Προς το περιεχόμενο

Η Apple λέει πως οι δαχτυλιές ενδέχεται «να αλλοιώσουν προσωρινά το χρώμα» του πλαισίου τιτανίου στα μοντέλα iPhone 15 Pro

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε

Αυτή είναι η πρώτη κίνηση που κάνω και εγώ πάντα. Μόλις μπει μέσα η SIM, και πριν καν ενεργοποιηθεί για πρώτη φορά το κινητό, τοποθετείται στη θήκη. Τζαμάκι δεν βάζω στα δικά μου προς το παρόν, αλλά αν κάποτε αρχίσω να το κάνω, κι εκείνο από την πρώτη στιγμή θα μπαίνει. Αλλά μην ξεχνάμε τις σειρές παραγωγής Apple TV+, όλες οι Apple συσκευές εκεί είναι γυμνές, θεωρείται "πασέ" να βάζεις θήκη στο iPhone, ακόμα και γνήσια! 😁

πασε ξε πασε ειναι κριμα να εχεις ενα τηλέφωνο αυτής της αξίας τόσο πολυ εκτεθιμένο. Επίσης, οταν ειναι χωρις θήκη νομιζω ότι αφενώς κατι του λείπει αφετέρου γλιστράει περισσοτερο οποτε έτσι κι αλλιως θα μου έφευγε απο τα χέρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πάντως αυτό το πρόβλημα, που προκύπτει από τη βαφή του τιτανίου, δίνει και μια απάντηση στο γιατί η Apple δεν κυκλοφόρησε το Apple Watch Ultra 2 και σε μαύρο χρώμα παρά τις περί του αντιθέτου φήμες. Επειδή το ρολόι είναι κάτι που είναι συνεχώς ορατό στο χέρι μας, και -αντίθετα με το iPhone- στο 90% των περιπτώσεων δεν του βάζεις θήκη, θα ήταν αρκετά αντιαισθητικό να φαίνεται συνεχώς με τις "δαχτυλιές"/"αποχρωματισμό".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...