conne Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα σας.Θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι που μου συνέβη χθες το βραδι..Χθες γυρίσαμε κατά τις 2 το βραδι και πήγαμε και ξαπλωσαμε.Το βραδι έξω από την μπαλκονοπορτα έχουμε μια βρύση, η οποία το λάστιχο τρύπησε, οπότε αρχισε και πιτσιλουσε στο μπαλκόνι στην γωνία..Το πρωί ήρθε ένα γιατρός από τον κάτω όροφο, και μου είπε ότι στάζει στο δωμάτιο ακριβως από κάτω από το υπνοδωμάτιο,στο οποίο έχει κάτι μηχανήματα ακριβά..Εχει ήδη φωνάξει την αστυνομία για καταγραφή συμβάντος.. Αμέσως πήγα και του έβαλα ένα αδιάβροχο κάλυμμα για να καλύψω όλο το δωμάτιο.Απλα ο τύπος επιμένει ότι τα μηχανήματα είναι ακριβά,και θα φωνάξει ειδικο για να δει αν έχει γίνει ζημιά και βλέπουμε.. Από ότι είδα στο μπαλκόνι μου στην άκρη του μωσαϊκού έχει μια μικρή τρύπα οπότε από εκεί πήγε το νερό.Ποιες θα πρέπει να είναι οι ενεργειες μου αν ζήτησει αποζημίωση..
Nokia3210 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 πληρωνεις τις ζημιες και ολα κομπλε...! 2
Joshua21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Και φυσικά σου γίνεται μάθημα ώστε να μην αφήσεις ξανά το νερό υπό πίεση στο λάστιχο. 1
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Τι ακριβώς ειχες εκει, αυτοματο πότισμα;
conne Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Nokia3210 είπε πληρωνεις τις ζημιες και ολα κομπλε Δηλαδή μου λες ότι αν έχει κάποιος κάτω από εμένα 50000ευρω μηχάνημα, και γίνει διαρροή σπασμένου σωλήνα, πρεπει να σταξουμε 50000??
sdikr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, conne said: Δηλαδή μου λες ότι αν έχει κάποιος κάτω από εμένα 50000ευρω μηχάνημα, και γίνει διαρροή σπασμένου σωλήνα, πρεπει να σταξουμε 50000?? Αν δεις υπάρχουν ασφάλειες σπιτιού που καλύπτουν ακριβώς αυτό το πράγμα. Σκέψου το αλλιώς, αν εσύ είχες μηχάνημα 50000 ευρώ και είχε διαρροή ο απο πάνω τι θα έκανες; Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από sdikr
conne Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, sdikr είπε Σκέψου το αλλιώς, αν εσύ είχες μηχάνημα 50000 ευρώ και είχε διαρροή ο απο πάνω τι θα έκανες; Αν είχα τέτοιο μηχάνημα, θα το ειχα ασφαλίσει.Προς Θεού δεν λέω ότι δεν φταίω..Αλλα δεν έγινε και σκόπιμα..Λογικά αν το συνεχίσει θα πάμε με δικηγόρο.. 18 λεπτά πριν, sdikr είπε Αν δεις υπάρχουν ασφάλειες σπιτιού που καλύπτουν ακριβώς αυτό το πράγμα. Δυστηχος καλύπτουν μόνο αν έχεις κάνει ανακαινιση..
sphinxgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Φταις? Φταις. Το έκανες επίτηδες? Όχι. Μέχρι ποιο ύψος ζημιάς όμως φταις ? Νομίζω μόνο νομικά μπορεί να επιλυθεί το θέμα. 1
conne Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Φταις? Φταις. Το έκανες επίτηδες? Όχι. Μέχρι ποιο ύψος ζημιάς όμως φταις ? Νομίζω μόνο νομικά μπορεί να επιλυθεί το θέμα. Εχεις απόλυτο δίκιο.
Joshua21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 18 minutes ago, conne said: Αν είχα τέτοιο μηχάνημα, θα το ειχα ασφαλίσει.Προς Θεού δεν λέω ότι δεν φταίω..Αλλα δεν έγινε και σκόπιμα..Λογικά αν το συνεχίσει θα πάμε με δικηγόρο.. Αν είχε γίνει σκόπιμα, τότε θα μπορούσες να κατηγορηθείς/τιμωρηθείς και για καταστροφή ξένης περιουσίας. Τώρα που σαφώς και δεν έγινε σκόπιμα, απλά είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τις όποιες ζημιές έγιναν. Θα στα πει και ο δικηγόρος
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ θα έλεγα να μπεις και εσύ να δεις έστω οπτικά τι ζημιά έγινε, μην προσπαθήσει να σου φορτώσει ζημιές που μπορεί να μην έχουν σχέση με το περιστατικό. Επίσης, το νερό μπήκε στον χώρο του επειδή έπεσαν νερά στο μπαλκόνι. Οπότε δηλαδή ο τύπος πλημμυρίζει κάθε φορά που βρέχει?
conne Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Εγώ θα έλεγα να μπεις και εσύ να δεις έστω οπτικά τι ζημιά έγινε, μην προσπαθήσει να σου φορτώσει ζημιές που μπορεί να μην έχουν σχέση με το περιστατικό. Επίσης, το νερό μπήκε στον χώρο του επειδή έπεσαν νερά στο μπαλκόνι. Οπότε δηλαδή ο τύπος πλημμυρίζει κάθε φορά που βρέχει? Στο μπαλκόνι έχω μια βρύση με πιστόλι που η καθαρίστρια ξέχασε ανοικτη.. Από την πίεση ράγισε το σπιράλ, και πιτσιλουσε δυστηχος στο παντζούρι, οπου στην γωνία έχει το μωσαϊκό μια πολύ μικρή τρύπα που δεν φαίνεται... Τόσο γκαντέμης.. Αν πιτσιλουσε από την άλλη έχω αποχέτευση..
Maurikycli Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Ζήτα από την καθαρίστρια να πληρώσει 😕
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, conne είπε Δηλαδή μου λες ότι αν έχει κάποιος κάτω από εμένα 50000ευρω μηχάνημα, και γίνει διαρροή σπασμένου σωλήνα, πρεπει να σταξουμε 50000?? Και εσυ τι μου λες??? Αν εγω ειμαι μπροστά με την Φεράρι και εσυ πισω με το σαξο του 99' και ερθεις και καρφώθεις πάνω μου δεν πρέπει να σταξεις κατι δεκαχιλιαρα Ή φταιω εγω που αγορασα Φεράρι 😂 Ή παντα φταίνε οι αλλοι, ως συνήθως
conne Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Και εσυ τι μου λες??? Αν εγω ειμαι μπροστά με την Φεράρι και εσυ πισω με το σαξο του 99' και ερθεις και καρφώθεις πάνω μου δεν πρέπει να σταξεις κατι δεκαχιλιαρα Ή φταιω εγω που αγορασα Φεράρι 😂 Ή παντα φταίνε οι αλλοι, ως συνήθως Εκεί φίλε μου σε καλύπτει η ασφάλεια του αυτοκινήτου. Ατυχές παράδειγμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα