Mlenko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, sdikr είπε Μπερδεύεις τα νομικά σχετικά με την κάμερα και απο ότι φαίνεται δεν μπορείς να το καταλάβεις Δεν μπερδεύω τίποτα φίλε μου.Υπάρχει στο χώρο και αυτοκόλλητα προς ενημέρωση για κάμερες.
great Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, dimitrisg77 said: ηλαδή για σένα είναι το ίδιο να βλέπει η κάμερα σε ένα πεζοδρόμιο με την κάμερα που βλέπει μέσα στο σπίτι Όπως θέλετε τα μεταφράζετε. Κανείς μα κανείς δεν είπε οτι οι κάμερες που εχει το μαγαζί πρεπει να δείχνουν το παράθυρο του σπιτιού σου ή οποιαδήποτε σπιτιού. δεν μπορείτε να καταλάβετε στοιχειώδεις πράγματα και διαφορές
dtk-386 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, great είπε Όπως θέλετε τα μεταφράζετε. Κανείς μα κανείς δεν είπε οτι οι κάμερες που εχει το μαγαζί πρεπει να δείχνουν το παράθυρο του σπιτιού σου ή οποιαδήποτε σπιτιού. δεν μπορείτε να καταλάβετε στοιχειώδεις πράγματα και διαφορές το ίδιο λέτε....
sdikr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εδώ πρόσφατο που η κάμερα σε ιδιωτικό χώρο βοήθησε, την πιάσανε κιόλας γιατί ποιο πίσω λένε πως δεν θα ασχοληθεί αστυνομία. Τονίζω ξανά όμως το ιδιωτικός χώρος https://www.mag24.gr/lamia-tin-ekleve-i-geitonissa-tis/ Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από sdikr
Maurikycli Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Strategos είπε εσένα το πρόβλημα σου που είναι; Μάλλον από εκεί περνάει ανάποδα ένας ντελιβεράς που θέλει να τον πατήσει με το αυτοκίνητο σύμφωνα με άλλο θέμα που άνοιξε 😕
great Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, dtk-386 said: το ίδιο λέτε.... σε καμια των περιπτώσεων.
johnbond Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Οι καμερες παρμπριζ απαγορεύονται και αυτές αν καταγράφουν;
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Γατάκια οι Τούρκοι https://clarionuk.com/resources/how-many-cctv-cameras-are-in-london/
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Adrian είπε Γατάκια.. Το τερμάτισαν.
alexioannou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω δύο εξωτερικές κάμερες. Η μία βλέπει το πίσω μπαλκόνι και την αυλή μου. Η άλλη την είσοδο και μέρος της μπροστινής αυλής...... Άντε λίγο πεζοδρόμιο που φαινοντε μόνο τα ποδια των περαστικών..... Για να φανεί οποιοσδήποτε πρέπει να μπει μέσα στις αυλές μου......δηλαδή σε χώρο που πιθανόν παίζουν τα παιδιά μου......
Προτεινόμενες αναρτήσεις