Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πείτε ,το cu κάνει φραγή στο τρίμηνο , νομίζω what's up χειρότερα ,  μου είπε φίλος μου για Q , γίνεται μεταφορά αριθμού ?

(όχι καρτοπρόγραμμα)

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, korakios είπε

Για πείτε ,το cu κάνει φραγή στο τρίμηνο , νομίζω what's up χειρότερα ,  μου είπε φίλος μου για Q , γίνεται μεταφορά αριθμού ?

(όχι καρτοπρόγραμμα)

Αν το θες για συναγερμό, εγω εχω το https://www.iotsim.gr

• Like 2
Δημοσ.
Στις 22/9/2023 στις 1:48 ΜΜ, korakios είπε

Σε όλους στο 3μηνο μπαίνει φραγή αν δεν έχεις κάνει ανανέωση. Φορητότητα του αριθμού γίνεται σε όλους, είτε σε κανονικό συμβόλαιο, είτε σε καρτοσυμβόλαιο είτε σε απλή καρτοκινητή.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/9/2023 στις 5:12 ΜΜ, jkoukos είπε

Σε όλους στο 3μηνο μπαίνει φραγή αν δεν έχεις κάνει ανανέωση. Φορητότητα του αριθμού γίνεται σε όλους, είτε σε κανονικό συμβόλαιο, είτε σε καρτοσυμβόλαιο είτε σε απλή καρτοκινητή.

τελικά σε άλλους μπαίνει και νωρίτερα φραγή , μετά απο 2 μήνες , αλλά κατέληξα σε f2g που έχει επιλογή ανανέωσης με 1€ ταρίφα

αν γνωρίζει άλλος φθηνότεη λύση απο τα καρτέλ στην Ελλάδα ας ενημερώσει

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
8 ώρες πριν, korakios είπε

τελικά σε άλλους μπαίνει και νωρίτερα φραγή , μετά απο 2 μήνες , αλλά κατέληξα σε f2g που έχει επιλογή ανανέωσης με 1€ ταρίφα

αν γνωρίζει άλλος φθηνότεη λύση απο τα καρτέλ στην Ελλάδα ας ενημερώσει

Αυτό με 1€ που το βρήκες; Γιατί στους δικούς μου αριθμούς, δεν εμφανίζει κάτι 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, soul_d είπε

Αυτό με 1€ που το βρήκες; Γιατί στους δικούς μου αριθμούς, δεν εμφανίζει κάτι 

δεν το δοκίμασα ακόμα , αλλά το δείχνει σαν επιλογή για online ανανέωση

θα κατεβάσω την εφαρμογή απ οεβδομάδα , προς το παρών η κάρτα είναι σε απλό κινητό για ηλικιωμένους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, korakios είπε

δεν το δοκίμασα ακόμα , αλλά το δείχνει σαν επιλογή για online ανανέωση

θα κατεβάσω την εφαρμογή απ οεβδομάδα , προς το παρών η κάρτα είναι σε απλό κινητό για ηλικιωμένους

Στην επιλογή για online ανανέωση, δείχνει 8,10,12 κτλ

Screenshot_2023-10-07-00-59-31-38_cb84e492761bd37f592463c8ec9271cc~2.jpg

Επεξ/σία από soul_d
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, soul_d είπε

Στην επιλογή για online ανανέωση, δείχνει 8,10,12 κτλ

Screenshot_2023-10-07-00-59-31-38_cb84e492761bd37f592463c8ec9271cc~2.jpg

όταν κατεβάσω το app και έχω το κινητό στα χέρια (είναι διαδικασία) , θα ποστάρω

προς το παρών το επιβεβαίωσαν σε δίπλα φόρουμ άλλα μέλη και το δείχνει σαν επιλογή το site στο hottip

Spoiler

image.png.330dfd276b92ed370e6f60d763948d03.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, korakios said:

όταν κατεβάσω το app και έχω το κινητό στα χέρια (είναι διαδικασία) , θα ποστάρω

προς το παρών το επιβεβαίωσαν σε δίπλα φόρουμ άλλα μέλη και το δείχνει σαν επιλογή το site στο hottip

Reveal hidden contents

image.png.330dfd276b92ed370e6f60d763948d03.png

Αναφερεται σε πακετο data , οχι στο διαθεσιμο υπολοιπο . Το πακετο ειναι αυτο εδω. Δεν ειναι ανανεωση του υπολοιπου. Ειναι αγορα πακετου με 0.90 ευρω.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
Μόλις τώρα, soul_d είπε

Αυτό όμως είναι free2go. Ενδιαφέρον! 

εξαρχής για f2g λέγαμε για το 1€

πάντως διάβασα οτι σε εισερχόμενη κλήση αν έχεις κάτω απο 1€ , βάζει αυτόν που σε παίρνει τηλ σε αναμονή και εσύ ακούς μήνυμα οτι έχεις κάτω απο €

(μετά συνεχίζει η κλήση κανονικά)

• Like 1
Δημοσ.

δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό γιατί έχω ακόμη λεπτά ομιλίας από το αρχικό πακέτο που μου δώσανε με την κάρτα sim... μετά έκανα ανανέωση με 1 ευρω online (υπόλοιπο  0,94 ευρώ )και δεν παρατήρησα κάτι  τέτοιο.... με την ανανέωση του 1 ευρώ ανανεώνετε το δίμηνο όχι όμως τα πακέτα που έχεις ..... μπορείς όμως να πάρεις unlimited data  με 0,90 ευρώ για μια ήμερα.

Δημοσ.
Στις 7/10/2023 στις 7:46 ΜΜ, korakios είπε

εξαρχής για f2g λέγαμε για το 1€

πάντως διάβασα οτι σε εισερχόμενη κλήση αν έχεις κάτω απο 1€ , βάζει αυτόν που σε παίρνει τηλ σε αναμονή και εσύ ακούς μήνυμα οτι έχεις κάτω απο €

(μετά συνεχίζει η κλήση κανονικά)

Είχα διαβάσει για τη frog. Όπως και να χει, πολύ καλό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...