Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Επιτελους παρελαβα και γω και μετα απο σχεδον 30 ωρες χρησης και μιας φορτισης εχω μια αποψη.
Ερχομαι απο p30 pro 4.5 ετων και δεν περιμενα να δω τοση διαφορα στο γενικο δουλεμα. Το πιασιμο στο χερι ειναι απιστευτο χωρις θηκη. Γυαλι εβαλα panze απο κωτσο και θηκες εχω απο temu. 
Αυτο που με τρελανε περισσοτερο και φωναζα απο χαρα ηταν οτι το youtube(εφοσον υπαρχει premium) οταν κανεις minimize δεν πιανει καθολου χωρο στην οθονη αλλα μονο στο Notch. Το λεω και χαιρομαι χαχαχα
Κατα τα αλλα ειναι μια συσκευη που πληρωνεις και σου δινει οτι αναζητας. Απλα θελει χρονο για οσους ερχονται πρωτη φορα απο ανδροιδ.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Καλησπερα σε ολους. Επιτελους παρελαβα και γω και μετα απο σχεδον 30 ωρες χρησης και μιας φορτισης εχω μια αποψη.
Ερχομαι απο p30 pro 4.5 ετων και δεν περιμενα να δω τοση διαφορα στο γενικο δουλεμα. Το πιασιμο στο χερι ειναι απιστευτο χωρις θηκη. Γυαλι εβαλα panze απο κωτσο και θηκες εχω απο temu. 
Αυτο που με τρελανε περισσοτερο και φωναζα απο χαρα ηταν οτι το youtube(εφοσον υπαρχει premium) οταν κανεις minimize δεν πιανει καθολου χωρο στην οθονη αλλα μονο στο Notch. Το λεω και χαιρομαι χαχαχα
Κατα τα αλλα ειναι μια συσκευη που πληρωνεις και σου δινει οτι αναζητας. Απλα θελει χρονο για οσους ερχονται πρωτη φορα απο ανδροιδ.

Το panze γυαλί σου τρώει καθόλου οθονη γυρω γύρω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, Ronnie1985 said:

Το panze γυαλί σου τρώει καθόλου οθονη γυρω γύρω;

εχω την εντυπωση πως οχι, αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος φιλε μου.

Επεξ/σία από Lewnidas1995
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Αν το ψάξεις θα δεις πως υπάρχει γενικό πρόβλημα με τα τζαμακια που έχουν μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω για τα φετινά 15αρια λόγω τον πολύ λεπτών bezels

Δημοσ.
6 hours ago, Lewnidas1995 said:

Σε 15 pro με κλασική θήκη (πλαστικη / σιλικόνη διαφανή χωρισ χρωματα και ιστοριες) το panzer κάθισε τέλεια (ίσωσ απειροελάχιστο κενό μπορεί και όχι αλλα με θήκη δε βλεπω κάτι).

Δημοσ.
On 11/11/2023 at 10:46, aces said:

Απο θηκες περα απο Spigen που ειναι οκ υπαρχουν και ESR & Τorras που ειναι λιγο καλυτερες σε ποιοτητα. Το Panzerglass ειναι καλυτερο απο Spigen χωρις να σημαινει οτι με Spigen δεν θα εισαι οκ αφου ειναι δοκιμασμενα. Απλα εχουν λιγο καλυτερη ποιοτητα κ ειναι κατα πολυ ακριβοτερα.

Spigen δες εδω https://spaceboy.io/

ESR / Torras δες εδω https://the-istore.gr/

Τα κατ/ματα αυτα ειναι και τα επισημα για αξεσουαρ & δοκιμασμενα.

Για φορτιση οποτε θες φορτισε το :)

Πώς πάνε από grip τα Torras; Η επιφάνεια φαίνεται εντελώς λεία.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VaggD είπε

Πώς πάνε από grip τα Torras; Η επιφάνεια φαίνεται εντελώς λεία.

Ειναι λιγο πιο σταθερες οι Torras εξου κ οι χρηματικες διαφορες. Πρεπει να εχει καποια σειρα diamond που αξιζει.

Και οι ESR ειναι λιγο καλυτερες τελικά απο Spigen στο κρατημα.

Φαινονται μισο-κλικ πιο ποιοτικες. Βεβαια ολα ειναι υποκειμενικά αλλα απο εδω & περα ESR κ σε κινητα :) Σε iPad ειναι καιρο με ESR.

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, aces said:

Ειναι λιγο πιο σταθερες οι Torras εξου κ οι χρηματικες διαφορες. Πρεπει να εχει καποια σειρα diamond που αξιζει.

Και οι ESR ειναι λιγο καλυτερες τελικά απο Spigen στο κρατημα.

Φαινονται μισο-κλικ πιο ποιοτικες. Βεβαια ολα ειναι υποκειμενικά αλλα απο εδω & περα ESR κ σε κινητα :) Σε iPad ειναι καιρο με ESR.

Χρόνια χρησιμοποιώ Spigen και δεν έχω κανένα παραπάνω από προστασία αν και δεν έχει πέσει από κανένα σοβαρό ύψος, τα κλασικά κρεβάτι, καναπές και καμία φορά από καρέκλα. Εκεί που πάντα ήθελα κάτι παραπάνω ήταν το grip.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Ronnie1985 said:

Αν το ψάξεις θα δεις πως υπάρχει γενικό πρόβλημα με τα τζαμακια που έχουν μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω για τα φετινά 15αρια λόγω τον πολύ λεπτών bezels

57 minutes ago, gianso said:

Σε 15 pro με κλασική θήκη (πλαστικη / σιλικόνη διαφανή χωρισ χρωματα και ιστοριες) το panzer κάθισε τέλεια (ίσωσ απειροελάχιστο κενό μπορεί και όχι αλλα με θήκη δε βλεπω κάτι).

Εχω την εντυπωση πως το PanzeGlass ειναι μονο για 15 pro max ενώ καποια αλλα στην αρχη εδιναν τα παλια για 14 pro max που λογικα εχουν πιο φαρδια μαυρα. Φιλος με 15 pro max εβαλε spigen απο 14 pro max και οντως εκρυβε λιγο οθονη , αλλα τοσο που δεν κατλαβαινες τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...