Προς το περιεχόμενο

Ηχείο μπάρα 2.0 Lenovo Lecoo DS111 14 €

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο μεταξυ δεν εχω πραλαβει ακομα, αλλα μ'αυτα που διαβαζα ημουν ντεμι για refund. Μετα απο την πονηρια που εκαναν εχω φυγει για refund κατευθειαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η παραγγελία μου είναι προς αποστολή , μέσω live chat με ενημέρωσαν ότι δεν γίνεται τώρα cancel ωστόσο μου είπε ότι απλά αν δεν παραλάβω θα το γυρίσουν πίσω και όταν φτάσει πίσω θα γίνει το refund  .

Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει 

1 ώρα πριν, pumba5 είπε

Η παραγγελία μου είναι προς αποστολή , μέσω live chat με ενημέρωσαν ότι δεν γίνεται τώρα cancel ωστόσο μου είπε ότι απλά αν δεν παραλάβω θα το γυρίσουν πίσω και όταν φτάσει πίσω θα γίνει το refund  .

Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει 

Θα πρέπει να ισχύει κανονικά.

Εντελώς ενημερωτικά, επειδή έκανα πρόσφατα το ίδιο με παραγγελία από το Aliexpress, η ACS που θα την παρέδιδε (και λογικά η ίδια θα είναι και εδώ) κράτησε το δέμα (χαρακτηρισμένο πλέον ως 'απαράδεκτο' και προς επιστροφή) για 15 μέρες πριν το δρομολογήσει για επιστροφή (ίσως για την περίπτωση που άλλαζε γνώμη ο παραλήπτης;  Δεν ξέρω - μου είπαν πάντως ότι γινόταν βάση κανονισμού).  Μετά το έβαλαν για επιστροφή, αλλά -πιθανόν επειδή πλέον δε θεωρούσαν ότι είχε κάποια ιδιαίτερη προτεραιότητα- έκαναν αρκετές μέρες ακόμα μέχρι να το στείλουν, οπότε έμεινε εδώ ένα γεμάτο 20ήμερο, πριν φτάσει πίσω στη Σόφια -απ' όπου είχε έρθει κατά την προηγούμενη διαδρομή του.  Μετά το ανέλαβε ξανά η DPD που το είχε φέρει και το γύρισε πίσω με 'κανονική' ταχύτητα (βλ: αρκετά σβέλτα).

Επίσης υπάρχουν αρκετές γκρίνεις για όλα τα κινεζο-μάγαζα ότι αργούν πολύ να παραλάβουν τα δέματα που τους στέλνονται ή επιστρέφονται από πελάτες, παρ' όλο που το tracking μπορεί να δείχνει ότι έχουν φτάσει στο ταχυδρομείο του προορισμού τους.  Η υπόθεσή μου είναι ότι καταλήγουν σε κάποια θυρίδα σε ταχυδρομείο και κάθε π.χ. 1-2 εβδομάδες πάνε από το μαγαζί και τα μαζεύουν.

Με αυτά υπ' όψιν, μπορεί η όλη επιστροφή και το refund να χρειαστούν αρκετό διάστημα.
Καθώς όμως πρόκειται για σχετικά μικρό ποσό (και καθώς επίσης άπαξ και αποφασιστεί refund, το Banggood το εκτελεί πολύ γρήγορα, όπως έχω δει ως τώρα), εγώ τουλάχιστον θα το δοκίμαζα, αν ήμουν σίγουρος ότι δε μου κάνει το προϊόν, και θα το παραλάμβανα για να μην ξέρω μετά τι να το κάνω...

Η τελική απόφαση βεβαίως δική σου!

• Like 2

5 hours ago, Shadowjump said:

Το είπα στην 2η σελίδα για το πόσα watt είναι αλλά κανείς δεν μου έδωσε σημασία 😛

Και τώρα το ξαναλές για να σου ξαναδεδώσουν σημασία;;; 😄

Στο τίκετ που άνοιξα μου έγραψαν ότι θα επικοινωνήσουν με τον πωλητή και θα με ενημερώσουν, και ότι αν δεν με ενημερώσουν να τους ενοχλήσω μετά από 2-3 εργάσιμες. 

Να περιμένω μέχρι την Τρίτη-Τετάρτη ή κατευθείαν dispute στο paypal?

Όποιος άλλος φίλος έχει ανοίξει τίκετ, ποια η κατάστασή του;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωσατε 10ε και περιμενατε κατι αξιολογο και κινεζικο?...

Δηλαδη, καποια πραγματα δεν φαινονται απο πριν?

Επεξ/σία από paulchro
  • Like 4

42 λεπτά πριν, paulchro είπε

Δωσατε 10ε και περιμενατε κατι αξιολογο και κινεζικο?...

Δηλαδη, καποια πραγματα δεν φαινονται απο πριν?

Όχι 10..... 14!😁

Χαβαλέ κάνουμε, δεν τα κλαίμε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι η τελευταία φορά που παίρνω σε τέτοια τιμή κάτι από Κίνα! Σκέτη απογοήτευση. 

Ήχος μέτριος προς κακός. Τα ηχεία είναι 2*3W.

RGB ούτε για πλάκα. Σταθερό μπλε χρώμα και αν σου κάνει λέει ο Κινέζος.

Κατασκευή συμπαθητική αλλά gloss πλαστικό, άρα fingerprint magnet.

Ούτε για 10€ δεν είναι αυτό το πράγμα. Ειλικρινά.

Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν υπάρχουν οι υποδοχές για ακουστικά και μικρόφωνο στο εμπρός μέρος όπως έδειχναν οι φωτογραφίες του προϊόντος.

Η ερώτηση του 1 εκατομμυρίου είναι, επειδή πέταξα την συσκευασία και απ' ότι βλέπω το Banggood σας κάνει νερά, αν κάνω dispute στο PayPal παίζει να πάρω χρήματα πίσω για να το πετάξω στα σκουπίδια το ηχείο με ήσυχο κεφάλι ή απλά πέταξα 14€?

Επεξ/σία από laxanoulis
  • Like 1

1 hour ago, laxanoulis said:

Η ερώτηση του 1 εκατομμυρίου είναι, επειδή πέταξα την συσκευασία και απ' ότι βλέπω το Banggood σας κάνει νερά, αν κάνω dispute στο PayPal παίζει να πάρω χρήματα πίσω για να το πετάξω στα σκουπίδια το ηχείο με ήσυχο κεφάλι ή απλά πέταξα 14€?

Παντως κι εγω που δεν εχω παραλαβει ακομα, και βλεπω τα σχολια, το dispute που θα κανω θα ειναι απευθειας στην PayPal. Σιγα μη κατσω να ασχοληθω με τους Κινεζους και τα παπατζιλικια τους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...