Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθές πήγα στον Βόλο για κάτι δουλειές και μεταξύ άλλων πέρασα και από μία υπηρεσία για μία αλλαγή και μου λένε δεν μπορούμε να την κάνουμε αν δεν φανεί η εκκαθάριση της δήλωσης σας.

- Ποιας δήλωσης;

- Της φορολογικής.

- Μα βγήκε, εγώ πλήρωσα κιόλας, τι εννοείτε;

- Όχι πρέπει να φανεί και αυτό γίνεται για το σύνολο των φορολογουμένων και αυτό τα τελευταία χρόνια γίνεται συνήθως τον Οκτώβριο.

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει περί τίνος πρόκειται και που μπορώ εγώ να δω αν φάνηκε η εκκαθάριση της δήλωσης μου, για να μην ξαναπάω άδικα; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η εκκαθάριση της δήλωσης γίνεται άμεσα, αυτό που του είπες και εσύ δλδ, ίσως το σύστημα της συγκεκριμένης υπηρεσίας να ενημερώνεται με καθυστέρηση μηνών, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Προφανώς μόνο η συγκεκριμένη υπηρεσία μπορεί να σε ενημερώσει για αυτό, εφόσον όπως σου είπαν γίνεται ταυτόχρονα για όλους τους φορολογούμενους θα μπορέσουν να σου απαντήσουν με ένα απλό τηλεφώνημα.

Δημοσ.

ποια υπηρεσια ειναι αυτη? κατι δεν εχει ειπωθει σωστα εδω...
αυτη τη στιγμη γιονται εκκαθαρισεις σε οσους τα κακαρωσαν, αναδρομικα απο συνταξεις, οσοι ειχαν παει για ελεγχο τετοια πραγματα....

Δημοσ.

Καλησπέρα και εμένα μου το είπαν από το Μεταφορικό Ισοδύναμο. Πέρσι πέθανε ο πατέρας μου και η μητέρα μου που ήταν γραμμένη επάνω του δεν μπορεί να παρακολουθήσει την μονάδα της στην σελίδα του Μ.Ι. όταν πήρα τηλέφωνο 2 φορές μου είπαν το ίδιο πράγμα. "Όταν φανεί η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης, γύρω στον Οκτώβριο τότε θα μπορέσει να γίνει η αλλαγή για να μπορεί να βλέπει την μονάδα της".

Κουλουβάχατα...

Έτσι και αλλιώς το Μ.Ι είναι 11 μήνες απλήρωτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...