zacharis1955 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Speaker Unit: 2 x 40 mm + 20 mm 20 Hz - 20000 Hz Advanced Audio Coding technology Automatic Volume Control technology Sub-Band Coding technology 6 High Quality Microphones Dual (Hybrid) Active Noise Cancellation technology Bluetooth V5.0 Multipoint connection Very Low Latency https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-HP5-bluetooth-Headset-ANC-Headphone-Dual-Active-Noise-Canceling-Dual-Drivers-1000mAh-AAC-Stereo-Wireless-Headphone-with-Mic-p-1974221.html?cur_warehouse=CN 29 € με τον κωδικό BG2340a9 και ξετσεκάροντας το εντελώς άχρηστο shipping insurance. https://www.blitzwolfeurope.com/BlitzWolf-BW-HP5-ANC-active-noise-reduction-headphone Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από zacharis1955 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arch11 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 τα χει δοκιμασει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kintokann Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Φαντάζομαι δεν υπάρχει τρόπος να γλυτώσουμε 5.6 € μεταφορικά ε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adoland Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Σε αποστολή από Κίνα δεν έχει μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Kintokann είπε Φαντάζομαι δεν υπάρχει τρόπος να γλυτώσουμε 5.6 € μεταφορικά ε ; Free shipping. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kintokann Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Από κινητό app δεν έδινε free για κάποιο λόγο, μπήκα από desktop και όλα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Τσίμπησα ένα σε αυτή την τιμή. Δεν τα χρησιμοποιώ πολύ τα ακουστικά όποτε δεν ήθελα να δώσω πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cirrus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν ξέρω για εσάς ρε παιδιά αλλά δεν έχει τύχει να πάρω κάτι μάρκας blitzwolf (3- 4 συσκευές) και να μη μου έχει χαλάσει πάνω στο μήνα. Καλή τιμή παντως 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 16 hours ago, cirrus said: Δεν ξέρω για εσάς ρε παιδιά αλλά δεν έχει τύχει να πάρω κάτι μάρκας blitzwolf (3- 4 συσκευές) και να μη μου έχει χαλάσει πάνω στο μήνα. Καλή τιμή παντως Blitzwolf BW-S7 αγορασμένος το 2016 από Banggood. 7 χρόνια σκληρότατης χρήσης και σε αντίξοες συνθήκες δεν έχει κάνει κιχ. Μάλλον σου τυχαίνουν ελαττωματικές παρτίδες ή έχει πέσει η ποιότητα πλέον... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Ήρθαν προχθές. Μια χαρά για τα λεφτά τους. Τίποτα ουαου αλλά όχι και μάπα. Το ANC δεν ξέρω αν είναι καλο σε σχέση με άλλα. Πάντως μέσα στο μαγαζί μου που τα δοκίμασα δούλευε άψογα. Όταν βγήκα έξω ακουγόταν ο ήχος από τα αυτοκίνητα. Μειωμένος, αλλά ήταν εκεί. Μπάσο οκ, όχι τρελό. Υψηλές συχνότητες το ίδιο. Σαν hands free δεν το δοκίμασα. Το καλό είναι ότι όταν το ανάβεις, σου λέει αν η μπαταρία είναι high, med, low οπότε θυμάσαι να τα φορτισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, Shadowjump είπε Ήρθαν προχθές. Μια χαρά για τα λεφτά τους. Τίποτα ουαου αλλά όχι και μάπα. Το ANC δεν ξέρω αν είναι καλο σε σχέση με άλλα. Πάντως μέσα στο μαγαζί μου που τα δοκίμασα δούλευε άψογα. Όταν βγήκα έξω ακουγόταν ο ήχος από τα αυτοκίνητα. Μειωμένος, αλλά ήταν εκεί. Μπάσο οκ, όχι τρελό. Υψηλές συχνότητες το ίδιο. Σαν hands free δεν το δοκίμασα. Το καλό είναι ότι όταν το ανάβεις, σου λέει αν η μπαταρία είναι high, med, low οπότε θυμάσαι να τα φορτισεις. Για κάτι σαφώς καλύτερο πρέπει να υπερδιπλασιάσεις-τουλάχιστον- το ποσό που έδωσες (Edifier W820NB)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iganiats Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 πόση διάρκεια εχει η μπαταρία του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aprile Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 17 ώρες πριν, Shadowjump είπε Ήρθαν προχθές. Μια χαρά για τα λεφτά τους. Τίποτα ουαου αλλά όχι και μάπα. Το ANC δεν ξέρω αν είναι καλο σε σχέση με άλλα. Πάντως μέσα στο μαγαζί μου που τα δοκίμασα δούλευε άψογα. Όταν βγήκα έξω ακουγόταν ο ήχος από τα αυτοκίνητα. Μειωμένος, αλλά ήταν εκεί. Μπάσο οκ, όχι τρελό. Υψηλές συχνότητες το ίδιο. Σαν hands free δεν το δοκίμασα. Το καλό είναι ότι όταν το ανάβεις, σου λέει αν η μπαταρία είναι high, med, low οπότε θυμάσαι να τα φορτισεις. Θέλουν στρώσιμο αρκετές ώρες. Στη αρχή ο ήχος είναι χάλια . Μετά τις 30 ώρες ξεκινά να καθαρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Α οκ. Άρα θα τα στρωσω σε 5 6 χρόνια περίπου! 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Εγώ ήξερα ότι μόνο τα παπάκια στρώνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα