nek4d Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 36 minutes ago, w2o4ts said: Γυρεύοντας, μου φαίνεται, πάνε. Μετά από τόσο κράξιμο, εγώ στη θέση τους θα το είχα αποσύρει το προϊόν. Αυτοί όμως εκεί...: https://www.banggood.com/Lenovo-Lecoo-DS111-Wired-Speaker-Dual-Horn-Bass-Diaphragm-HiFi-Sound-Wired-Desktop-Speaker-p-1997698.html και δίνουνε και κουπόνι* που κόβει και ένα τρίευρω... Τουλάχιστον εδώ το μάθαμε το προϊόν... 😋 __________________________________ * δεν πιστεύω να ενδιαφέρεται κανείς...! (Εχουν βγαλει απο καιρο το 10w, το κουτι γραφει Lenovo smart life, εχουν φτιαξει τις φωτο/περιγραφες με τα 2 μοντελα, οποτε το πουλανε κανονικα).
nikx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Στις 9/11/2023 στις 11:45 ΠΜ, Chrisfm94 είπε Εμενα παντως με κοροιδευουν. Αφου τους ειπα οτι θελω refund στο 1ο μηνυμα, καθως και τον λογο, με εβαλαν εστειλα SKU, barcode, και φωτογραφια του προιοντος, και τωρα μου λενε βλεπουμε οτι ειναι σωστο το προιον, δεν μπορουμε να δωσουμε refund. Τρωνε μπινελικι και συνεχιζουμε. Θυμήθηκα μια περίπτωση από Ali με κάτι ακουστικα που δεν ήταν aptx τελικά. Δεν το περίμενα γιατί ήταν χαμηλή η τιμή αλλά στο refund που ζήτησα μου λένε άμα θες λεφτά πίσω στείλε μας φωτό με το προϊόν κατεστραμμένο. Πήρα ένα σφυρί τα κοπανησα και πήρα τα λεφτά μου πίσω. 1
foler79 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Λοιπόν παίδες ξέρω ότι το νήμα σιγά σιγά αργοπεθαίνει αλλά δείτε κάτι τελευταίο. Είχα γράψει εδώ ότι η δικιά μου όταν την έχω σε bt σύνδεση για αρκετή ώρα στο max (όντως με το καρφί στο τέρμα είναι πολύ αδύναμη, καμία σχέση με το bt) σβήνει μόνη της μετά από λίγο. Ε λοιπόν έστειλα βίντεο με το πρόβλημα και τελικά πήρα και εγώ full refund. Οπότε δοκιμάστε το αν το κάνει και σε σας. 1
Doubt Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, foler79 είπε Οπότε δοκιμάστε το αν το κάνει και σε σας. Το βιντεάκι το 'χεις;
ioannischr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 μην αφησετε το παρον νημα να χαθει παιδια ειναι το πρωτο που διαβαζω καθε φορα που μπαινω στο φορουμ!
MrWhite Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 εγω διαβαζοντας, τελικα δεν παρελαβα.. και πηρα full refund. 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, MrWhite είπε εγω διαβαζοντας, τελικα δεν παρελαβα.. και πηρα full refund. Την καλυτερη δουλειά έκανες. 1
alfaeffe Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 56 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Την καλυτερη δουλειά έκανες. Διαφωνω. Η καλυτερη δουλεια θα ηταν να παραλαβει, να παρει full refund και να το βαλει αγγελια στα 30 ευρω εδω ή στα 29 στο marketplace.. Profit! 😇
Cacciatore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Εγώ απορία έχω πως λειτουργεί το Bluetooth
dimtsef Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Για 9 ευρώ για να αντικαταστήσω τα 2 δεινοσαυράκια logitech που εχω πανω στο γραφείο μου για το PC είναι μιααα χαράα !! πήρα τα wired γιατι κατα πρωτον δεν με ενδιαφερει το BT και κατα δεύτερον τα wired εχουν και εξοδο μπροστά για ακουστικά/μικροφωνο
ckdodis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Cacciatore είπε Εγώ απορία έχω πως λειτουργεί το Bluetooth @Cacciatore πατάς νομίζω δυο φορές την ροδέλα 2
LouCi4er Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, dimtsef είπε Για 9 ευρώ για να αντικαταστήσω τα 2 δεινοσαυράκια logitech που εχω πανω στο γραφείο μου για το PC είναι μιααα χαράα !! πήρα τα wired γιατι κατα πρωτον δεν με ενδιαφερει το BT και κατα δεύτερον τα wired εχουν και εξοδο μπροστά για ακουστικά/μικροφωνο Σιγα μην δουλευει η μπροστινη εξοδος ακουστικων.Σαμπως δουλευει και τιποτα σ αυτη την αηδια?
dimtsef Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 ναι τα διάβασα τα προηγούμενα παρόλα αυτά είπα να το ρισκάρω δεδομένου ότι παίρνω την απλή την εκδοση και όχι με το BT
batatoudis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά παίρνουμε αυτήν ή την Sonos Arc του άλλου θέματος; Spoiler Συγγνώμη παιδιά, δεν μπόρεσα να κρατηθώ.... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από batatoudis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα