Tlykog Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο καθένας αγοράζει ότι θέλει και αντέχει η τσέπη του. Αν μου ζητήσει κάποιος δανεικά, τότε θα του ζητήσω και το λόγο. Οι τιμές των νέων iPhones είναι στην κατηγορία Samsung. Να θυμίσω ότι το απλό S23 ήρθε στα 999€ στο skroutz… Είναι ακριβά, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα στην κατηγορία τους. Ο καθένας τα διαλέγει σύμφωνα με τα γούστα του. Σε κάποιους αρέσουν, σε άλλους όχι. Τα υπόλοιπα είναι ανούσια λόγια. Η Apple ζητάει και δίνει. Έχει φοβερό οικοσύστημα, φοβερή εμπειρία χρήσης, την καλύτερη software υποστήριξη σε κινητά που υπάρχει, μεταξύ άλλων. Ειναι ακριβά και έχουν περιορισμούς. Σίγουρα δεν είναι για όλους και μιλάω καθαρά από άποψη γούστου και επιλογών. Είναι για όσους μπορούν να δώσουν τα χρήματα αυτής της κατηγορίας κινητών και δέχονται τους περιορισμούς του iOS. Δεν κρίνω. Ο καθένας ότι του αρέσει. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από Tlykog 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Bluedive είπε Pro tip: Να το κρατατε με τα ματια Απο αυτα που διαβαζω εδω οι πιο πολλοι μονο να το κοιτανε μπορουν με τα ματια οχι να το κρατησουν... ουτε με τα χερια ουτε με τα ματια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Με την επόμενη αναβάθμιση του ios θα λυθεί το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Tlykog είπε Ο καθένας αγοράζει ότι θέλει και αντέχει η τσέπη του. Αν μου ζητήσει κάποιος δανεικά, τότε θα του ζητήσω και το λόγο. Οι τιμές των νέων iPhones είναι στην κατηγορία Samsung. Να θυμίσω ότι το απλό S23 ήρθε στα 999€ στο skroutz… Είναι ακριβά, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα στην κατηγορία τους. Ο καθένας τα διαλέγει σύμφωνα με τα γούστα του. Σε κάποιους αρέσουν, σε άλλους όχι. Τα υπόλοιπα είναι ανούσια λόγια. Η Apple ζητάει και δίνει. Έχει φοβερό οικοσύστημα, φοβερή εμπειρία χρήσης, την καλύτερη software υποστήριξη σε κινητά που υπάρχει, μεταξύ άλλων. Ειναι ακριβά και έχουν περιορισμούς. Σίγουρα δεν ρπεινια για όλους. Είναι για όσους μπορούν να δώσουν τα χρήματα αυτής της κατηγορίας κινητών και δέχονται τους περιορισμούς του iOS. Δεν κρίνω. Ο καθένας ότι του αρέσει. Αυτό δεν ισχύει και γενικά δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Έχουν απλά ένα καλό οικοσύστημα/software, όπως και η samsung, και άλλοι. So what δλδ. Συνήθως αυτά τα λένε χρήστες χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία από τεχνολογία γιατί έτσι έχουν μάθει/ακούσει. Δεν σε βάζω σε αυτή την κατηγορία γιατί για να είσαι σε ένα τέτοιο φορουμ είσαι σίγουρα γνώστης της τεχνολογίας. Γενικόλογα. Καλύτερο OS, καλύτερη κάμερα, καλύτερη μπαταρία. Και το αστείο είναι ότι αποδεδειγμένα στην κάμερα είναι στην θέση 3-4 (ανάλογα την έκδοση) και στην μπαταρία άστα... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από atypicalcoder 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, atypicalcoder είπε Αυτό δεν ισχύει και γενικά δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Έχουν απλά ένα καλό οικοσύστημα/software, όπως και η samsung, και άλλοι. So what δλδ. Συνήθως αυτά τα λένε χρήστες χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία από τεχνολογία γιατί έτσι έχουν μάθει/ακούσει. Δεν σε βάζω σε αυτή την κατηγορία γιατί για να είσαι σε ένα τέτοιο φορουμ είσαι σίγουρα γνώστης της τεχνολογίας. Γενικόλογα. Καλύτερο OS, καλύτερη κάμερα, καλύτερη μπαταρία. Και το αστείο είναι ότι αποδεδειγμένα στην κάμερα είναι στην θέση 3-4 (ανάλογα την έκδοση) και στην μπαταρία άστα... Κοιτά το οικοσύστημα της Apple είναι ανώτερο σε ποιότητα αλλά κατώτερο σε ποσότητα. Πλέον και η Samsung δίνει δυνατότητες στο οικοσύστημα μόνο αν έχεις Samsung και μάλιστα σειρά S. Έχει βέβαια το πλεονέκτημα ότι εντάσσεται και στο γενικότερο οικοσύστημα Android. Από εκεί και πέρα σίγουρα οι διάφορες δεν είναι πια τόσο μεγάλες αλλά και η τιμή πλέον είναι κοντά. θετικά και αρνητικά θα βρεις και στους 2. Το κακό είναι ότι πολλοί μη κάτοχοι Apple κράζουν με την πρώτη ευκαιρία χωρίς να έπρεπε να τους νοιάζει. Πολλοί κάτοχοι apple από την άλλη περνάνε στα ψιλά τις αστοχίες. Φυσικά και με ενοχλεί ότι κάνει σημάδια παρότι θα βάλω θήκη έτσι κι αλλιώς. Επίσης ακούγετε ότι είναι λιγότερο ανθεκτικό από το 14 και ότι οι θήκες fine woven γρατζουνιουντε πολύ εύκολα. Επίσης περίμενα μεγαλύτερη αυτονομία. Δεν είναι όμως Deal breaker για μένα. Αντίστοιχα αρνητικά μπορείς να βρεις και στα Samsung. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δε μπορώ να καταλάβω με τις απαιτήσεις που έχουν κάποιοι να είναι "τέλειο" σε όλα το καινούριο iphone, 2000-2500 ευρώ θα κοστίζει μόνο εντάξει και κανένα ψεγάδι να έχει δικαιολογητε με τόσο οικονομική τιμή..... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kevin8 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, ntinosterpsis είπε Η απόδειξη αυτού που έγραψα. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση! Θες να στο εξηγήσω παραπάνω ή θα μπεις στον κόπο να το διαβάσεις και να βάλεις λίγο μυαλό σου να δουλέψει;! ούτε εσύ δεν ξέρεις τι γράφεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Δε μπορώ να καταλάβω με τις απαιτήσεις που έχουν κάποιοι να είναι "τέλειο" σε όλα το καινούριο iphone, 2000-2500 ευρώ θα κοστίζει μόνο εντάξει και κανένα ψεγάδι να έχει δικαιολογητε με τόσο οικονομική τιμή..... το τερμάτισες. Δεν κάνει τόσο. 2000 έχει το max 1tb που δεν νμζ να το πάρουν και πολλοί. Άσε που στην Αμερική (οι περισσότερες πωλήσεις και πιο φθηνά ) οι περισσότεροι το περνούν πολύ πιο φτηνά μέσω των παρόχων ή ανταλλαγής. Τελος, δεν υπάρχει αψεγάδιαστη συσκευή και ούτε το iPhone είναι τόσο πια ακριβό σε σχέση με τα αλλά flagship. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, atypicalcoder είπε και στην μπαταρία άστα... Τώρα που το λες σε πολύωρες κλήσεις οι κάτοχοι iphone μου έχουν κλείσει κάμποσες φορές Μόνο τα pro max αντέχουν Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, atypicalcoder είπε Αυτό δεν ισχύει και γενικά δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Έχουν απλά ένα καλό οικοσύστημα/software, όπως και η samsung, και άλλοι. So what δλδ. Συνήθως αυτά τα λένε χρήστες χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία από τεχνολογία γιατί έτσι έχουν μάθει/ακούσει. Δεν σε βάζω σε αυτή την κατηγορία γιατί για να είσαι σε ένα τέτοιο φορουμ είσαι σίγουρα γνώστης της τεχνολογίας. Γενικόλογα. Καλύτερο OS, καλύτερη κάμερα, καλύτερη μπαταρία. Και το αστείο είναι ότι αποδεδειγμένα στην κάμερα είναι στην θέση 3-4 (ανάλογα την έκδοση) και στην μπαταρία άστα... Στην πρώτη φράση είσαι λάθος. Αν δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα δεν θα πουλούσε. Πουλάει, άρα έχει απόλυτη επαφή. Ξέρει τι κάνει και πως να το κάνει. Η Samsung έχει ένα καλό οικοσύστημα, αλλά υπάρχουν κάποιες παρατηρήσεις εδώ. Επειδή η Apple έφτιαξε πρώτη ένα σύστημα όπου οι συσκευές επικοινωνούσαν μεταξύ τους και η Samsung ακολούθησε, η σωστή φράση είναι ότι "η Samsung έχει απλά ένα καλό οικοσύστημα, περίπου όπως η Apple". Επιπλέον, ονομασέ μου ΜΙΑ ακόμα εταιρεία που να χρησιμοποιεί Google Android και να έχει ένα παρόμοιο οικοσύστημα. Παρόλα αυτά δεν είναι το ίδιο. Η Apple ελέγχει απόλυτα hardware KAI software στις συσκευές της. Αυτό δεν το έχει καμία άλλη εταιρεία. Δυστυχώς. Η Samsung έχει το deck, το οποίο βρίσκω πολύ καλή ιδέα και υλοποίηση, αλλά η εμπειρία χρήσης, γενικότερα είναι υποκειμενική. Εμένα δε μου αρέσει, σε άλλον μπορεί να αρέσει. Το να δίνεις χαρακτηρισμό σε ανθρώπους που πιθανόν διαφωνούν με την άποψή σου σαν "άσχετους με την τεχνολογία" δεν είναι σωστό. Όι απόψεις που γράφω αναφέρονται ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή γνωρίζω κάποια πράγματα από τεχνολογία. Υποθέτω το ίδιο ισχύει και για εσένα. Προαφνώς και υπάρχουν εδώ άτομα που γνωρίζουν πολύ περισσότερα από εμένα. Στο κομμάτι που κάνεις λάθος είναι ότι στις επιλογές δεν υπάρχει η "απόλυτη αλήθεια". Δηλαδή, το να λες κάτι με επιχειρήματα και εγώ να διαφωνώ με τα δικά μου επιχειρήματα δε σημαίνει ότι κάποιος από τους δυο μας είναι άσχετος. Απλά έχουμε διαφορετικά γούστα και στο συγκεκριμένο κομμάτι ζυγίζουμε με διαφορετικό τρόπο τα υπές και τα κατά κάθε αγοράς. Από τα, χωρίς καμία υπερβολή, 54-55 κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου από το 1998 μέχρι σήμερα, μόλις τα 5 ήταν iphones (σημειωτέων δεν είμαι τεχνικός ή ιδιοκτήτης κάποιου καταστήματος με ήδη τεχνολογίας). Μου αρέσουν όλα τα λειτουργικά. Είχα κινητά με iOS, Android, SailfishOS, BBOS, Symbian, Windows και Windows phone, Ubuntu touch καθώς και ένα σωρό με Custom ROMs. Όλα μου άρεσαν και με όλα έκανα τη δουλειά μου, όχι όμως με τον ίδιο τρόπο και όχι στον ίδιο βαθμό. Εκεί κατάλαβα την έννοια της επιλογής. Δεν υπάρχει ΤΟ καλύτερο, υπάρχει μόνο ΤΟ καλύτερο ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. Αφού μιλάς για κάμερα πες μου ένα Android με καλύτερο βίντεο από iphone. Το 3-4 θέση είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ κάμερα. Αν και σε ένα κινητό μετράει το σύνολο και δυστυχώς δεν υπάρχει Android που να συγκεντρώνει καλύτερο σύνολο μετρώντας και πράγματα που δε θα βρεις σε reviews, όπως πχ αναβαθμίσεις. Δε λέει ότι η Samsung, πχ "αναβάθμιση στο πιο σύγχρονο ή κορυφαίο μοντέλο σήμερα και τα υπόλοιπα σε κανά 6μηνο". Στα iphones ΟΛΑ παίρνουν αναβαθμίσεις την ίδια μέρα. Το iphone 13, που έχω αυτή την εποχή, πήρε αναβάθμιση σε iOS 17 ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια μέρα που πήρε και το iphone XS της γυναίκας μου, κινητό του 2018... Βρες μου πόσα Android του 2018 που πήραν επίσημη αναβάθμιση λειτουργικού το 2023;... Αυτό με τη "μπαταρία άστα" επίσης δεν ισχύει. Τα "μεγάλα" μοντέλα (plus και pro max) έχουν φοβερή μπαταρία. Στα μικρότερα μοντέλα τα πράγματα είναι περίπου τα ίδια με τα αντίστοιχα Android ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ. Μιλάμε για κινητά-ναυαρχίδες όχι παντόφλες των 200-250€ με SD-mediatek χαμηλομεσαίας κατηγορίας. Επιπλέον σε προκαλώ να μου βρεις πόσα Android εχουν καλύτερη διαρκεια μπαταρίας με την ίδια χωρητικότητα... Δηλαδή iphones με μπαταρία 3200MAh και κρατάνε όσο Android κινητά με 4000Mah+... Στην πράξη όλες οι ναυαρχίδες μια μέρα βγάζουν. Τα παραπάνω δεν τα κάνω για να υπερασπιστώ την Apple. Απλά θέλω να υπάρχει σωστή ενημέρωση. Έγραψες κάποια πράγματα που δεν ισχύουν και δεν τόνισες πραγματικά μειονεκτήματα της Apple πχ έλλειψη παραμετροποίησης σε σχέση με Android ή ποικιλία συσκευών ή εύρος τιμών κτλ. 11 λεπτά πριν, logistoulis είπε Τώρα που το λες σε πολύωρες κλήσεις οι κάτοχοι iphone μου έχουν κλείσει κάμποσες φορές Μόνο τα pro max αντέχουν Μιλάω κάθε μέρα ΩΡΕΣ. Όχι ώρες. ΩΡΕΣ. Σε φάση που μία φορά το μήνα ο γιατρός μου προτείνει αφωνία για 2 μέρες. Δεν υπερβάλω. Έχω το iphone 13. Ποτέ δεν έμεινα από μπαταρία στη μέρα. Έχω ανοικτά Wifi, data 5G και bluetooth πάντα. Σε σχέση με το μέγεθός τους όλα τα iphones έχουν πάρα πολύ καλές μπαταρίες. Πχ αν πάρεις ένα iphone 13-14 και ένα Samsung s22-s23, που έχουν το ίδιο μέγεθος, πιθανότατα θα κρατήσουν περίπου το ίδιο. Το εκπληκτικό είναι ότι τα iphones το καταφέρνουν με αρκετά μικρότερες μπαταρίες. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει την ουσία, η οποία είναι ότι οι μπαταρίες είναι πολύ καλές τόσο σε Apple, όσο και σε Android. Αυτό το γράφω για χάρη της κουβέντας. Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να πάρω ένα Samsung S23. Πολύ καλή συσκευή. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από Tlykog 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Tlykog είπε Στην πρώτη φράση είσαι λάθος. Αν δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα δεν θα πουλούσε. Πουλάει, άρα έχει απόλυτη επαφή. Ξέρει τι κάνει και πως να το κάνει. Οι πωλήσεις έχουν να κάνουν κυρίως με το πως πουλας κάτι (μαρκετινγκ). Αρκετοί (μπορεί οι περισσότεροι) χρήστες δεν γνωρίζουν τι αγοράζουν. Αναφορά σε κείμενο Η Samsung έχει ένα καλό οικοσύστημα, αλλά υπάρχουν κάποιες παρατηρήσεις εδώ. Επειδή η Apple έφτιαξε πρώτη ένα σύστημα όπου οι συσκευές επικοινωνούσαν μεταξύ τους και η Samsung ακολούθησε, η σωστή φράση είναι ότι "η Samsung έχει απλά ένα καλό οικοσύστημα, περίπου όπως η Apple". Επιπλέον, ονομασέ μου ΜΙΑ ακόμα εταιρεία που να χρησιμοποιεί Google Android και να έχει ένα παρόμοιο οικοσύστημα. Irrelevant γιατί Α) οι περισσότεροι κάτοχοι iPhone δεν έχουν άλλη συσκευή Apple Β) Μια χαρά εμπειρία προσφέρουν και τα android με Windows. Όχι το ίδιο καλή με το οικοσύστημα της Apple αλλά είναι μια χαρά. Αναφορά σε κείμενο Παρόλα αυτά δεν είναι το ίδιο. Η Apple ελέγχει απόλυτα hardware KAI software στις συσκευές της. Αυτό δεν το έχει καμία άλλη εταιρεία. Δυστυχώς. Η Samsung έχει το deck, το οποίο βρίσκω πολύ καλή ιδέα και υλοποίηση, αλλά η εμπειρία χρήσης, γενικότερα είναι υποκειμενική. Εμένα δε μου αρέσει, σε άλλον μπορεί να αρέσει. Η διαφορά είναι μόνο στα benchmarks. Ένα ακόμα γενικό επιχείρημα των χρηστών iPhone. Αναφορά σε κείμενο Το να δίνεις χαρακτηρισμό σε ανθρώπους που πιθανόν διαφωνούν με την άποψή σου σαν "άσχετους με την τεχνολογία" δεν είναι σωστό. Όι απόψεις που γράφω αναφέρονται ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή γνωρίζω κάποια πράγματα από τεχνολογία. Υποθέτω το ίδιο ισχύει και για εσένα. Προαφνώς και υπάρχουν εδώ άτομα που γνωρίζουν πολύ περισσότερα από εμένα. Οι περισσότεροι εκεί έξω δεν είναι γνώστες γιατί δεν τους ενδιαφέρει να είναι. Δεν είναι κακό αυτό. Αναφορά σε κείμενο Αφού μιλάς για κάμερα πες μου ένα Android με καλύτερο βίντεο από iphone. Το 3-4 θέση είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ κάμερα. Αν και σε ένα κινητό μετράει το σύνολο και δυστυχώς δεν υπάρχει Android που να συγκεντρώνει καλύτερο σύνολο μετρώντας και πράγματα που δε θα βρεις σε reviews, όπως πχ αναβαθμίσεις. Δε λέει ότι η Samsung, πχ "αναβάθμιση στο πιο σύγχρονο ή κορυφαίο μοντέλο σήμερα και τα υπόλοιπα σε κανά 6μηνο". Στα iphones ΟΛΑ παίρνουν αναβαθμίσεις την ίδια μέρα. Το iphone 13, που έχω αυτή την εποχή, πήρε αναβάθμιση σε iOS 17 ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια μέρα που πήρε και το iphone XS της γυναίκας μου, κινητό του 2018... Βρες μου πόσα Android του 2018 που πήραν επίσημη αναβάθμιση λειτουργικού το 2023;... Μίλησα για την φωτογραφία. Στο video το iPhone είναι όντως πολύ πιο μπροστα, γιατί τα android δεν ασχολούνται κιόλας. Αναφορά σε κείμενο Αυτό με τη "μπαταρία άστα" επίσης δεν ισχύει. Τα "μεγάλα" μοντέλα (plus και pro max) έχουν φοβερή μπαταρία. Στα μικρότερα μοντέλα τα πράγματα είναι περίπου τα ίδια με τα αντίστοιχα Android ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ. Μιλάμε για κινητά-ναυαρχίδες όχι παντόφλες των 200-250€ με SD-mediatek χαμηλομεσαίας κατηγορίας. Επιπλέον σε προκαλώ να μου βρεις πόσα Android εχουν καλύτερη διαρκεια μπαταρίας με την ίδια χωρητικότητα... Δηλαδή iphones με μπαταρία 3200MAh και κρατάνε όσο Android κινητά με 4000Mah+... Στην πράξη όλες οι ναυαρχίδες μια μέρα βγάζουν. Η μπαταρία όντως έχει βελτιωθεί στα iPhone σε σχέση με πριν 2-3 χρόνια που ήταν για πλάκα. Και όντως έχει μείνει λίγο σαν meme αυτό με την μπαταρία. Αλλά και πάλι είναι αρκετά πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pico1986 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Και προφανώς το έκανε για να μπορεί ο διπλανό σου να ξεχωρίσει ότι είναι το καινούργιο μοντέλο και όχι το περσινό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purespyros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 22/9/2023 στις 9:38 ΜΜ, polaki είπε Και στους αναγνώστες της, μη σου πω από αυτά που βλέπω... εγώ είμαι πελάτης της χρόνια, και πέραν του τηλεφώνου δηλαδή. Απλά θεωρώ ότι το να έχεις μια τέτοια συσκευή χωρις προστασία είναι κουταμάρα από μόνη της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 19 hours ago, atypicalcoder said: για να είσαι σε ένα τέτοιο φορουμ είσαι σίγουρα γνώστης της τεχνολογίας. Καλά μην το δένεις αυτό. Δε γράφω για το παιδί πιο πάνω, αλλά έχουμε διαβάσει και διαμάντια εδώ μέσα On 22/09/2023 at 21:09, lawlezz said: Το μίσος που βγάζετε μερικοί επειδή δεν μπορείτε ν το αγοράσετε πρέπει να το κοιτάξετε Γιατί, κότερο είναι και δεν μπορούμε να το αγοράσουμε; Ελάτε στα συγκαλά σας ορισμένοι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 23 minutes ago, purespyros said: εγώ είμαι πελάτης της χρόνια, και πέραν του τηλεφώνου δηλαδή. Απλά θεωρώ ότι το να έχεις μια τέτοια συσκευή χωρις προστασία είναι κουταμάρα από μόνη της. θα συμφωνήσω, η τελευταία φορά που έκανα ηρωισμούς ήταν στο iPhone 4 που μου έπεσε το 2012 και έσπασε. 100€ ήταν για να το φτιάξω, αν είχα θήκη όπως έχω πλέον σε κάθε κινητο από τότε, δεν θα είχε πάθει τίποτα. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο όμορφο με το να το έχω γυμνό, αλλά εκτιμάω τα χρήματα που βγάζω και δεν θέλω να τα σκορπάω επειδή είμαι ατζαμής. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα