Greenleaf Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μόλις παρέλαβα, την πήρα με σκοπό να αντικαταστήσω τα Logitech Z120. Δεν θέλω να σας τρομάξω, καλύτερα ελπίζω να έχω πάρει χαλασμένο κομμάτι, αλλά είναι χάλια και από ένταση και από ποιότητα. Μεσημεράκι θα την δοκιμάσω περισσότερο αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Greenleaf είπε Δεν θέλω να σας τρομάξω, καλύτερα ελπίζω να έχω πάρει χαλασμένο κομμάτι, αλλά είναι χάλια και από ένταση και από ποιότητα. Ωχ, ωχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 31 minutes ago, Greenleaf said: Μόλις παρέλαβα, την πήρα με σκοπό να αντικαταστήσω τα Logitech Z120. Δεν θέλω να σας τρομάξω, καλύτερα ελπίζω να έχω πάρει χαλασμένο κομμάτι, αλλά είναι χάλια και από ένταση και από ποιότητα. Μεσημεράκι θα την δοκιμάσω περισσότερο αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. ωχ! και εμενα τωρα με πηραν απο ACS να παραλαβω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckdodis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 45 λεπτά πριν, tutuyo είπε ωχ! και εμενα τωρα με πηραν απο ACS να παραλαβω... εμένα από Θεσσαλονίκη το έστειλαν Αθήνα να κάνει μία βόλτα, λογικά αύριο θα παραλάβω. 😑 Πίστεψα ότι θα έρθει από Θεσσαλονίκη κατευθείαν σε εμένα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακυρο τελικα, εκανα νεο ποστ Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από GREG10ARIS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioann1s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 παρέλαβα και εγώ το bluetooth+jack δεν έχει εισόδους μπροστά και το γράφει το manual μέσα. Η ποιότητα κατασκευής δεν είναι το αναμενόμενο της Lenovo.... Σε εμένα η γρίλια ήρθε στραβωμένη προς τα έξω και έστειλα photos για partial refund και έλαβα 4€ Δεν έχει μπαταρία και τα καλώδια (usb & 3.5mm) δεν είναι αποσπόμενα άρα δεν είναι για την κλασική χρήση ενός bluettoth ηχείου. Μάλλον για ηχόμπαρα σε pc κάνει.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Τελικά είναι σάπιο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Τελικα και εγω εχω την bluetooth εκδοση ειδα στο manual πως συνδεεται, ευχαριστω Ιωαννη. Το συνδεσα και στην τβ μια χαρα ο ηχος για 10€ υπερτιμιο! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioann1s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) το κουτί και το manual γράφουν ξεκάθαρα πως είναι 3Wx2..... και όχι τα διαφημιζόμενα 10W Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από ioann1s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, ioann1s είπε το κουτί και το manual γράφουν ξεκάθαρα πως είναι 3Wx2..... και όχι τα διαφημιζόμενα 10W ωπ, εδώ αρχίζουν τα προβλήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, ioann1s είπε το κουτί και το manual γράφουν ξεκάθαρα πως είναι 3Wx2..... και όχι τα διαφημιζόμενα 10W Σωστος, τα φωτογραφησα και ζητησα refund, για να δουμε μηπως δωσουν τιποτα πισω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Το άνοιξα και γώ. Δεν είναι αυτό που είναι στο site. Αφενός είναι 2x3W, αφετέρου δεν έχει τις εισόδους για mic και headphones. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioann1s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 εισόδους για mic και headphones έχει το non Bluetooth edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 στο κουτι του και δωρο σε κανενα πιτσιρικι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Εμενα παντως μια χαρα με βολεψε. Ισα ισα καλυτερα που ειναι μαζι το usb και το audio jack, το κολησα στην οθονη και ειμαι υπερευχαριστημενος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα