4four Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Στις 28/10/2023 στις 3:58 ΜΜ, Galans είπε Καλησπέρα έχεις κανείς το manual μπορει να μου το στείλει με ΠΜ. Πάνε στα reviews το έχει ανεβάσει ένα παιδί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ήρθε και σε μενα η μπάρα . Δοκιμη με bt στο κινητο και στο pc , ήχος οκ νορμάλ οχι κάτι τρομερό , ουτε και κάτι χάλια , νομίζω οτι για λιγο καλύτερα απο τα ηχεια της Tv θα κάνει την δουλειά της . Το bt σωζει λιγο την συνδεσιμότητα και βολεύει σαν ενα φτηνό ηχείο . Για ποιότητα και ένταση σίγουρα θες αρκετά παραπάνω οπότε οκ για μένα για τα λεφτά που δώσαμε . Χρώματα δεν αλλάζει βέβαια και δεν έχει και εισόδους πουθενά . Δεν βλέπω να έχει διαχωρισμό αριστερο δεξι κανάλι δυστυχως . Έχει 2 και καλά ηχεία αλλά παίζει τα ίδια νομίζω ... Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από Galaxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cacciatore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μπορεί να ανεβάσει κάποιος εδώ το manual? Στα reviews δεν το βρίσκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, Cacciatore said: Μπορεί να ανεβάσει κάποιος εδώ το manual? Στα reviews δεν το βρίσκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagTz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Εγώ πήρα 8 ευρώ πίσω από το partial refund του Banggood . Τους είπα για το λάθος στα watt για την απουσία των jack και επίσης τους έγραψα ότι η μπροστινή σίτα ήταν χαλασμένη . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 35 minutes ago, VagTz said: Εγώ πήρα 8 ευρώ πίσω από το partial refund του Banggood . Τους είπα για το λάθος στα watt για την απουσία των jack και επίσης τους έγραψα ότι η μπροστινή σίτα ήταν χαλασμένη . Σε ποσες ημερες σου απαντησαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cacciatore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Εμένα μου είπαν για refund όλο το ποσό. Ακόμα περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 21 minutes ago, Cacciatore said: Εμένα μου είπαν για refund όλο το ποσό. Ακόμα περιμένω. Τι τους εγραψες; Γιατι εμενα μου ζητανε βιντεο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cacciatore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Φωτογραφίες τους έστειλα από το 2*3 W της συσκευασίας. Επειδή μου έλεγαν για refund 1E και points και τρίχες, τους είπα ή σας επιστρέφω το προιoν και μου κάνετε πληρες refund, η αν δεν μπορείτε εσείς, πάω μέσω PayPal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Ακομη μια περιπτωση που οσοι πληρωσαν με paypal εχουν χαρτι διαπραγματευσης, ενω οσοι πληρωσαν με καρτα δεν εχουν στην πραξη καλυψη, αφου η επιστροφη συστημενουν πακετου κοστιζει οσο το ιδιο το προιον. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topswnio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 η σίτα μετα από πίεση στο τραπέζι μπήκε κανονικά οπότε κανένα θέμα. τους έστειλα για τα βατ και μου πρότειναν πόντους που αρνήθηκα και μετά μου είπαν για 4 ευρώ και δέχθηκα να τελειώνει γιατί βαριόμουν να γράφω ξανά...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagTz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, nek4d said: Ακομη μια περιπτωση που οσοι πληρωσαν με paypal εχουν χαρτι διαπραγματευσης, ενω οσοι πληρωσαν με καρτα δεν εχουν στην πραξη καλυψη, αφου η επιστροφη συστημενουν πακετου κοστιζει οσο το ιδιο το προιον. Μην έχετε πάντως την PayPal για πανάκεια. Σε παρόμοια περίπτωση με άλλο προϊόν που είχε έρθει ελλατωματικο μου είχε αρνηθεί refund το Banggood. Το πήγα μέσω PayPal και η κατάληξη ήταν να μου ζητήσουν να το επιστρέψω με δική μου χρεωση για να πάρω refund . Εννοείται πάντως ότι είναι καλύτερα από το να κάνεις αγορά με ελληνική κάρτα που για να κάνεις αμφισβήτηση θα σου ακυρώσουν την κάρτα και θα περιμένεις κάνα 3μηνο για να μην γίνει τίποτα στο τέλος . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galans Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Μου προτείνανε full refund. Προς το παρον αναμονή. Η πληρωμή έγινε με Paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 27 minutes ago, Galans said: Μου προτείνανε full refund. Προς το παρον αναμονή. Η πληρωμή έγινε με Paypal. Τους είπα και γω για εισοδους , rgb , mono sound , και ζητανε συσκευασια φωτο με τα barcode (που πεταξα ) και βιντεο λεει να δουνε το προβλημα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cacciatore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Κι εμένα δεν έχουν επιστραφεί ακόμη. Περιμένουμε να δούμε. Σε όσους φίλους έκαναν refund ποσό περίμεναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα