HALF EVIL Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 22/9/2023 στις 9:24 ΜΜ, gadgetseek είπε Δεν είναι μίσος, ούτε καν εμπάθεια.. Πιο πολύ τρολάρισμα απέναντι σε μία εταιρεία που βγάζει ενίοτε - ειδησεογραφικά - αρκετό γέλιο, μη χάνοντας ευκαιρία να μας δείξει ότι ζει σ' ένα παράλληλο, παράλογο σύμπαν (όπου υπάρχει μόνο αυτή). Είμαι σίγουρος ότι αν κάμποσοι users των νέων iphones δηλώσουν στα social media ότι κοιτάζοντας την οθόνη "ματιάστηκαν", η εταιρεία θα σπεύσει να προσφέρει τις κατάλληλες οδηγίες για - online? - ξεμάτιασμα.. i-mati (μόνο 99,66 Ε.. προσφορά γνωριμίας..) Υ.Γ: Και δεν είναι ότι δε μπορούμε, είναι ότι δε θέλουμε να τα αγοράσουμε (ή ότι τα αγοράσαμε και δεν μας άρεσαν..) Το γνωστό επιχείρημα ορισμένων κομπλεξικών. Αφού δεν έχεις λεφτά για bmw δεν δικαιούσαι να έχεις άποψη , που δεν είναι καν άποψη , τρολλάρισμα στο τρολλάρισμα της Apple είναι. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Σκεφτόμουν να πάω για πρώτη φορά σε iPhone αλλά βλέποντας τα βίντεο με το πόσο εύκολα σπάει το γυαλί από πίσω τώρα είμαι πολύ σκεπτικός. 1
polaki Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Exodia The Forbidden One said: Σκεφτόμουν να πάω για πρώτη φορά σε iPhone αλλά βλέποντας τα βίντεο με το πόσο εύκολα σπάει το γυαλί από πίσω τώρα είμαι πολύ σκεπτικός. Φοβερή λογική... Να το προσέχεις ακριβώς όπως θα πρόσεχες αν είχες 1500€ σε χαρτονομίσματα στην τσέπη. Δε νομίζω να σου ξέφευγαν στο δρόμο, μάλλον θα πρόσεχες. Εναλλακτικά, βάλε μία θήκη βρε άνθρωπε, 9 στους 10 που χρησιμοποιούμε θήκη, ε κάποιο λόγο θα έχουμε.... 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, polaki είπε Φοβερή λογική... Να το προσέχεις ακριβώς όπως θα πρόσεχες αν είχες 1500€ σε χαρτονομίσματα στην τσέπη. Δε νομίζω να σου ξέφευγαν στο δρόμο, μάλλον θα πρόσεχες. Εναλλακτικά, βάλε μία θήκη βρε άνθρωπε, 9 στους 10 που χρησιμοποιούμε θήκη, ε κάποιο λόγο θα έχουμε.... Όσο και να προσέχεις η μλκ δεν ξέρεις πότε μπορεί να γίνει, η θήκη είναι λύση αλλά χάνεις αυτό το premium που έχεις πληρώσει.
koutsis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Exodia The Forbidden One said: Σκεφτόμουν να πάω για πρώτη φορά σε iPhone αλλά βλέποντας τα βίντεο με το πόσο εύκολα σπάει το γυαλί από πίσω τώρα είμαι πολύ σκεπτικός. 9 minutes ago, Exodia The Forbidden One said: Όσο και να προσέχεις η μλκ δεν ξέρεις πότε μπορεί να γίνει, η θήκη είναι λύση αλλά χάνεις αυτό το premium που έχεις πληρώσει. Δηλαδη εσυ είχες σκοπό να αγοράσεις κινητό 1200 ευρώ, να μην βάλεις καμία θήκη για προστασία και επίπλέον να το ρίχνεις και κάτω στα τσιμέντα περιμένοντας να μην παθαίνει τίποτα. Και σε χαλασε που σε ενα βιντεο στο you tube ενας το έριξε και εσπασε και δεν το αγοράζεις! Κατάλαβα καλα ?? 1
oldnew Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 4 minutes ago, koutsis said: Δηλαδη εσυ είχες σκοπό να αγοράσεις κινητό 1200 ευρώ, να μην βάλεις καμία θήκη για προστασία και επίπλέον να το ρίχνεις και κάτω στα τσιμέντα περιμένοντας να μην παθαίνει τίποτα. Και σε χαλασε που σε ενα βιντεο στο you tube ενας το έριξε και εσπασε και δεν το αγοράζεις! Κατάλαβα καλα ?? Ποιο το νόημα να εχει τιτάνιο, γυαλι κλπ αφού ολοι παραδέχεστε οτι τελικά θα μπει σε μια πλαστικούρα θηκη? Ειλικρινά μιλάω, το ιδιο ισχύει και για ολα τα ακριβά android. Προσωπικά και καρφι δε μου καίγεται αν το πλαίσιο ειναι απο τιτάνιο ή απο τσιγκο στο βαθμό που μοιάζει όμορφο. 2
koutsis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, oldnew said: Ποιο το νόημα να εχει τιτάνιο, γυαλι κλπ αφού ολοι παραδέχεστε οτι τελικά θα μπει σε μια πλαστικούρα θηκη? Ειλικρινά μιλάω, το ιδιο ισχύει και για ολα τα ακριβά android. Προσωπικά και καρφι δε μου καίγεται αν το πλαίσιο ειναι απο τιτάνιο ή απο τσιγκο στο βαθμό που μοιάζει όμορφο. Αυτό λέω κι εγώ. Η μόνη στιγμή που είδα πως ήταν το κινητό μου χωρίς θήκη και από τι υλικά ήταν, ήταν όταν έβγαλα τη θήκη για να αλλάξω sim. Απο ότι υλικό και να είναι το κινητό, αν πέσει κάτω στα τσιμέντα θα σπάσει αν δεν έχει θήκη. έτσι κι αλλιώς το τιτάνιο είναι μόνο περιμετρικά, μπρός και πίσω είναι γυαλί και αυτό σπάει όχι το τιτάνιο! Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από koutsis 4
d4mage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Σε εμένα πάντως έφυγε το χρώμα στις γωνίες του iphone 11 όπου από την πρώτη στιγμή ήταν μόνιμα σε θήκη προστασίας. Να επισημάνω πως οι θήκες ήταν Uniq της iStorm και Spigen από Spaceboy. Άντε να αποδείξεις πως η φθορά του έγινε από αυτό... 1
oldnew Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 minutes ago, koutsis said: Αυτό λέω κι εγώ. Η μόνη στιγμή που είδα πως ήταν το κινητό μου χωρίς θήκη και από τι υλικά ήταν, ήταν όταν έβγαλα τη θήκη για να αλλάξω sim. Απο ότι υλικό και να είναι το κινητό, αν πέσει κάτω στα τσιμέντα θα σπάσει αν δεν έχει θήκη. έτσι κι αλλιώς το τιτάνιο είναι μόνο περιμετρικά, μπρός και πίσω είναι γυαλί και αυτό σπάει όχι το τιτάνιο! To galaxy s10 lite που εχω 3 χρόνια είναι πλαστική η πλάτη (plastiglass το λεει η σαμσουνγκ γιατί μοιάζει με γυαλί) . Εχω βαλει ενα αυτοκόλλητο καρμπόν, που ουτε ογκο δίνει και φαίνεται και όμορφο. Έχει και ενα tempered glass στην οθονη. Έχει φαει τα πεσίματα του αιώνα αυτα τα χρόνια και αν εξαιρέσουμε μερικα σημαδάκι που δύσκολα φαίνονται στο μεταλλικό μπεζελ, είναι σαν καινούριο. Χωρίς θηκη. Το καλύτερο υλικό πραγματικά είναι το πλαστικό. Ετσι και αλλιως τι γυαλί είχε, τι πλαστικό, το αυτοκόλλητο θα έβλεπα. Απλά τώρα αντέχει και στις πτώσεις λόγω πλαστικού. Ολα αυτα με τα γυαλιά είναι για να πληρώνουμε για τα σπασίματα. Περιμένω ενα fold 5. Μακάρι να είχε πλάστικη πλάτη και αυτο, για να μη νομίζετε ότι επειδή το νυν κινητό δεν είχε γυαλί τα γραφω. Δυστυχώς σε αυτό δε θα βαλω αυτοκόλλητο στην πλάτη γιατί έχει γυαλί. Η αμέσως καλύτερη λύση θήκη απο ανθρακονηματα. Μισό χιλιοστο ωστε να μη δίνει όγκο και όμορφη. Προστατευει και κάπως.. (το ανθρακονημα είναι απορροφητικο των κραδασμών ακόμα και με τοσο μικρό πάχος κάτι κάνει. Σίγουρα καλύτερο απο πλαστικού ίδιου πάχους). Και πάλι αν γλυτώσω το σπάσιμο θα ανάψω λαμπάδα.. Αυτά με τα τιτανια προσωπικα γελάω, και δε θέλω να θίξω κανένα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από oldnew
koutsis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 9 minutes ago, oldnew said: To galaxy s10 lite που εχω 3 χρόνια είναι πλαστική η πλάτη (plastiglass το λεει η σαμσουνγκ γιατί μοιάζει με γυαλί) . Εχω βαλει ενα αυτοκόλλητο καρμπόν, που ουτε ογκο δίνει και φαίνεται και όμορφο. Έχει και ενα tempered glass στην οθονη. Έχει φαει τα πεσίματα του αιώνα αυτα τα χρόνια και αν εξαιρέσουμε μερικα σημαδάκι που δύσκολα φαίνονται στο μεταλλικό μπεζελ, είναι σαν καινούριο. Χωρίς θηκη. Το καλύτερο υλικό πραγματικά είναι το πλαστικό. Ετσι και αλλιως τι γυαλί είχε, τι πλαστικό, το αυτοκόλλητο θα έβλεπα. Απλά τώρα αντέχει και στις πτώσεις λόγω πλαστικού. Ολα αυτα με τα γυαλιά είναι για να πληρώνουμε για τα σπασίματα. Περιμένω ενα fold 5. Μακάρι να είχε πλάστικη πλάτη και αυτο, για να μη νομίζετε ότι επειδή το νυν κινητό δεν είχε γυαλί τα γραφω. Δυστυχώς σε αυτό δε θα βαλω αυτοκόλλητο στην πλάτη γιατί έχει γυαλί. Η αμέσως καλύτερη λύση θήκη απο ανθρακονηματα. Μισό χιλιοστο ωστε να μη δίνει όγκο και όμορφη. Προστατευει και κάπως.. Και πάλι αν γλυτώσω το σπάσιμο θα ανάψω λαμπάδα.. Αυτά με τα τιτανια προσωπική γελάω, και δε θέλω να θίξω κανένα. To τιτάνιο φαντάζομαι χρησιμεύει για να είναι πιο ελαφρύ το κινητό και ίσως να μην γίνονται αυτές οι λακούβες και τα dents αν σου πέσει πλάγια χωρίς θήκη. Αλλα το γυαλί μπρός/πίσω θα σπασει ότι και να κάνεις...
oldnew Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, koutsis said: To τιτάνιο φαντάζομαι χρησιμεύει για να είναι πιο ελαφρύ το κινητό και ίσως να μην γίνονται αυτές οι λακούβες και τα dents αν σου πέσει πλάγια χωρίς θήκη. Αλλα το γυαλί μπρός/πίσω θα σπασει ότι και να κάνεις... Μπροστά βάζεις tempered. Πίσω όντως κινδύνευει.. Είπαμε, μακάρι να μην είχε γυαλί.. Αγοράζεις ενα μπιμπελό και δεν το χαίρεσαι ποτέ γιατί είναι μεσα σε μια πλαστικούρα. Προσωπικά ποτέ δεν το χώνεψα αυτο. Και θήκη οταν βαζω είναι πάντα τσιγάροχαρτο. Βέβαια μια φορά που έσπασα ενα κινητο, για κανα 6μηνο εβαλα θήκη ψιλο χοντρή .. Δε με έπαιρνε ψυχολογικά να ξανα αλλάξω κινητό τοσο γρήγορα.. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από oldnew
polaki Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, oldnew said: Ποιο το νόημα να εχει τιτάνιο, γυαλι κλπ αφού ολοι παραδέχεστε οτι τελικά θα μπει σε μια πλαστικούρα θηκη? Ειλικρινά μιλάω, το ιδιο ισχύει και για ολα τα ακριβά android. Προσωπικά και καρφι δε μου καίγεται αν το πλαίσιο ειναι απο τιτάνιο ή απο τσιγκο στο βαθμό που μοιάζει όμορφο. Πραγματικά, ούτε και εμένα. Μακάρι να ήταν απτό πιο ελαφρύ πλαστικό που υπάρχει, αρκει να γλιτώναμε μερικά γραμμάρια βάρους. 1 hour ago, d4mage said: Σε εμένα πάντως έφυγε το χρώμα στις γωνίες του iphone 11 όπου από την πρώτη στιγμή ήταν μόνιμα σε θήκη προστασίας. Να επισημάνω πως οι θήκες ήταν Uniq της iStorm και Spigen από Spaceboy. Άντε να αποδείξεις πως η φθορά του έγινε από αυτό... Κάτι αντίστοιχο έχει γίνει και σε μένα στο 11. Και όχι μόνο στις γωνιές αλλά και εκεί που μπαίνει η SIM, που κυριολεκτικά δεν το ακουμπάει κανεις το σημείο αφού είναι και μέσα σε θήκη. 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, koutsis είπε Δηλαδη εσυ είχες σκοπό να αγοράσεις κινητό 1200 ευρώ, να μην βάλεις καμία θήκη για προστασία και επίπλέον να το ρίχνεις και κάτω στα τσιμέντα περιμένοντας να μην παθαίνει τίποτα. Και σε χαλασε που σε ενα βιντεο στο you tube ενας το έριξε και εσπασε και δεν το αγοράζεις! Κατάλαβα καλα ?? Να το ρίχνω κάτω όχι τουλάχιστον όχι εσκεμμένα, να το έχω χωρίς θήκη ναι θέλω που και που να το βγάζω και να νιώθω το υλικό που έχω πληρώσει. Έχω τώρα το s21 fe και έχω μόνο μεμβράνη πίσω έβγαλα την θήκη γιατί δεν είχε την ωραία αίσθηση που είχε και ευτυχώς είναι πλαστικό και δεν σπάει.
atheatos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Και εγώ αφού κατέστρεψα μερικά ακριβά ρολόγια ,το γύρισα σε πλαστικό Casio g shock και ησύχασα... Τα μεταξωτά βρακια θέλουν και επιδεξιους.... Θα συνέχιζα και με άλλες παροιμίες, αλλά σέβομαι όσους γράφουν στα θέματα της Apple, πάντα με τον "ίδιο" τρόπο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα