Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, vayio said:

Τα πιο φθηνα δεν εβαλα... Παραδειγμα, βασεις εβαλα SWAG και ψαλιδια ΝΚ δανέζικα. Απλα τα εφερα απέξω χωρις ΦΠΑ. Υπηρχαν και πιο φθηνα, αλλά πηγα σε μεσαίες λυσεις. Οταν ομως πηρα τη μία βαση 60 - ΦΠΑ=48€ γιατί έκοψα τιμολογιο και εδω μου ζητουσε 120 γιατι ταχα ακρίβηναν... ε οχι...

Οκ, δεν έβαλες τα πιο φτηνά, έβαλες από τα πιο φτηνά. Ο χαρακτηρισμός φτηνά έχει να κάνει σε σχέση με την τιμή των γνήσιων, πχ τα ψαλίδια vema που έβαζα είχαν στον τιμοκατάλογο 60€ έκαστο (45 τα έπαιρνα), ενώ τα γνήσια είχαν κάπου 220€ έκαστο. Μιλάω για κάπου 2015-2016.

Δημοσ.

Να το ανοιξω το θεμα, σε συνεχεια του προηγούμενου για θόρυβο στον μπροστινό άξονα ( Fiat Bravo 2008 90hp, 170.000 χλμ)

Εστω παω για αμορτισερ που ειναι πολυ πιθανό... Mε μια πρωτη ματια: Bilstein b4 (δε διαβαζω καλα σχολια), Monroe Original ή KYB Excel?  Ή καποια άλλη προταση?

Πραφανως θελω κατι ισορροπημενο, ούτε πολύ μαλακό, ούτε πολύ σκληρό για να χτυπάει. Βέβαια αν ηταν να επιλέξω, οριακά θα επέλεγα το κράτημα από την άνεση.

Δημοσ.

με 90 άλογα δε βάζεις φωτιά στην άσφαλτο και άρα δε χρειάζεσαι κρατήματα. Βάλε το οικονομικότερο επώνυμο και κάνε με τα ρέστα ένα ακόμα σερβισακι σε άλλα που μπορεί να χρειάζεσαι στο σύστημα διεύθυνσης (εγώ θα άλλαζα και λάστιχα πακέτο π.χ. αν είναι κάτω από τη μέση φθαρμένα) ώστε να έχεις ένα πολύ καλό και ασφαλές πάτημα στο δρόμο.

τι να το κάνεις το καλύτερο αμορτισέρ να κρατάει στις στροφές τα 90 άλογα, αν το ελαστικό δεν κρατάει τη πρόσφυση.

• Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό φίλε είναι ακρόμπαρο. Προχθές άρχισε να χτυπάει κι εμένα και το βρήκε κατ'ευθείαν 

Δες και τα βίντεο 

Αλλά και αν θες να το αλλάξεις μόνος σου :D  15€ μου είπε σήμερα το ακρόμπαρο και 30€ η εργασία

Δεν έχω σχέση με το σάιτ απλά έψαξα να δω πόσο κάνει το ακρόμπαρο μη μου πει κανένα τρελό ο μάστορας και βρήκα  αυτα τα καταπληκτικά βίντεο 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...