Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Καταστήμα έχει εξωτερικες κάμερες (για την ασφάλεια του), αλλά δεν το γράφει πουθενά.

Είναι υποχρεωτικο να έχει μια ταμπέλα που να ειδοποιει τον πελάτη η τον περαστικό και ποιες είναι οι επιπτώσεις?

Μπορώ να κάνω καταγγελία και που ?

Ειτε αυτος εχει καμερες και δε θες να περνας απο εξω ειτε εσυ εχεις καπου μια καμερα δικια σου και περασεις απο εκει και τα 2 βιντεο το πιθανοτερο ειναι να τα επεξεργαστει ο ιδιος cloud server. Αυτο αν σε πειραζει γενικα οτι σε παρακολουθουν. Αν σε ενοχλει οτι σε παρακολουθει αυτος που εχει το καταστημα δεν ξερω τι να σου απαντησω. Μπορει τωρα να σε ενοχλει αλλα αν σου τυχει κατι θα εισαι ο πρωτος που θα πας να ζητησεις υλικο. Ελπιζω να μη χρειαστεί...   

Ξερω ατομα που πανε και παρκαρουν εξω απο καταστηματα με καμερες μονο και μονο μηπως τους χτυπησει κανεις να εχουν υλικο...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Αποστολου Παυλου στο Θησειο λιγο πριν τα καφε υπαρχει ενα σπιτι που εχει καμερα στην εισοδο που κοιταζει στον δρομο και οχι χαμηλα προς την εισοδο.Πριν χρονια εβγαλα μια φωτο και εστειλα μαιλ στην Αρχη Προστασιας κλπ εστειλα τη φωτο τους ειπα τη διευθυνση κλπ κλπ.Μετα απο μερικες μερες μου απαντησαν και μου ζητουσαν να μαθω το ονομα του ιδιοκτητα για να κανουν τις αναλογες ενεργεις 😂😂😂 #astadialare# Ακομα εκει ειναι η καμερα

Επεξ/σία από xp-user
Δημοσ.

Τελικά επιτρέπονται ή όχι οι κάμερες;

γιατί συνέχεια ακούμε ότι δεν είναι νόμιμες αλλά σε όλες τις περιπτώσεις που χρειάζεται , τελικά βλέπουμε να διαρρέει το υλικό αμέσως online....

Δημοσ.
9 hours ago, GREGORYMO said:

Καταστήμα έχει εξωτερικες κάμερες (για την ασφάλεια του), αλλά δεν το γράφει πουθενά.

Είναι υποχρεωτικο να έχει μια ταμπέλα που να ειδοποιει τον πελάτη η τον περαστικό και ποιες είναι οι επιπτώσεις?

Μπορώ να κάνω καταγγελία και που ?

Αυτό που απαγορεύεται είναι να καταγράφει και να καταγράφει μεγαλύτερο χώρο πχ απο το εσωτερικό του χώρου και μερικά μέτρα τον εξωτερικό.

Θα πρέπει να αποδείξεις οτι σε κατέγραψε

Δημοσ.
9 hours ago, GREGORYMO said:

Αν είναι νόμιμο, με ενδιαφέρει να με καταγράφει ο καθένας.

Α εισαι απο αυτους....

Ναι πρεπει να εχει ταμπελα που να το οριζει και ο "νομος" "απαγορευει" η καμερα να εχει εικονα απο κατι "εκτος απο το μαγαζι του"

16 minutes ago, filipprin said:

Αμε και μεσα στο σπιτι σου.Δεν πιστευω να έχεις κατι να κρυψεις εεεεεεε.......

η πιο κλασσικη καραμελα που λενε ολοι, το οτι θες να καταγραφουν εξω για την ασφαλεια σου δεν σημαινει οτι θες μεσα στο σπιτι σου, εχω τις δικες μου ευχαριστω οπως πρεπει να εχεις και εσυ. Τα υπολοιπα σχολια τετοιου τυπου ειναι γιατι ακομα ειχαμε Α4 ταυτοτητες.

Οι υπολοιποι που δεν θελετε να μην τραβατε ουτε με το κινητο σας ουτε τιποτα και να τα πειτε στον Αντώνη αυτά.

αμαν πια με τους μαθουσαλες.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, great είπε

η πιο κλασσικη καραμελα που λενε ολοι, το οτι θες να καταγραφουν εξω για την ασφαλεια σου δεν σημαινει οτι θες μεσα στο σπιτι σου

Γιατι φιλε μου .Τι προβλημα εχεις.Εγω ετσι γουσταρω μεσα στο σπιτι σου.Γιατι δηλαδη να κανουμε οτι θες εσυ και οχι οτι γουσταρω εγω.Έχεις κανα δικαίωμα περισσότερο.Αφου πηδαμε το νομο και το παμε στο "οτι γουσταρω"εγω γουσταρω λαιβ απο το σπιτι σου.......

Για αυτο υπαρχουν οι νομοι και  τα ορια .Για να μην κανει ο καθενας οτι γουσταρει.

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 3
  • Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω όταν αν δεν καταγράφει εικόνα και ήχο, μπορούν να έχουν κάμερες για επιτήρηση, αν βλέπουν ξέρω γώ την εισοδό του. Αν οταν λες εξωτερικές τώρα, εννοείς οτι παρακολουθεί ολο το τετράγωνο, είτε έχει ενδειξή είτε όχι, πιθανότατα δεν έχει δικαίωμα να τις έχει.

Ρώτα στην αστυνομία να είσαι σίγουρος.

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 1
Δημοσ.

Όσοι είναι κατά των καμερών είναι μέχρι να τους κλέψουν ή να βρουν το αυτοκίνητο τους τρακαρισμένο χωρίς χαρτάκι....

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
55 minutes ago, great said:

Επειδη εχετε κουράσει και βαριεμε να γραφω τα ιδια παντα, μερικα copy μπας και ξεστραβωθείτε.

Και όμως ο νόμος λέει πως δεν είναι δεκτά στο δικαστήριο υλικό που απέκτησε κάποιος παράνομα,    απλά αυτό που γίνεται είναι αφού πλέον ξέρουν ποιος είναι να μπορούν να το δέσουν αλλιώς.

Θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος, μέχρι όμως να αλλάξει δεν έχει άδεια κάποιος να καταγράφει δημόσιο χώρο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι αμα σε κλεψουν και έχεις καμερα ποιο ακριβως το οφελος????Εσενα το σπιτι θα στο εχουν αδειασει.Η αστυνομια δεν προκειτε να επεμβει και η αναγνωριση απο την καμερα ετσι και αλλιως ειναι αδυνατη....Αλλα και να γινει παλι δεν αλλαζει τιποτα.Ψυχολογικο ειναι το θεμα και τιποτε περισσοτερο δεν προσφερει η σκετη υπαρξη καμερας.

7 λεπτά πριν, Klausx είπε

Όσοι είναι κατά των καμερών είναι μέχρι να τους κλέψουν ή να βρουν το αυτοκίνητο τους τρακαρισμένο χωρίς χαρτάκι....

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, filipprin είπε

Γιατι αμα σε κλεψουν και έχεις καμερα ποιο ακριβως το οφελος????Εσενα το σπιτι θα στο εχουν αδειασει.Η αστυνομια δεν προκειτε να επεμβει και η αναγνωριση απο την καμερα ετσι και αλλιως ειναι αδυνατη....Αλλα και να γινει παλι δεν αλλαζει τιποτα.Ψυχολογικο ειναι το θεμα και τιποτε περισσοτερο δεν προσφερει η σκετη υπαρξη καμερας.

Αν ήταν αδύνατη η αναγνώριση από κάμερες δεν υπήρχαν παντού. Αποτρεπτικές είναι. Φοβάσαι και τα τσιπ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα ειναι τι ορίζει ο νόμος και οχι τι γουσταρει ο καθε πικραμενος

Επεξ/σία από filipprin
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...