Gamer710 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Πληροφορική με εφαρμογές στην βιοϊατρική ή μηχανικών βιοϊατρικής θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μου έγραφε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός είμαι ανάμεσα σε αυτές της σχολές. 1
Vader58 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Eιναι πολυ καλές σχολές αλλα διαφορετικες πρέπει να βρεις τι σου αρεσει περισσότερο οι υπολογιστές και ο προγραμματισμός ή το μηχανικό κομάτι.Αν εισαι άτομο που θα θέλεις να έχεις μια παραπάνω ευελιξία αν στην τελική δεν σου αρέσει ο κλάδος της βιοϊατρικής θα σου πρότεινα την πληροφορική γιατί βγαίνεις πληροφορικός στην ουσία απλα με μια εξειδίκευση στην υγεία αλλα μαθαίνεις και αλλα σκιλς που μπορουν να χρησιμεψουν και σε αλλους κλάδους οπως η τηλεπικοινωνίες.Οι μηχανικοί πολυ καλη σχολή περιμένουν τα δικαιώματα ακόμα βέβαια αλλα θα δοθούν λογικά βέβαια θα σε αντίθεση με το πάνω δεν θα έχεις και τόση ευελιξία επικεντρώνεσαι σε αυτο το κομμάτι και μονο.Πχ αν ήσουν 2ο πεδιο γιατί απο ότι καταλαβαίνω εισαι τρίτο θα σου πρότεινα ημμυ που μπορείς να ασχοληθεις μελλοντικα με αυτόν τον κλάδο αμα το επιθυμήσεις αλλα έχεις και αλλες προοπτικές εκει.Ακόμα εχουν και διαφορετικά μαθηματα κατα πολυ. Dib:πας να σου αρέσει η πληροφορική τα μαθηματικά και η βιολογία Μηχανικών:αν σου αρέσουν τα μαθηματικά η φυσική και η πληροφορική Βιοϊατρικες:αν σου αρεσει η βιολογία και η χημεία 1
Gamer710 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Σας ευχαριστώ πολύ. Δηλαδή δεν θα μου προτείνατε του μηχανικους λόγω των δικαιωμάτων και οτι μπορεί να δουλέψει και ενας ημμυ σε αυτον τον κλάδο? 1
Vader58 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Ναι για αυτο γενικά και επίσης αν δεις τα μαθήματα τους και τα μαθήματα του ημμυ έχουν αρκετές διαφορές και στην ουσία σαν σχολή δεν σου δημιουργείται τόσο η σκέψη του μηχανικού.Στην αγορά εργασίας απο αυτήν την σχολή πιο πολυ για συντηρήσεις προορίζεσαι.Τώρα δεν ξέρω Περεταίρω αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα μπορεί να σου γράψει μπορεί να σου πεί αλλη οπτική ή την ίδια με εμένα.
Gamer710 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Σε ευχαριστώ και πάλι. Έχει κάποιος άλλος καμία άποψη για της παραπάνω σχολές που ενδιαφέρομαι;. Θα το εκτιμούσα πολύ αν μου την έγραφε🙂.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα