leros2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Refund και σε μένα. Για να δούμε πότε θα φανούν τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohNickZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Πω τι σκουπιδι έκατσε ρε παιδια? Παίζει το πλαστικό να έχει περισσότερη αξία σε σχέση με το εσωτερικό!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, leros2004 said: Refund και σε μένα. Για να δούμε πότε θα φανούν τα λεφτά. Σε 2-4 μερες αναλογα τον τροπο πληρωμης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtsef Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 λοιπόν, θέλω σε μένα να βγει αστέρι.. θα γελάω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckdodis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Refund και εγώ όλο το ποσό. Απλά τους εκραξα και μου το κάνανε. 🤪🤪😊😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, ckdodis είπε Απλά τους εκραξα και μου το κάνανε. Βιτσιόζοι.😁 Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpapa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Στην αρχή και έμενα μου πρότειναν 5€, αρνήθηκα και στην συνεχεία μου έδωσαν full Refund Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Σήμερα φάνηκε το refund Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtsef Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 ξέχασα το δευτεροτριτο email που εβαλα για νεος χρηστης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieccast Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα , υπάρχει κάποιος οδηγός σχετικά με τις παραγγελίες από banggood ? Μόλις έκανα λογαριασμό . Ή απλά αγοράζω όπως πχ στο temu? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 28 minutes ago, dieccast said: Καλησπέρα , υπάρχει κάποιος οδηγός σχετικά με τις παραγγελίες από banggood ? Μόλις έκανα λογαριασμό . Ή απλά αγοράζω όπως πχ στο temu? ευχαριστώ Πληρωμή πάντα με paypal, αυτό μόνο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3Kostas3K3 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Αν θελει κανεις το δικο μου και εχει ορεξη να ερθει να το παραλαβει (Αθηνα) ας μου στειλει, δε μου παει η καρδια να το πεταξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα