Chrisfm94 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, Galaxy said: Τους είπα και γω για εισοδους , rgb , mono sound , και ζητανε συσκευασια φωτο με τα barcode (που πεταξα ) και βιντεο λεει να δουνε το προβλημα ... Κι εμενα το ιδιο. Μετα απο δικη μου αποτομη απαντηση βεβαια, το βιντεο εγινε φωτογραφια. Ευτυχως δε το εχω ανοιξει καν οποτε εχω τα barcode, αλλα ναι ρε φιλε, προφανως αμα το εχεις ανοιξει τα εχεις πεταξει κιολας.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Εμενα μου πρότειναν 50% refund αλλά είπα όχι μπας και τσιμπήσουμε κάτι παραπάνω...
stekontar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Παρελαβα κ γω. Δεν ξερω αν ειναι μονο σε εμενα αλλά ειναι σαν να σβήνει όταν υπαρχει κενό (το εκανα τεστ σε chat call) αλλά και στο youtube απο κομματι σε κομματι το ιδιο κάνει. Αποτέλεσμα ειναι να "χάνει¨ στην αρχή της συνομιλίας 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, stekontar είπε Παρελαβα κ γω. Δεν ξερω αν ειναι μονο σε εμενα αλλά ειναι σαν να σβήνει όταν υπαρχει κενό (το εκανα τεστ σε chat call) αλλά και στο youtube απο κομματι σε κομματι το ιδιο κάνει. Αποτέλεσμα ειναι να "χάνει¨ στην αρχή της συνομιλίας Κι εμένα το κανει
Cacciatore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Πραγματικά καλα το είπαν κάποιοι φίλοι σε προηγούμενα ποστ. Τα ψεύτικα του τζάμπο είναι πολύ καλύτερα. Αν ξέραμε τις πραγματικές προδιαγραφές πιστεύω δεν θα αγόραζε κανείς μας, προσωπικά ουτε 5€ δεν θα έδινα. 2
skar1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλό σε ηχομπαρα; Απογοητευτικά σχόλια δηλαδή για το προϊόν.
foler79 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, stekontar είπε Παρελαβα κ γω. Δεν ξερω αν ειναι μονο σε εμενα αλλά ειναι σαν να σβήνει όταν υπαρχει κενό (το εκανα τεστ σε chat call) αλλά και στο youtube απο κομματι σε κομματι το ιδιο κάνει. Αποτέλεσμα ειναι να "χάνει¨ στην αρχή της συνομιλίας Είναι αυτές οι 'διακοπές" που είχα εντοπίσει και γράψει λίγα ποστ πιο πίσω και εγώ.... Τουλάχιστον αν είχε μπαταρία θα την έδινα στον μικρό να την έχει σαν ηχειακι.
Doubt Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, skar1983 είπε Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλό σε ηχομπαρα; Για υπολογιστή ή τηλεόραση (μεγάλη);
skar1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 23 minutes ago, Doubt said: Για υπολογιστή ή τηλεόραση (μεγάλη); laptop
Doubt Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, skar1983 είπε laptop Δεν ξέρω τι απαιτήσεις υπάρχουν, αλλά αν ενδιαφέρει 2.1, μάλλον creative stage. Φυσικά καμία σχέση με την τιμή του failed gadget αυτού του θέματος.
tutuyo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 19 hours ago, stekontar said: Παρελαβα κ γω. Δεν ξερω αν ειναι μονο σε εμενα αλλά ειναι σαν να σβήνει όταν υπαρχει κενό (το εκανα τεστ σε chat call) αλλά και στο youtube απο κομματι σε κομματι το ιδιο κάνει. Αποτέλεσμα ειναι να "χάνει¨ στην αρχή της συνομιλίας ΜΠΡΑΒΟ! κι ελεγα μονο σε εμενα το κανει! βλεπω σειρα και σε καθε σκηνη που ξεκιναει, εχει μια μικρη καθηστερηση/διακοπη μεχρι να ξεκινησει ο ηχος - ειναι φοβερα ενοχλητικο!
VASKOUK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αρχικά είπαν 5€ & μετά εδωσαν full refund. μια ώρα μετά την αποδοχή μου ήρθε ειδοποίηση από paypal ότι θα φανούν στην κάρτα ως 07.11 Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από VASKOUK
allareas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 53 minutes ago, VASKOUK said: Αρχικά είπαν 5€ & μετά εδωσαν full refund. μια ώρα μετά την αποδοχή μου ήρθε ειδοποίηση από paypal ότι θα φανούν στην κάρτα ως 07.11 τους έστειλες video? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από allareas
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Κι εμένα σήμερα μου πρότειναν full refund
VASKOUK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, allareas είπε τους έστειλες video? Ζήτησαν αλλά δεν έστειλα. Μόνο φωτογραφίες από την σελίδα τους & την συσκευασία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα