχουμε κωδικό για το παράβολο αυτό; Η πλάκα είναι ότι μάλλον την έχασα την δικιά μου στο ΕΦΚΑ, καλώ για να μάθω αν είναι εκεί αλλά είναι μόνιμα απασχολημένη η γραμμή (μάλλον κατεβάζουν ακουστικό). Οπότε για να μην ψάχνω άσκοπα λέω να κάνω απώλειας (μου το είπε και τοπικό ΑΤ που κάλεσα αλλά δεν μου είπε για παράβολο) 1889 μάλλον ε;
lost2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 9 hours ago, prototypegr said: Καλημέρα. Τα 10€ δεν τα πήρε καμιά τσέπη. Αντιστοιχούν στο κόστος της κάρτας, της εκτύπωσης και της μεταφοράς για κάθε ταυτότητα. Το ίδιο ισχύει και στα διαβατήρια. εσύ ου ξέρεις τα πολλά για πες και εμάς τα 100μύρια άμεσης ανάθεσης για τι ήταν για τις άλλες κάρτες;;;; και από το ότι διαβάζω το αρχικό κόστος για όλους τους πολίτες είναι πολύ παραπάνω από την αρχική ανάθεση (σύμφωνα με τους άλλους πάντα) 1
Voodooman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν θα βιαστώ καθόλου για έναν και μόνο λόγο, την αλλαγή του αριθμού ταυτότητας. Δεν έχω καμία διάθεση να περνάω τον καινούργιο αριθμό όπου θα τον θέλουν. Και αν είναι να χάσω και το app, δεν θα πάθω τίποτε να περιμένω για να στρώσουν οι αρρυθμίες του πρώτου καιρού. 1
ScrewDriver Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ δοκίμασα πολλαπλές φορές από το πρωί και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα Θεσσαλονίκη ούτε σε κανένα περιφεριακό νομο!!! ΜΟυ έκανε τρομερή εντύπωση. Περίμενα πως θα υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβου. 1
prototypegr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, lost2 είπε εσύ ου ξέρεις τα πολλά για πες και εμάς τα 100μύρια άμεσης ανάθεσης για τι ήταν για τις άλλες κάρτες;;;; και από το ότι διαβάζω το αρχικό κόστος για όλους τους πολίτες είναι πολύ παραπάνω από την αρχική ανάθεση (σύμφωνα με τους άλλους πάντα) Μπορείς να ψάξεις να βρεις σχετικά με τον διαγωνισμό και το κοστολόγιο καθώς εγώ πότε δεν δήλωσα ότι ξέρω κάτι σχετικά με αυτό. Εγώ αναφέρθηκα ΜΟΝΟ στο γιατί θα δίνει ο πολίτης 10€. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι το κόστος της κάρτας, της εκτύπωσης με τις προδιαγραφές ασφαλείας που προβλέπονται και μεταφορά του δελτίου στα κατά τόπους τμήματα κοστίζει λιγότερο, εδώ είμαστε να μας τα αναλύσεις.
Doubt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, ScrewDriver είπε Εγώ δοκίμασα πολλαπλές φορές από το πρωί και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα Θεσσαλονίκη ούτε σε κανένα περιφεριακό νομο!!! ΜΟυ έκανε τρομερή εντύπωση. Περίμενα πως θα υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβου. Είναι αυτοί που έβγαλαν πρόσφατα Σαμποτάρουν το σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα