Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 minutes ago, Joshua21 said:

Για μένα το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να δεις τη θερμοκρασία χρώματος της λάμπας της κουζίνας.

4000k είναι της κουζίνας.

51 minutes ago, Joshua21 said:

6.550 lm βλέπω εγώ στο site, τα οποία ήταν τόσο όταν ήταν καινούργια, η δική σου είναι πάρα πολύ πεσμένη σε φωτεινότητα έτσι όπως τη βλέπω.

Επίσης είναι 4000k, ίσως για αυτό σε κουράζουν, εγώ προσωπικά μόνο με 2700k αντέχω.

Είναι πολύ φωτεινές παρά τα χρονάκια τους. Μάλλον, πρέπει να πάω σε κάτι πιο ήπιο.

Δημοσ.
Just now, magictoboggan said:

4000k είναι της κουζίνας.

Είναι πολύ φωτεινές παρά τα χρονάκια τους. Μάλλον, πρέπει να πάω σε κάτι πιο ήπιο.

Ίσως και η θερμοκρασία χρώματος να έχει αλλοιωθεί.

Όσο για τη φωτεινότητα, εννοείται πως εφόσον ήταν overkill (4x6550=26.200lm) όσο και να πέσουν πάλι υπερβολικές θα είναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικα παιζω μονο 3.000κ σε χωρους που με ενδιαφέρει να διαβαζω/δουλευω. στη δουλεια ομως που ολα ειναι μπεζ η ξύλινα οι 4000κ ειναι πολύ κομπλε. 

το κάλυμμα βεβαια που βλεπω στη φωτο θα αλλοιώσει οτι και να βαλεις μεσα. οι λαμπες αυτες ειναι ΠΟΛΥ δυνατες. εγω σκέψου ειμαι στο γραφειο με 4x 18w/840 και ειναι γυρω στα 8τμ. 

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 1
Δημοσ.

οι λαμπτήρες είναι από την επαγγελματική σειρά της philips και έχουν μόνο 90% μείωση φωτεινής ροής στο τέλος της ζωής τους. Αυτοί οι λαμπτήρες σε διάταξη όπως φαίνεται στην φωτογραφία δίνουν περίπου 1000lx ακριβώς από κάτω τους, στο επίπεδο εργασίας οπότε προφανώς είναι ενοχλητικοί. Αν αντικατασταθούν με μικρότερους θα βελτιωθεί ο φωτισμός του χώρου, τα σωληνωτά led συνήθως λειτουργούν χωρίς πρόβλημα με ecg όπως τα quicktronic

• Like 2
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω λαμπα led με 2500 lumen στο δωματιο, home office. Δεν το συζητω οτι υπαρχει απλετο ωραιο φως παντου στο δωματιο. Μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν οκ, να μπορω να διαβαζω και εντυπα στη μια ακρη του δωματιου οπου εχω ενα γραφειο. Πλεον ομως, εβαλα και μικρο φωτιστικο led, επιπλεον στο γραφειο, γιατι ενιωθα οτι δυσκολευομουν να διαβασω μονο με την λαμπα του δωματιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...