louben Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Γεια χαρά σε όλους. Αγορασα θερμοστάτη με gateawayTuya. Εχω ήδη συσκευες με zigbee kai wifi. Για να μην γεμισω gateaways υπάρχει κάποιο που να μπορει να καλυψει όλα τα προαναφερθέντα πρωτοκολλα (wifi, Tuya, Zigbee) πχ Αlexa?
thanasis00 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δες αν φλασάρεται ο θερμοστάτης σου με tasmota.
mihali0s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Κάτι τέτοιο δεν θα σε βόλευε? από τι βλέπω συνδυάζει όλα τα πρωτόκολλα (ρωτάω γιατί και εγώ δεν ξέρω και ψάχνομαι πάνω σε αυτό https://expo.tuya.com/product/923045
Snip Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Στις 5/10/2023 στις 6:13 ΜΜ, mihali0s είπε Κάτι τέτοιο δεν θα σε βόλευε? από τι βλέπω συνδυάζει όλα τα πρωτόκολλα (ρωτάω γιατί και εγώ δεν ξέρω και ψάχνομαι πάνω σε αυτό https://expo.tuya.com/product/923045 Θέλει λίγο προσοχή αυτό (και όλα τα αντίστοιχα), γιατί και ένα της MOES ίδιο που κοίταζα (και πήρα τελικά), χρησιμοποιεί το zigbee και το bt για επικοινωνία με τις συσκευές (έξυπνες πρίζες, διακόπτες κτλ) και το wifi για τη σύνδεση με το router. Σε ξεγελάει έτσι όπως το γράφει, αλλά δεν δέχεται wifi συσκευές.
GeG Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Στις 7/10/2023 στις 10:26 ΠΜ, Snip είπε Θέλει λίγο προσοχή αυτό (και όλα τα αντίστοιχα), γιατί και ένα της MOES ίδιο που κοίταζα (και πήρα τελικά), χρησιμοποιεί το zigbee και το bt για επικοινωνία με τις συσκευές (έξυπνες πρίζες, διακόπτες κτλ) και το wifi για τη σύνδεση με το router. Σε ξεγελάει έτσι όπως το γράφει, αλλά δεν δέχεται wifi συσκευές. για να εχει και wifi προτοκολλο θα πρεπει να ειναι ουσιαστικα ενα ρουτερ, μονο αυτο ξερει να δινει ip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα