galanta Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Φρέσκια μετακόμιση σε νέο σπίτι στην Κομοτηνή και ξεκινώ ενέργειες για σύνδεση τηλεφώνου και internet. Από όσους έχουν εμπειρία από την περιοχή, ποιος πάροχος είναι πιο αξιόπιστος και ποιο πακέτο θα προτείνατε. Οι ανάγκες πέρα από regular surfing, είναι κυρίως υπηρεσίες streaming και περιστασιακό downloading, όχι gaming. Το σπίτι είναι γύρω στα 200 μέτρα από το κέντρο του ΟΤΕ. Ευχαριστώ
japetus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Η υποδομή του δικτύου είναι κοινή, όλες οι εταιρείες από οτε παίρνουν και τα ΚΑΦΑΟ που καταλήγουν οι οπτικές είναι σε αρκετά πυκνή διάταξη.. Οπότε κοιτάς το θέμα τιμής παίρνοντας προσφορά από τις εταιρείες.
galanta Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, japetus είπε Η υποδομή του δικτύου είναι κοινή, όλες οι εταιρείες από οτε παίρνουν και τα ΚΑΦΑΟ που καταλήγουν οι οπτικές είναι σε αρκετά πυκνή διάταξη.. Οπότε κοιτάς το θέμα τιμής παίρνοντας προσφορά από τις εταιρείες. Από την κοινή εμπειρία δε νομίζω ότι προκύπτει ότι επειδή η τοπική υποδομή του δικτύου είναι κοινή ανάμεσα στις εταιρείες, αναλόγως ίδιες είναι και οι ποιότητες των υπηρεσιών και οι πραγματικές ταχύτητες που έχουν οι χρήστες. Αν ήταν έτσι τότε αργά ή γρήγορα όλοι θα είχαν τις ίδιες τιμές και στατιστικά οι καταναλωτές θα μοιράζονταν περίπου σε ίσα μέρη ανά πάροχο. Προφανώς υπάρχουν κι άλλες παράμετροι και για αυτό με ενδιαφέρει η εμπειρία από τους ντόπιους αν υπάρχουν στο φόρουμ.
japetus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, galanta είπε Από την κοινή εμπειρία δε νομίζω ότι προκύπτει ότι επειδή η τοπική υποδομή του δικτύου είναι κοινή ανάμεσα στις εταιρείες, αναλόγως ίδιες είναι και οι ποιότητες των υπηρεσιών και οι πραγματικές ταχύτητες που έχουν οι χρήστες. Αν ήταν έτσι τότε αργά ή γρήγορα όλοι θα είχαν τις ίδιες τιμές και στατιστικά οι καταναλωτές θα μοιράζονταν περίπου σε ίσα μέρη ανά πάροχο. Προφανώς υπάρχουν κι άλλες παράμετροι και για αυτό με ενδιαφέρει η εμπειρία από τους ντόπιους αν υπάρχουν στο φόρουμ. Εγώ τόσο με cosmote όσο και με vodafone που έχω σε δυο συνδέσεις σαν ντόπιος, δεν είχα κανένα θέμα.. 1
infin1tyGR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 6 hours ago, galanta said: Προφανώς υπάρχουν κι άλλες παράμετροι και για αυτό με ενδιαφέρει η εμπειρία από τους ντόπιους αν υπάρχουν στο φόρουμ. Οι άλλες παράμετροι είναι το δίκτυο παρόχου προς το εξωτερικό και λοιπές προσωποποιημένες προσφορές, π.χ. αν έχεις κινητό στον ίδιο πάροχο, τηλεόραση κλπ. Κάπως έτσι μοιράζονται οι συνδρομητές. Αυτό είναι κάτι γενικό και όχι τοπικό, ωστόσο, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιοριστείς να το ψάξεις μόνο από τους «ντόπιους».
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα