sakks80 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Ναι. Θέλει καμία 40 ευρώ να το στείλεις Κίνα. Δεν τα θέλουν πίσω. Ουσιαστικά με το refund αυτή είναι η σωστή τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος. Μηδέν ευρώ. Στο ψάξιμο πάλι να βρούμε καμία ηχομπαρα για pc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 36 minutes ago, Cacciatore said: Full refund και σε εμένα, μου είπαν να μην τους επιστρέψω το προϊόν, γιατί τα έξοδα είναι περισσότερα από το refund. Εν τω μεταξύ το άνοιξα για να το δω και ακούσω …… Ντρέπεσαι και να το χαρίσεις! Γιατί να το χαρίσεις αφού μπορείς να το βάλεις αγγελία στα 30 ευρώ όπως ένας εδώ; 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cacciatore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Πλάκα κάνεις, έλα πες την αλήθεια, πλάκα κάνεις.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Ετσι οπως το πατε, θα το κλεισετε το μαγαζι, σαν το Gearbest! 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Εμένα φάνηκε και το refund οπότε όλα καλά. Επειδή μου είχε βγάλει τιμή σε USD και έχει αλλάξει η ισοτιμία, έχασα 0.20. Οπότε απέκτησα μια κινεζιά για 20 σεντς. 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Εμένα φάνηκε και το refund οπότε όλα καλά. Επειδή μου είχε βγάλει τιμή σε USD και έχει αλλάξει η ισοτιμία, έχασα 0.20. Οπότε απέκτησα μια κινεζιά για 20 σεντς. 😎 Το refund έγινε μέσω του Κινέζου ή μέσω της PayPal? Τι ακριβώς έστειλες/έγραψες και δέχθηκαν να σου κάνουν το refund? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από laxanoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Το refund έγινε μέσω του Κινέζου ή μέσω της PayPal? Τι ακριβώς έστειλες/έγραψες και δέχθηκαν να σου κάνουν το refund? Μέσω Κινέζου. Άνοιξα τίκετ, ανέβασα φωτογραφία το κουτί και το email της παραγγελίας (με το γνωστο επιχειρημα των 6W αντί για 10), μου ζήτησαν το barcode, το εστειλα κι αυτό, και μετά μου πρότειναν refund $5. Είχε επιλογή να δεχθώ ή να αρνηθώ, αρνήθηκα και απάντησαν οτι θα μου κάνουν ολόκληρο το ποσό τελικά. Αφού δέχθηκα αυτή τους την προσφορά, πήρε περίπου 5 εργάσιμες για να φανούν στην κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Μέσω Κινέζου. Άνοιξα τίκετ, ανέβασα φωτογραφία το κουτί και το email της παραγγελίας (με το γνωστο επιχειρημα των 6W αντί για 10), μου ζήτησαν το barcode, το εστειλα κι αυτό, και μετά μου πρότειναν refund $5. Είχε επιλογή να δεχθώ ή να αρνηθώ, αρνήθηκα και απάντησαν οτι θα μου κάνουν ολόκληρο το ποσό τελικά. Αφού δέχθηκα αυτή τους την προσφορά, πήρε περίπου 5 εργάσιμες για να φανούν στην κάρτα Σε ποιο barcode αναφέρονται? Της συσκευασίας ή κάποιο άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Σε ποιο barcode αναφέρονται? Της συσκευασίας ή κάποιο άλλο? Της συσκευασίας. Που είναι κολλημένο με αυτοκόλλητο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε Της συσκευασίας. Που είναι κολλημένο με αυτοκόλλητο πάνω Την συσκευασία την έχω πετάξει... 🤦 Θα δοκίμαζα μήπως έπιανε και σε εμένα refund. Εχθές αγανάκτησα. Την έβγαλα Πόντο γραφείο μου την μπάρα γιατί το ένα το ηχείο από τα 2 άρχισε να τρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Εμενα παντως με κοροιδευουν. Αφου τους ειπα οτι θελω refund στο 1ο μηνυμα, καθως και τον λογο, με εβαλαν εστειλα SKU, barcode, και φωτογραφια του προιοντος, και τωρα μου λενε βλεπουμε οτι ειναι σωστο το προιον, δεν μπορουμε να δωσουμε refund. Τρωνε μπινελικι και συνεχιζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Φθηνά τη γλίτωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Εμενα παντως με κοροιδευουν. Αφου τους ειπα οτι θελω refund στο 1ο μηνυμα, καθως και τον λογο, με εβαλαν εστειλα SKU, barcode, και φωτογραφια του προιοντος, και τωρα μου λενε βλεπουμε οτι ειναι σωστο το προιον, δεν μπορουμε να δωσουμε refund. Τρωνε μπινελικι και συνεχιζουμε. Αν πας μέσω PayPal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, laxanoulis said: Αν πας μέσω PayPal? To ειχα κανει με Google Pay ο λακαμας. (νομιζω δεν μου δεχοταν paypal γιατι 2ο account) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w2o4ts Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, nek4d είπε Ετσι οπως το πατε, θα το κλεισετε το μαγαζι, σαν το Gearbest! 😝 Γυρεύοντας, μου φαίνεται, πάνε. Μετά από τόσο κράξιμο, εγώ στη θέση τους θα το είχα αποσύρει το προϊόν. Αυτοί όμως εκεί...: https://www.banggood.com/Lenovo-Lecoo-DS111-Wired-Speaker-Dual-Horn-Bass-Diaphragm-HiFi-Sound-Wired-Desktop-Speaker-p-1997698.html και δίνουνε και κουπόνι* που κόβει και ένα τρίευρω... Τουλάχιστον εδώ το μάθαμε το προϊόν... 😋 __________________________________ * δεν πιστεύω να ενδιαφέρεται κανείς...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα