IamaMushroom Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο πατέρας μου θελει να πουλήσει κάποιες λίρες που έχει και κάποια κοσμήματα σε ενεχυροδανειστηριο. Χρειάζεται κάποιο εγγραφο; δήλωση για τα αντικείμενα κτλ; Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από IamaMushroom
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, IamaMushroom είπε Καλησπέρα, Θέλω να πουλήσω κάποιες λίρες που έχω και κάποια κοσμήματα σε ενεχυροδανειστηριο. Χρειάζομαι κάποιο εγγραφο; Ταυτότητα, κτλ; Δεν έχεις ταυτότητα;Θα την έχεις μαζί σου και αν την ζητήσουν θα την δείξεις.
Dante80 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, IamaMushroom said: Καλησπέρα, Θέλω να πουλήσω κάποιες λίρες που έχω και κάποια κοσμήματα σε ενεχυροδανειστηριο. Χρειάζομαι κάποιο εγγραφο; Ταυτότητα, κτλ; Με δεδομένο πως είστε 16 ετών, δεν είναι και τόσο σίγουρο πως θα σας επιτρέψουν την πώληση. Για την ακρίβεια, αν θυμάμαι καλά όχι μόνο απαγορεύεται η συναλλαγή με ανήλικους, αλλά υπάρχει και νόμος που ο ενεχυροδανειστής υποχρεούται να ειδοποιήσει την αρμόδια αστυνομική αρχή σε περίπτωση που έχει βάσιμες υπόνοιες ότι τα προσκομιζόμενα σ αυτόν αντικείμενα δεν κατέχονται νόμιμα ή το πρόσωπο που προσκομίζει αυτά είναι κάτω των 18 ετών ή κατέχει πλαστά έγγραφα αποδεικτικά της ταυτότητάς του... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από Dante80 2
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 23/9/2023 στις 10:29 ΜΜ, Dante80 είπε Με δεδομένο πως είστε 16 ετών, δεν είναι και τόσο σίγουρο πως θα σας επιτρέψουν την πώληση. Για την ακρίβεια, αν θυμάμαι καλά όχι μόνο απαγορεύεται η συναλλαγή με ανήλικους, αλλά υπάρχει και νόμος που ο ενεχυροδανειστής υποχρεούται να ειδοποιήσει την αρμόδια αστυνομική αρχή σε περίπτωση που έχει βάσιμες υπόνοιες ότι τα προσκομιζόμενα σ αυτόν αντικείμενα δεν κατέχονται νόμιμα ή το πρόσωπο που προσκομίζει αυτά είναι κάτω των 18 ετών ή κατέχει πλαστά έγγραφα αποδεικτικά της ταυτότητάς του... Θυμασαι καλα. 1
Ducatista Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Στις 23/9/2023 στις 10:13 ΜΜ, IamaMushroom είπε Ο πατέρας μου θελει να πουλήσει κάποιες λίρες που έχει και κάποια κοσμήματα σε ενεχυροδανειστηριο. Χρειάζεται κάποιο εγγραφο; δήλωση για τα αντικείμενα κτλ; Να πάρει τιμές πριν τα δώσει και αν θες την άποψη μου να ρωτήσει σε καταστήματα με κοσμήματα μήπως και πετύχει καλύτερη τιμή που είναι και το πιο σίγουρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα