giorgosxristou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπερα ,επειδή εχω μπερδευτεί θα ήθελα τα φωτα σας. θέλω να αγοράσω 2 ινβερτερ για φωτοβολταικα απο τον κατασκευαστή στην Κινα ,δινει την δυνατότητα και αγοράς λιανικης,η αξια ειναι Subtotal$1,390.00Shipping Flat rate: $308.00 Total$1,698.00 περίπου 1591 ευρω. μεσω whatsapp που είχαμε επικοινωνία με διαβεβαίωσαν οτι δεν θα πληρώσω κατι εξτρά γιατι στην τιμη ειαι και το ΦΠΑ(εχει σημασια?) ,σας παραθέτω την συζήτηση να εχετε μια εικόνα(ζητάω συγγνώμη για τα Αγγλικά μου αλλα δεν ειναι το φόρτε μου), τι άποψη -εμπειρία εχετε?θα πληρώσω τελωνειο ?και αν ναι τι να περιμένω στο περίπου? Ευχαριστώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Dear φοβάμαι πως θα πληρώσεις τελωνείο.Μεγάλο το ποσό για να κρυφτεί.ΑΛΛΑ δεν είμαι ειδικός,περίμενε και άλλες απαντήσεις. Income tax είναι ο φόρος εισοδήματος. Import tax ή customs duty είναι ο φόρος εισαγωγής. 1
NikosKallithea Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 ΦΠΑ και δασμούς θα πληρώσεις οπως και να εχει, το θεμα ειναι με ποια ταχυδρομική θα έρθει γιατι μπορει να σου στοιχίσει αλλα τόσα
giorgosxristou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Ευχαριστώ πολύ Νίκο! Εκτός και αν το πάρω χωρίς ΦΠΑ και πλήρωση εγώ το φπα.+ τους δασμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα