Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριτωμένη υλοποίηση (κάπως σαν τα εξαιρετικά Pocket της Huawei με πιο μεγάλη την στρογγυλή, εξωτερική τους οθόνη)

Όσο με χαλάει ο επεξεργαστής, τόσο με φτιάχνει η τιμή..

Σημείωση: την Tecno & την ομόσταυλή της Infinix πολλοί τις περνούν για ινδικές εταιρείες. Η αλήθεια είναι ότι τα μεγαλύτερα εργοστάσιά τους είναι στην Ινδία (αλλά όχι μόνο) κι ότι κάνουν πολύ καλές πωλήσεις στην ινδική υποήπειρο και τον αναπτυσσόμενο κόσμο. Ανήκουν όμως στην ίδια κινέζικη φίρμα (Transsion Holdings), πίσω από την οποία κάποιοι - δυτικοί κύκλοι - έχουν αρχίσει να βλέπουν το αόρατο, μακρύ χέρι της Huawei..

Phone Chameleon GIF by ailadi

Επεξ/σία από gadgetseek
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Να πούμε ότι η μητρική εταιρία της Tecno ονομάζεται Transsion και έχει κι άλλες εμπορικές ονομασίες κινητών, όπως Itel, Infinix, αλλά και την Oraimo για αξεσουάρ. Είναι δημοφιλείς σε χώρες όπως Κίνα, Πακιστάν, Αιθιοπία, Ινδονησία, Μπαγκλαντές και σε αφρικάνικες χώρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Αντικειμενικός είπε

μεχρι πριν λιγα χρονια που τα καλυτερα ειχαν 500, ζουσες σε σπηλια ή δεν ειχες κινητο;

Και τώρα από τη σπηλιά μου σου γράφω με τη μόνη διαφορά ότι τώρα δε θα έδινα 700€ για κινητό με 1000 nits φωτεινότητα. 

Εκτός και αν εσένα δε σου λέει τίποτα για την ποιότητα της οθόνης.

Υ. Γ. Καλό είναι να αποφεύγουμε τις επί προσωπικού επιθέσεις. Μεγάλα παιδιά είμαστε και δε χρειάζεται να το αποδεικνύουμε συνέχεια. 

Επεξ/σία από nemo1971
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, nemo1971 said:

"Έως 1000 nits φωτεινότητα" 

Μάλιστα... δηλαδή κινητό μόνο για εσωτερικούς χώρους ή για ημέρες με έντονη συννεφιά! 

Πόσα nits αναζητάς; 2000 έχουν τα premium flagships και όχι όλα. 1000 nits είναι υπεραρκετά για ηλιοφάνεια γενικά και ικανοποιητικά όταν χτυπάει ο ήλιος κάθετα. Ενδεικτικά, το S20 Ultra πιάνει οριακά 894 nits και το iPhone 11 Pro Max 820 αντίστοιχα.

Από gsmarena: “The Galaxy S20 Ultra's display is one of the brightest we've tested, pushing 894nits in Adaptive brightness mode, beating the Note10+ by a hundred nits and the iPhone 11 Pro Max by some 70 nits. If you disable the adaptive brightness toggle, you'd only get 400.”

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως ακόμα απορώ πως εν έτη 2023 με την αγορά των smartphone να είναι dominated από 2-3 εταιρείες και τα κέρδη του κλάδου να τα μοιράζονται 2 😉, υπάρχουν ακόμα εταιρείες που πετάνε λεφτα σε νεα κινητά ……..μάλλον είμαι χαζός και κάτι μου ξεφεύγει …

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, jimakris said:

Εγώ πάντως ακόμα απορώ πως εν έτη 2023 με την αγορά των smartphone να είναι dominated από 2-3 εταιρείες και τα κέρδη του κλάδου να τα μοιράζονται 2 😉, υπάρχουν ακόμα εταιρείες που πετάνε λεφτα σε νεα κινητά ……..μάλλον είμαι χαζός και κάτι μου ξεφεύγει …

Προτείνω να τις ενημερώσεις για να κατεβάσουν ρολά 😋

Φαντάζομαι έχουν και αυτές κάποια κέρδη για να παραμένουν στο παιχνίδι.

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 23/9/2023 στις 8:00 ΜΜ, jimakris είπε

Είναι τόσα πολλά τα κέρδη του κλάδου που και ο τελευταίος λούζεται με 500ευρα

Δημοσ.
Στις 23/9/2023 στις 1:47 ΜΜ, nemo1971 είπε

"Έως 1000 nits φωτεινότητα" 

Μάλιστα... δηλαδή κινητό μόνο για εσωτερικούς χώρους ή για ημέρες με έντονη συννεφιά! 

E Δεν είναι ολη η γη Αιγαίο :D Δεν φτιάχνουν ολοι τα κινητά τους επειδή στην Ελλάδα βαράει ο ήλιος άσχημα.

Στις 23/9/2023 στις 2:03 ΜΜ, john_ είπε

Να σου πω όμως, τέτοιου είδους αναδιπλούμενα clamshell τι πλεονέκτημα έχουν τελικά; Αφού έχουν ίδιο μέγεθος οθόνης με ένα απλό κινητό και όταν κλείσουν ο συνολικός όγκος θα είναι ίδιος. Καταλαβαίνω του τύπου Galaxy Fold που όταν ανοίξουν σου δίνουν οθόνη περίπου tablet. Αλλά τα clamshell ακόμα απορία τα έχω.

Εφόσον έχεις μια μικρή οθόνη μπροστά που κάποιες βασικές λειτουργίες στις κάνει, πχ βλέπω ποιος ειναι, διαβάζω το μήνυμά μου, το Notification για κάτι κλπ. Γλυτώνεις τεράστιο ζήτημα με την μπαταρία. Δεν χρειάζεται να ανοίξει το κινητό αν όντως δεν χρειάζεται να κανεις κάτι. Είναι πολύ βολικό κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...