Προς το περιεχόμενο

Service HyperX + γνωστο ελληνικο καταστημα.

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από paulchro,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, 
εχω ενα Hyper x alloy core tlk στο οποιο στον 1 χρονο και κατι αρχισε το space να κανει νερα. Το πηγα πισω στο καταστημα, στο service, οπου με ρωτησε ο υπαλληλος αν ηθελα αλλαγη η πιστωτικο και ζητησα αλλαγη. Το πληκτρολογιο ειχε αγοραστει στα 64+ ευρω, σε προσφορα. Μετα απο 1 μιση βδομαδα τους πηρα τηλεφωνο να δω που βρισκεται και μου ειπαν οτι εχει κοπει πιστωτικο και οτι δεν γινεται αλλαγη, και πως αν θελω να παρω το ιδιο πρεπει να δωσω σχεδον αλλα 45 ευρω. Οταν το ζητησα πισω, μου απαντησαν "μαλλον αυτο δεν γινεται".
Επειδη δεν μου εχει ξανατυχει τετοια περιπτωση, ειναι φυσιολογικο αυτο τωρα?

Δημοσ.

Στο πατριδα ετσι ειναι, καμια μεριμνα υπερ του καταναλωτη. Το πληκτρολογιο, μαλλον καποιος το επισκευασε και το χαιρεται τσαμπα. Εσυ παλι για ναχεις το ιδιο πρεπει να σκασεις +45 ευροπουλα. Το μαγαζυ το παιζει καμποης, γιατι σαν πελατη σε βλεπει μονο για αρμεγμα. Πεξτο κι εσυ καμποηκα. Πες τους ναι θα παρω καινουργιο, μολις στο φερουν βρες μια δικαιολογια να το παρεις στα χερια σου, δηθεν να τσεκαρεις κατι. Το βαζεις στην μασχαλη και αποχωρεις σαν κυριος απο την εξοδο. Τι υα σου κανουν? Θα σε δειρουν? Θα σου κανουν μυνηση?  Δυσκολο το βλεπω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρνείσαι το πιστωτικό και το ζητάς πίσω ώστε να το στείλεις εσύ στην HyperX.

Δε σε ενδιαφέρει αν το επισκεύασαν, αν το πέταξαν στα σκουπίδια ή το έκαναν αυτοκόλλητο στο τοίχο για διακοσμητικό.

Προτού αποδεχθεί ο πελάτης την ενέργεια του καταστήματος, απαγορεύεται το κατάστημα να ενεργήσει αυτοβούλως και να μη μπορεί να γίνει αντιστροφή της παράδοσης στο πάγκο.

Για την αξία του πιστωτικού τους συμφέρει προφανώς και αν αποδεχθείς αυτό ή επιστροφή χρημάτων θα πάρεις όσα χρήματα έδωσες και τελειώνει η υπόθεση νόμιμα και σωστά.

Από τη στιγμή που ζήτησες αλλαγή θα τους υποχρεώσεις να στείλουν email στην HyperX να τους στείλουν νέο πληκτρολόγιο. Αν δε μπορούν οι ίδιοι σου επιστρέφουν το χαλασμένο και κάνεις τη διαδικασία εσύ με την HyperX.

Οτιδήποτε άλλο είναι φούμαρα.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 4
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Chris2756 είπε

Στο πατριδα ετσι ειναι, καμια μεριμνα υπερ του καταναλωτη. Το πληκτρολογιο, μαλλον καποιος το επισκευασε και το χαιρεται τσαμπα. Εσυ παλι για ναχεις το ιδιο πρεπει να σκασεις +45 ευροπουλα. Το μαγαζυ το παιζει καμποης, γιατι σαν πελατη σε βλεπει μονο για αρμεγμα. Πεξτο κι εσυ καμποηκα. Πες τους ναι θα παρω καινουργιο, μολις στο φερουν βρες μια δικαιολογια να το παρεις στα χερια σου, δηθεν να τσεκαρεις κατι. Το βαζεις στην μασχαλη και αποχωρεις σαν κυριος απο την εξοδο. Τι υα σου κανουν? Θα σε δειρουν? Θα σου κανουν μυνηση?  Δυσκολο το βλεπω.

Καλα θα ηταν και νομιζω τους αξιζει. :D Αλλα το θεμα δεν ειναι να γινουμε ιδιοι με αυτους.

37 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Αρνείσαι το πιστωτικό και το ζητάς πίσω ώστε να το στείλεις εσύ στην HyperX.

Δε σε ενδιαφέρει αν το επισκεύασαν, αν το πέταξαν στα σκουπίδια ή το έκαναν αυτοκόλλητο στο τοίχο για διακοσμητικό.

Προτού αποδεχθεί ο πελάτης την ενέργεια του καταστήματος, απαγορεύεται το κατάστημα να ενεργήσει αυτοβούλως και να μη μπορεί να γίνει αντιστροφή της παράδοσης στο πάγκο.

Για την αξία του πιστωτικού τους συμφέρει προφανώς και αν αποδεχθείς αυτό ή επιστροφή χρημάτων θα πάρεις όσα χρήματα έδωσες και τελειώνει η υπόθεση νόμιμα και σωστά.

Από τη στιγμή που ζήτησες αλλαγή θα τους υποχρεώσεις να στείλουν email στην HyperX να τους στείλουν νέο πληκτρολόγιο. Αν δε μπορούν οι ίδιοι σου επιστρέφουν το χαλασμένο και κάνεις τη διαδικασία εσύ με την HyperX.

Οτιδήποτε άλλο είναι φούμαρα.

Αυτο θα κανω, εγω το πληρωσα ολοκληρο, ολοκληρο το θελω. Αν ηταν να το πληρωσω 110 δεν θα το επερνα καν.

Παντως πολυ κριμα γιατι το συγκεκριμενο καταστημα το ειχα πολυ ψηλα. Θα γραψω πιο ειναι μολις τελειωσει αυτη η διαδικασια.

Δημοσ.

Μιλάς απευθείας στην HyperX. Έχουν από προσωπική πείρα άψογη εξυπηρέτηση.

Πάρε πίσω το πληκτρολόγιο και κάνε μόνος σου τη διαδικασία.

Δημοσ.
Στις 23/9/2023 στις 11:17 ΠΜ, paulchro είπε

Καλημερα, 
εχω ενα Hyper x alloy core tlk στο οποιο στον 1 χρονο και κατι αρχισε το space να κανει νερα. Το πηγα πισω στο καταστημα, στο service, οπου με ρωτησε ο υπαλληλος αν ηθελα αλλαγη η πιστωτικο και ζητησα αλλαγη. Το πληκτρολογιο ειχε αγοραστει στα 64+ ευρω, σε προσφορα. Μετα απο 1 μιση βδομαδα τους πηρα τηλεφωνο να δω που βρισκεται και μου ειπαν οτι εχει κοπει πιστωτικο και οτι δεν γινεται αλλαγη, και πως αν θελω να παρω το ιδιο πρεπει να δωσω σχεδον αλλα 45 ευρω. Οταν το ζητησα πισω, μου απαντησαν "μαλλον αυτο δεν γινεται".
Επειδη δεν μου εχει ξανατυχει τετοια περιπτωση, ειναι φυσιολογικο αυτο τωρα?

Τα HyperX είναι της HP.Μίλα με την αντιπροσωπεία της HP στην Ελλάδα και θα εξυπηρετηθείς 

Δημοσ.
11 minutes ago, paulchro said:

Τελικα, εγινε αντικασταση με νεο χωρις διαφορα. Οποτε case closed. Παλι καλα.

καμιά λεπτομέρεια να μας μοιραστείς δε παίζει πώς φτάσαμε σε αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/9/2023 στις 3:36 ΜΜ, greekfragma είπε

καμιά λεπτομέρεια να μας μοιραστείς δε παίζει πώς φτάσαμε σε αυτό;

Εγω ζητησα το πληκτρολογιο πισω αρχικα, οπως ειχα γραψει και μου ειχαν πει δεν γινεται κτλ. Μετα απο 2 μερες με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι τελικα θα γινει αλλαγη με νεο. Μαλλον απ οτι καταλαβα "χαριστικα" μου το εδωσαν στην ιδια τιμη γιατι το εκαναν σαν εκπτωση και ηταν σε φαση "εισαι το παιδι με το προμο ε?"

.

Επεξ/σία από paulchro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...