Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Μεχρι στιγμής δεν έχουν πει κάτι για αλλαγή μέσω των προξενείων.Αν και άλλες χώρες το κάνουν ήδη για τους πολίτες τους αφού είναι η ίδια διαδικασία με τα διαβατήρια.

Το ιταλικό προξενειο πάντως, μέσα σε 2 εβδομάδες μου την είχε στείλει σπίτι. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, duffyduck είπε

10 ευρω ταρίφα

Δεν είναι ταρίφα, χαράτσι είναι, καθώς θα πρέπει υποχρεωτικά να την αλλάζεις κάθε 10 χρονια. 

• Like 2
Δημοσ.
14 hours ago, Shadowjump said:

Αν βγάλουμε καινούρια θα πρέπει να ενημερώσουμε εφορία, τράπεζα, ΕΦΚΑ, ΔΕΗ, κτλ;

Εαν δεν βγαλεις σημερα καινουργια ταυτοτητα και περιμενεις να βγαλεις τον δεκεμβριο που θα μπει και ο ενιαιος αριθμος επανω δεν θα χρειαζεται θα ενημερώσει το συστημα τα παντα εφορία , εφκα , τραπεζες ,δεκο , τηλεφωνια.

Απλα οσοι βγαλουν πριν τον δεκεμβριο θα πρεπει να ξανα κλεισουν ραντεβου στην αστυνομια ωστε σε 5 λεπτα να αναγραφει επανω στην ταυτοτητα ο ενιαιος αριθμος ο οποιος θα ειναι 3 γραμματα+αφμ

Δημοσ.

Τι επιλέγουμε Αντικατάσταση λόγω παλαιότητας ή λόγω λήξης ισχύος; (Την έχω πάνω από 15 χρόνια τη παλιά)

• Super Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Τι επιλέγουμε Αντικατάσταση λόγω παλαιότητας ή λόγω λήξης ισχύος; (Την έχω πάνω από 15 χρόνια τη παλιά)

Λόγω παλαιότητας. 

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά για να μην υπάρχει ραντεβού σε πολλά Αστ. τμήμ. ακόμα δεν είναι έτοιμο το σύστημα. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει ραντεβού για όλο τον Οκτώβριο..

Δημοσ.
9 minutes ago, dream21 said:

Εαν δεν βγαλεις σημερα καινουργια ταυτοτητα και περιμενεις να βγαλεις τον δεκεμβριο που θα μπει και ο ενιαιος αριθμος επανω δεν θα χρειαζεται θα ενημερώσει το συστημα τα παντα εφορία , εφκα , τραπεζες ,δεκο , τηλεφωνια.

Απλα οσοι βγαλουν πριν τον δεκεμβριο θα πρεπει να ξανα κλεισουν ραντεβου στην αστυνομια ωστε σε 5 λεπτα να αναγραφει επανω στην ταυτοτητα ο ενιαιος αριθμος ο οποιος θα ειναι 3 γραμματα+αφμ

τι τρελο plot twist ειναι αυτο.
Για να αναγραφεται ο ενιαιος αριθμος θα πρέπει να εκδοθει ξανα νεα ταυτοτητα? 

Δημοσ.
3 hours ago, Doubt said:

"σκαίφτωμε"?

Από χιούμορ πώς πάμε;

Γιατί τόση κ@λ@πιλάλα ρε παιδιά, να τρέξετε για ταυτότητες και να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες;

Αφήστε να κυλήσει ένα διάστημα, να πάνε πρώτα οι απολύτως τρελαμένοι, να βγει ο προσωπικός αριθμός (που ακόμα νομίζω δεν είναι έτοιμος), να καταλαγιάσει ο θόρυβος, να στρώσουν τα ραντεβού, κοκ.

Πω πω πω πω.

Δημοσ.

Είχε ένα μοναδικό ραντεβού 17 Οκτωβρίου το επέλεξα ήρθε κωδικός στο eMail αλλά έφαγα άκυρο ότι το πρόλαβε άλλος. Τώρα τέλος δεν υπάρχει τίποτα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλαξα την πρωτη μου ταυτοτητα καθως την ειχα σιγουρα καμια 25αρια χρονια γιατι ηταν ληγμενη. Δεν ηξερα οτι ληγουν οι ταυτοτητες το εμαθα οταν πηγα να κανω μια δουλεια και δεν μπορουσα και ετσι αποφασισα να βγαλω καινουργια τον Μαρτιο του 2021...Ασχετο αλλα παλι γκαντεμης...δεν μπορουσαν να τις βγαλουν τοτε τις καινουργιες παλι θα πρεπει να τρεχω..

Και επειδη καποιοι εχουν αποριες θα σας πω την δικη μου εμπειρια..

Οταν ρωτησα τον αστυνομικο με την εφορια gov κτλ τι γινεται μου απαντησε οτι εκει γινεται αυτοματα η αλλαγη και μονο στις τραπεζες, δεκο, τηλεφωνια και οπουδηποτε ιδιωτικα πρεπει να πας εσυ ο ιδιος να ενημερωσεις.Και τον ρωτησα ποσο περιπου κανει να αλλαξουν τα στοιχεια στην εφορια και μου ειπε βαρια εξαμηνο.Το αποτελεσμα ξερετε ποιο ητανε περιμενα 1 χρονο δεν αλλαξε ποτε στην εφορια gov κτλ μετα το αμελησα και εγω περασε ακομη μισος χρονος και τελικα ειπα στον λογιστη μου αν μπορει να παει αυτος να την δηλωσει και τελικα ετσι εγινε η δουλεια μου...Αυτο για οσους τρεφουν αυταπατες οτι μπορει και να γλυτωσουν το τρεξιμο.Οσο για τις τραπεζες παροτι εχουν επικαιροποιηση στοιχειων στην Τραπεζα Πειραιως και Εθνικη που προσπαθησα να την κανω μεχρι και πριν απο κανα 2μηνο δεν μπορεσα και προσπαθουσα να το κανω απο τοτε που ενημερωθηκαν τα στοιχεια μου στο gov που αυτο παει σιγουρα ενα 6μηνο.Τελικα πριν 1 μηνα καταφερα να κανω επικαιροποιηση και στις 2 τραπεζες με τους κωδικους του taxisnet. Οσο για τηλεφωνα,δεη κτλ σιγα μην ασχοληθω.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.
36 minutes ago, CptBill said:

τι τρελο plot twist ειναι αυτο.
Για να αναγραφεται ο ενιαιος αριθμος θα πρέπει να εκδοθει ξανα νεα ταυτοτητα? 

και γω θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες πάνω σε αυτό

έχουμε πηγή? πως θα αναγράψουν τον αριθμό σε 5 λεπτά από τη στιγμή που πρέπει να γίνει επανέκδοση?

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, BillT είπε

και γω θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες πάνω σε αυτό

έχουμε πηγή? πως θα αναγράψουν τον αριθμό σε 5 λεπτά από τη στιγμή που πρέπει να γίνει επανέκδοση?

Δε θα εκδίδεται νέα ταυτότητα, θα τυπώνεται πάνω στην ήδη υπάρχουσα ο αριθμός σε κενό χώρο που θα υπάρχει. Μη βγάζετε από τώρα νέες ταυτότητες εάν δεν τις χρειάζεστε, περιμένετε να βγαίνουν ολοκληρωμένες από Δεκέμβρη.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, apostolisk86 είπε

Τουλάχιστον μια δεκαετία το εξηγούν. Ακούει κανείς; Όχι. Άρθρα, συνεντεύξεις κλπ πάνε άπατα. Τα βιντεάκια όμως με τους "ειδικούς" του FB πους εξηγούν για τη νέα ταυτότητα και το 666 κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες views.

Από πότε θέλει ο πολίτης να ενημερωθεί για κάτι; Μόνο να ακούσει άσχετους που θα επιβεβαιώσουν τις βλακείες που έχει στο κεφάλι του θέλει.

Άλλο αναφορά, άλλο εξήγηση. Καμπάνια πχ δεν είδα.

Για τους "ειδικούς" του facebook είμαι μαζί σου. Δημοκρατία έχουμε, αλλά μερικές φορές, καλύτερα να μασάνε, παρά να μιλάνε...

Προσωπικά είμαι υπέρ, εφόσον υπάρξει νομικό πλαίσιο που να εξασφαλίζει ότι η χρήση τους θα είναι για ταυτοποίηση στοιχείων (όπως ισχύει σε όλες τις ταυτότητες). Προς το παρόν υπάρχει μία ΚΥΑ που το γράφει, αλλά οι ΚΥΑ αλλάζουν.

Χρειάζεται νομικό πλαίσιο σε Συνταγματικό επίπεδο. Αυτό θα βούλωνε πολλά στόματα. Αρκετοί πολίτες νοιώθουν ανασφαλείς όταν δε βλέπουν σαφή δέσμευση και οι "ειδικοί" του FB το εκμεταλλεύονται και αλωνίζουν...

Επεξ/σία από Tlykog
  • Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...