Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι από θέμα λειτουργικότητας το ανέπαφο κομμάτι το βλέπω πολύ βολικό. Παράδειγμα. Πρέπει να δώσεις τα στοιχεία σου σε μια τράπεζα για να ανοίξει λογαριασμό. Σκαναρεις την κάρτα και συμπληρώνουν τα στοιχεία αυτόματα χωρίς να τα γράφει ο υπάλληλος. + του ότι δεν θα μπορείς να επέμβεις σε αυτά και να τα αλλάξεις. 

Τώρα για το τι θα υπάρχει εκεί και το τι θα μπορούν να βάλουν αργότερα δε με ενδιαφέρει. Δεν έχω κάτι να κρύψω από κανέναν.

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Αν βγάλουμε καινούρια θα πρέπει να ενημερώσουμε εφορία, τράπεζα, ΕΦΚΑ, ΔΕΗ, κτλ;

Η εφορία ενημερώνεται αυτομάτως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, ppanos7 είπε

Και που την είχαμε πέρναγε πουθενά ? Τζάμπα χώρος στο κινητό.  Μακάρι αυτή τη φορά να έχει αξία η νέα ψηφιακή της μορφή κι όχι να σου ζητάνε όλοι  τη φυσική κάρτα.  Αναρωτιέμαι όμως αυτά τα  10 euro ανά πολίτη ποια τσέπη τα πήρε. Γιατί στο κράτος δεν πάνε...υπάρχει ανάθεση από πίσω.  Ελπιζω να μην έχουμε προβλήματα  ανθεκτικότητας για 10 έτη γιατί μου φαίνεται μεγάλο το διάστημα για να μη φθαρεί το πλαστικό ....  Tελικά θα μας παρακολουθούν, θα έχει ακουστικά να μας ακούει, είναι του σατανά ή όχι ???   Εκτός από μπολιασμένοι θα είμαστε και χαρακωμένοι ? Ναι το άκουσα κι αυτό (ΗΜΑΡΤΟΝ) ....  Καλή δύναμη σε όλους , ειδικά στη Θεσσαλία 

Καλημέρα. Τα 10€ δεν τα πήρε καμιά τσέπη. Αντιστοιχούν στο κόστος της κάρτας, της εκτύπωσης και της μεταφοράς για κάθε ταυτότητα. Το ίδιο ισχύει και στα διαβατήρια.

Επεξ/σία από prototypegr
  • Like 4
Δημοσ.

Μπήκα 8:55, δηλαδή 25’ αφού άνοιξε η πλατφόρμα και το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού είναι στις 5 Οκτωβρίου.. ΝΠ Αττικής. Μπροστά από τον υπολογιστή είναι κάποιοι ρε παιδί μου; Τώρα σκέφτομαι να δηλώσω και καλά απώλεια (+9€ παράβολο) γιατί δεν παίζει να περιμένω 10 μέρες. Και κρατάω και την παλιά για ενθύμιο😛

Δημοσ.

Πολύ καλό timing μιας και έκλεισα ταξίδι για Χριστούγεννα.

Όπως φαίνεται ευτυχώς δε θα χρειαστεί να ταξιδέψω με το κουρελόχαρτο πάλι.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 minute ago, enlightened said:

Μπήκα 8:55, δηλαδή 25’ αφού άνοιξε η πλατφόρμα και το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού είναι στις 5 Οκτωβρίου.. ΝΠ Αττικής. Μπροστά από τον υπολογιστή είναι κάποιοι ρε παιδί μου; Τώρα σκέφτομαι να δηλώσω και καλά απώλεια (+9€ παράβολο) γιατί δεν παίζει να περιμένω 10 μέρες. Και κρατάω και την παλιά για ενθύμιο😛

Εγώ 8:18 μπήκα αφού το είδα από εδώ και έκλεισα για το ΑΤ Γλυφάδας, μου έβγαλε για αύριο το πρωί και το έκλεισα. Είχε πολλά κενά στην ώρα για αύριο, δεν ξέρω τι έγινε μετά αν μπήκε τσούρμο βέβαια

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Tlykog είπε

Αυτό δεν είναι το νόημα της συζήτησης. 

Είναι υποχρέωση του κράτους να ενημερώσει σωστά τους πολίτες και να δώσει τις σωστές διασφαλίσεις ότι δεν υπάρχει κάτι πονηρό πίσω από αυτή την κίνηση.

Κανονικά θα πρέπει να το πάρεις ανάποδα, αν ισχύουν αυτά γράφεις περι ανακοίνωσης 35+ χρόνια πριν. Τόσες κυβερνήσεις πέρασαν και καμία δεν έκατσε να εξηγήσει στον πολίτη τί είναι και να θεσπίσει και προβάλει νομοθετικό πλαίσιο που να διασφαλίζει της ουσία τους.  

Τουλάχιστον μια δεκαετία το εξηγούν. Ακούει κανείς; Όχι. Άρθρα, συνεντεύξεις κλπ πάνε άπατα. Τα βιντεάκια όμως με τους "ειδικούς" του FB πους εξηγούν για τη νέα ταυτότητα και το 666 κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες views.

Από πότε θέλει ο πολίτης να ενημερωθεί για κάτι; Μόνο να ακούσει άσχετους που θα επιβεβαιώσουν τις βλακείες που έχει στο κεφάλι του θέλει.

• Like 1
  • Thanks 5
  • Confused 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, enlightened είπε

Σημείωση: Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του δελτίου ταυτότητας, πρέπει να επικοινωνήσετε με την αρμόδια υπηρεσία και υπάλληλος του αστυνομικού τμήματος θα σας κλείσει το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο ΑΤ Κηφισιάς έχει ραντεβού από 11 Οκτωβρίου, ενώ στα ΑΤ Ασπρόπυργου και Ελευσίνας έχει και αύριο και για όλες τις επόμενες ημέρες. Ενδιαφέρον. 

Επεξ/σία από enlightened
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, enlightened είπε

Εγώ βρήκα ραντεβού για αύριο. Σε άλλη περιοχή όμως (εντός Αττικής και πάλι).

Πρώτη αλλαγή ταυτότητας μετά από 22 χρόνια 😂

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

κωδικος παραβολου ξερετε ποιος ειναι για πληρωμη μεσω του e paravolo?
Με καθε επιφυλαξη, απο οσο διαβαζω πρεπει να είναι ο 1894

Δημοσ.
Μόλις τώρα, CptBill είπε

κωδικος παραβολου ξερετε ποιος ειναι για πληρωμη μεσω του e paravolo?
Με καθε επιφυλαξη, απο οσο διαβαζω πρεπει να είναι ο 1894

Αυτός είναι!

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vardaloupas είπε

Καλημέρα,

Εμείς οι Έλληνες του εξωτερικού τι κάνουμε;

Το εδώ προξενείο δεν έχει κάποια ενημέρωση.

Μεχρι στιγμής δεν έχουν πει κάτι για αλλαγή μέσω των προξενείων.Αν και άλλες χώρες το κάνουν ήδη για τους πολίτες τους αφού είναι η ίδια διαδικασία με τα διαβατήρια.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...