Paris_13_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω NOVA 100άρα με attainable rate για download 73 mbps (πιθανότατα λόγω προβλήματος καλωδίωσης στο σπίτι), ωστόσο το actual rate μένει πάντα στα 53 mbps. Εγώ ρωτώ: εφόσον φτάνω αυτά τα 73 attainable δεν θα έπρεπε και το actual να είναι τόσο;
jkoukos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θεωρητικά θα το πιάσεις αν ρυθμισθεί από τον πάροχο το SNR στο 6, έναντι του 11,4 που έχεις τώρα. Αλλά με χάλια ποιότητα καλωδίωσης (εσωτερική ή εξωτερική) να αναμένεις ασταθή σύνδεση σε χαμηλή τιμή SNR. Φτιάξει πρώτα απ' όλα σωστά την εσωτερική εγκατάσταση και μετά κοιτάς για τα υπόλοιπα. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από jkoukos 1
Πανος999 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Εγω εβαλα οπτική νοβα 100αρα πριν κανα 2 μηνο κ στα 5 μέτρα απ το ρουτερ το σημα ολο κ πέφτει με αποτελεσμα η ταχύτητα να ειναι 17-20 το πολυ..Εβαλα κ extender αλλα στα ιδια ειμαι.. Παίζει ρολο η καλωδιωση του σπιτιού??Τι αλλο προβλημα παιζει να υπάρχει?
jkoukos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Αν οι συσκευές συνδέονται στη μπάντα των 2,4GHz, συνήθως είναι φυσιολογικό. Μεγάλες ταχύτητες επιτυγχάνονται στους 5GHz, αρκεί οι συσκευές σου να την υποστηρίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα