vanni Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Έκλεισα ραντεβού (αφού παιδεύτηκα γιατί με το yahoo.gr δεν έπαιζε και μόλις έβαλα το gmail καταδέχτηκε να μου στείλει κωδικό) έρχεται email επιβεβαίωσης λέει Δείτε εδώ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πατάς να δεις και η σελίδα είναι υπό διαμόρφωση ακόμη δηλαδή έλεος ούτε τα απλά.
Stavmitsos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Τα δικαιολογητικά ακόμα δεν έχουν ανέβει. Έχει κανείς άλλη πηγή; Έκδοση Δελτίου Ταυτότητας | Ελληνική Αστυνομία (astynomia.gr)
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Stavmitsos είπε Τα δικαιολογητικά ακόμα δεν έχουν ανέβει. Έχει κανείς άλλη πηγή; Έκδοση Δελτίου Ταυτότητας | Ελληνική Αστυνομία (astynomia.gr) https://www.minocp.gov.gr/sychnes-erotiseis-gia-tin-ekdosi-neou-typou-deltiou-taftotitas-ellinon-politon-morfotypou-id/ 1
prototypegr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, vardaloupas είπε Καλημέρα, Εμείς οι Έλληνες του εξωτερικού τι κάνουμε; Το εδώ προξενείο δεν έχει κάποια ενημέρωση. Τι εννοείτε τι κάνετε? Οι ταυτότητες ανέκαθεν έβγαιναν μόνο από την αστυνομία. Άρα κι εσείς θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού για να βγάλετε, όπως όλοι, προφανώς όταν με το καλό έρθετε στην Ελλάδα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από prototypegr
vardaloupas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, prototypegr είπε Τι εννοείτε τι κάνετε? Οι ταυτότητες ανέκαθεν έβγαιναν μόνο από την αστυνομία. Άρα κι εσείς θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού για να βγάλετε, όπως όλοι, προφανώς όταν με το καλό έρθετε στην Ελλάδα. Να έρθω και να κάνω αλλαγή δεν είναι πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι δεν θα είμαι 7 μέρες για να την πάρω. Επίσης πότε θα προλάβω να βγάλω και φωτογραφίες.... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από vardaloupas
Black Demis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 το έκλεισα Yahoo.gr δεν το δέχεται σαν email (gmail το πήρε με την μια) το παράβολο πλήρωσα σχετικά αμεσα (έχει στο winbank το e-paravolo με την κατάλληλη ενότητα) Τύπος Παραβόλου: [ 1894 ] Έκδοση δελτίου ταυτότητας Έλληνα πολίτη πρώτα κάνεις έκδοση μετά κάνεις εξόφληση φωτο αν κατάλαβα σωστά το βγαζουν εκεί επί τόπου? εκτος και αν θέλω δικιά μου να το ανεβάσει φωτογράφος στο myphoto?
vardaloupas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Black Demis είπε το έκλεισα Yahoo.gr δεν το δέχεται σαν email (gmail το πήρε με την μια) το παράβολο πλήρωσα σχετικά αμεσα (έχει στο winbank το e-paravolo με την κατάλληλη ενότητα) Τύπος Παραβόλου: [ 1894 ] Έκδοση δελτίου ταυτότητας Έλληνα πολίτη πρώτα κάνεις έκδοση μετά κάνεις εξόφληση φωτο αν κατάλαβα σωστά το βγαζουν εκεί επί τόπου? εκτος και αν θέλω δικιά μου να το ανεβάσει φωτογράφος στο myphoto? Όντος, με Proton Που δοκίμασα δεν ήρθε το mail αλλά με Gmail αμέσως. PS: Το Proton το έλαβα αρκετά ποιο μετά. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από vardaloupas
t-shock Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν υπάρχει ούτε μία διαθέσιμη ημερομηνία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου. Εξαιρετικά....
enlightened Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 9 minutes ago, t-shock said: Δεν υπάρχει ούτε μία διαθέσιμη ημερομηνία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου. Εξαιρετικά.... Για Οκτώβρη κοίταξες;
t-shock Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, enlightened είπε Για Οκτώβρη κοίταξες; Ναι, τίποτα διαθέσιμο ούτε στην Καλαμαριά, Θέρμη και Θερμαϊκό Και δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπεται να κλείσω ραντεβού σε αστυνομικό τμήμα που δεν είναι της κατοικίας μου
amigagr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 12 hours ago, Devil9697 said: Εφορεια και τραπεζα δεν ενημερωνονται εσωτερικα αυτοματα απο το gov για τον νεο αριθμο? οχι, πρεπει να καψουμε καμια θερμιδα κι εμεις. το κρατος νοιαζεται για την φυσικη μας κατασταση!
prototypegr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, vardaloupas είπε Να έρθω και να κάνω αλλαγή δεν είναι πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι δεν θα είμαι 7 μέρες για να την πάρω. Επίσης πότε θα προλάβω να βγάλω και φωτογραφίες.... Φωτογραφίες είτε θα βγείτε στο τμήμα είτε σε φωτογράφο, που είναι 5 λεπτά υπόθεση. Δυστυχώς για την παραλαβή δεν μπορεί, προς το παρόν, να γίνει κάτι άλλο.
adi32 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Στην περιοχη μου δεν εχει τιποτα Οπου θελουμε μπορουμε να παμε?
prototypegr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, adi32 είπε Στην περιοχη μου δεν εχει τιποτα Οπου θελουμε μπορουμε να παμε? Στον τόπο μόνιμης ή προσωρινής κατοικίας. Υπόψιν, ότι η αίτηση όπου αναγράφεται και η διεύθυνση κατοικίας, επέχει και θέση υπεύθυνης δήλωσης. 1
NickTG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 4 minutes ago, amigagr said: οχι, πρεπει να καψουμε καμια θερμιδα κι εμεις. το κρατος νοιαζεται για την φυσικη μας κατασταση! Η εφορία ενημερώνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα