korakios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Για πείτε ,το cu κάνει φραγή στο τρίμηνο , νομίζω what's up χειρότερα , μου είπε φίλος μου για Q , γίνεται μεταφορά αριθμού ? (όχι καρτοπρόγραμμα)
gorge18 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, korakios είπε Για πείτε ,το cu κάνει φραγή στο τρίμηνο , νομίζω what's up χειρότερα , μου είπε φίλος μου για Q , γίνεται μεταφορά αριθμού ? (όχι καρτοπρόγραμμα) Αν το θες για συναγερμό, εγω εχω το https://www.iotsim.gr. 2
korakios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, gorge18 είπε Αν το θες για συναγερμό, εγω εχω το https://www.iotsim.gr. ευχαριστώ αλλά δε θέλω για συναγερμό κτλ αυτοματισμού χρήσεις 1
jkoukos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 22/9/2023 στις 1:48 ΜΜ, korakios είπε Για πείτε ,το cu κάνει φραγή στο τρίμηνο , νομίζω what's up χειρότερα , μου είπε φίλος μου για Q , γίνεται μεταφορά αριθμού ? Σε όλους στο 3μηνο μπαίνει φραγή αν δεν έχεις κάνει ανανέωση. Φορητότητα του αριθμού γίνεται σε όλους, είτε σε κανονικό συμβόλαιο, είτε σε καρτοσυμβόλαιο είτε σε απλή καρτοκινητή. 1
korakios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 23/9/2023 στις 5:12 ΜΜ, jkoukos είπε Σε όλους στο 3μηνο μπαίνει φραγή αν δεν έχεις κάνει ανανέωση. Φορητότητα του αριθμού γίνεται σε όλους, είτε σε κανονικό συμβόλαιο, είτε σε καρτοσυμβόλαιο είτε σε απλή καρτοκινητή. τελικά σε άλλους μπαίνει και νωρίτερα φραγή , μετά απο 2 μήνες , αλλά κατέληξα σε f2g που έχει επιλογή ανανέωσης με 1€ ταρίφα αν γνωρίζει άλλος φθηνότεη λύση απο τα καρτέλ στην Ελλάδα ας ενημερώσει Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από korakios
soul_d Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, korakios είπε τελικά σε άλλους μπαίνει και νωρίτερα φραγή , μετά απο 2 μήνες , αλλά κατέληξα σε f2g που έχει επιλογή ανανέωσης με 1€ ταρίφα αν γνωρίζει άλλος φθηνότεη λύση απο τα καρτέλ στην Ελλάδα ας ενημερώσει Αυτό με 1€ που το βρήκες; Γιατί στους δικούς μου αριθμούς, δεν εμφανίζει κάτι
korakios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, soul_d είπε Αυτό με 1€ που το βρήκες; Γιατί στους δικούς μου αριθμούς, δεν εμφανίζει κάτι δεν το δοκίμασα ακόμα , αλλά το δείχνει σαν επιλογή για online ανανέωση θα κατεβάσω την εφαρμογή απ οεβδομάδα , προς το παρών η κάρτα είναι σε απλό κινητό για ηλικιωμένους
soul_d Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, korakios είπε δεν το δοκίμασα ακόμα , αλλά το δείχνει σαν επιλογή για online ανανέωση θα κατεβάσω την εφαρμογή απ οεβδομάδα , προς το παρών η κάρτα είναι σε απλό κινητό για ηλικιωμένους Στην επιλογή για online ανανέωση, δείχνει 8,10,12 κτλ Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από soul_d
korakios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 59 λεπτά πριν, soul_d είπε Στην επιλογή για online ανανέωση, δείχνει 8,10,12 κτλ όταν κατεβάσω το app και έχω το κινητό στα χέρια (είναι διαδικασία) , θα ποστάρω προς το παρών το επιβεβαίωσαν σε δίπλα φόρουμ άλλα μέλη και το δείχνει σαν επιλογή το site στο hottip Spoiler
mphxths Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, korakios said: όταν κατεβάσω το app και έχω το κινητό στα χέρια (είναι διαδικασία) , θα ποστάρω προς το παρών το επιβεβαίωσαν σε δίπλα φόρουμ άλλα μέλη και το δείχνει σαν επιλογή το site στο hottip Reveal hidden contents Αναφερεται σε πακετο data , οχι στο διαθεσιμο υπολοιπο . Το πακετο ειναι αυτο εδω. Δεν ειναι ανανεωση του υπολοιπου. Ειναι αγορα πακετου με 0.90 ευρω. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από mphxths
Λύση btcminer22 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 https://prnt.sc/KERhFDHSurMh έκανα ανανέωση 1 ευρώ για 2 μήνες το υπόλοιπο είναι 0,94 ευρω 3
soul_d Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, btcminer22 είπε https://prnt.sc/KERhFDHSurMh έκανα ανανέωση 1 ευρώ για 2 μήνες το υπόλοιπο είναι 0,94 ευρω Αυτό όμως είναι free2go. Ενδιαφέρον!
korakios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, soul_d είπε Αυτό όμως είναι free2go. Ενδιαφέρον! εξαρχής για f2g λέγαμε για το 1€ _________________ πάντως διάβασα οτι σε εισερχόμενη κλήση αν έχεις κάτω απο 1€ , βάζει αυτόν που σε παίρνει τηλ σε αναμονή και εσύ ακούς μήνυμα οτι έχεις κάτω απο € (μετά συνεχίζει η κλήση κανονικά) 1
btcminer22 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό γιατί έχω ακόμη λεπτά ομιλίας από το αρχικό πακέτο που μου δώσανε με την κάρτα sim... μετά έκανα ανανέωση με 1 ευρω online (υπόλοιπο 0,94 ευρώ )και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.... με την ανανέωση του 1 ευρώ ανανεώνετε το δίμηνο όχι όμως τα πακέτα που έχεις ..... μπορείς όμως να πάρεις unlimited data με 0,90 ευρώ για μια ήμερα.
soul_d Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Στις 7/10/2023 στις 7:46 ΜΜ, korakios είπε εξαρχής για f2g λέγαμε για το 1€ _________________ πάντως διάβασα οτι σε εισερχόμενη κλήση αν έχεις κάτω απο 1€ , βάζει αυτόν που σε παίρνει τηλ σε αναμονή και εσύ ακούς μήνυμα οτι έχεις κάτω απο € (μετά συνεχίζει η κλήση κανονικά) Είχα διαβάσει για τη frog. Όπως και να χει, πολύ καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα